Home / Κόσμος / Κρουαζιέρα στην Καραϊβική με τον Νταρθ Βέιντερ

Κρουαζιέρα στην Καραϊβική με τον Νταρθ Βέιντερ

Ταξίδια με ζόμπι και Stormtrooper

Αθήνα
Κάντε το μπάνιο σας με τον Νταρθ Βέιντερ, πιείτε ένα μοχίτο με κάποιον Stormtrooper ή χορέψτε με τα ζόμπι του The Walking Dead.

Αυτές είναι μερικές από τις δυνατότητες που προσφέρουν τουριστικά γραφεία που προσπαθούν να προσελκύσουν νεότερης ηλικίας κοινό.

Όπως σημειώνει ο βρετανικός Observer, περίπου 2.000 άτομα συμμετείχαν τον Ιανουάριο σε κρουαζιέρα που διοργανώθηκε στις Μπαχάμες. Οι συμμετέχοντες γνώρισαν σταρ της αγαπημένης τους σειράς, χόρεψαν ντυμένοι με στολές εμπνευσμένες από το σόου.

Στην κρουαζιέρα συμμετείχαν άτομα από όλες τις ηλικιακές ομάδες: οικογένειες με μικρά παιδιά, ηλικιωμένες κυρίες, 50άρηδες, νοικοκυρές, ενώ ένα ζευγάρι αποφάσισε να κάνει μήνα του μέλιτος στο… σύμπαν της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς.

Το cosplay (το να ντύνεσαι δηλαδή με ρούχα εμπνευσμένα από το σύμπαν μια σειράς/ταινίας/κόμικ) θα έχει την τιμητική του και στην κρουαζιέρα Star Wars στην Καραϊβική που διοργανώνει η Ντίσνεϊ.

Μεταξύ άλλων, στην κρουαζιέρα θα μπορεί κανείς να βρει και μία ακαδημία Τζεντάι, όπου οι πιτσιρικάδες που ταξιδεύουν θα μπορούν να μάθουν να «μάχονται» με φωτόσπαθο.

Δεν είναι μόνο δημοφιλείς σειρές και ταινίες που εμπνέουν τις θεματικές κρουαζιέρες.

Αυτό το μήνα θα πραγματοποιηθεί η κρουαζιέρα «Μιάου – Μιάου». Όπως φαντάζεστε, μόνο για γατόφιλους.

Newsroom ΔΟΛ

About Vassilis Batzis