Home / Ειδήσεις / Κουρουμπλής: Καλά κάνουν και διαδηλώνουν οι επιστήμονες, θα χάσουν και κανά κιλό

Κουρουμπλής: Καλά κάνουν και διαδηλώνουν οι επιστήμονες, θα χάσουν και κανά κιλό

Ο υπουργός Εσωτερικών έκανε τη δήλωση αυτή στη Suddeutsche Zeitung – Τι έγραψε ο δημοσιογράφος για τις ωραίες γυναίκες στο πλευρό του και το πρώτο ραντεβού με τον Τσίπρα

Μπορεί οι επιστημονικοί κλάδοι να βρίσκονται εδώ και δεκάδες ημέρες σε αποχή από τα καθήκοντά τους, μπορεί με τις προβλέψεις των σχεδίων της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό να αφανίζονται ωστόσο αυτό φαίνεται ότι δεν εμπόδισε τον υπουργό Εσωτερικών και δικηγόρο στο επάγγελμα Παναγιώτη Κουρουμπλή να αστειευτεί με τις κινητοποιήσεις τους.

«Είναι καλό που βγαίνουν στους δρόμους. Θα τους κάνει καλό, θα χάσουν και κανά κιλό» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών σε συνέντευξή του στη Suddeutsche Zeitung.

Το ότι μάλιστα κάνει τη δήλωσή του σε γερμανική εφημερίδα κάνει ακόμα πιο αλγεινή την εντύπωση ενός εκ των κορυφαίων υπουργών της κυβέρνησης Τσίπρα.

Ο Γερμανός δημοσιογράφος συναντήθηκε με τον κ. Κουρουμπλή στην ταβέρνα Διόνυσος στο κέντρο της Αθήνας επισημαίνοντας ιδιαίτερα το γεγονός ότι στο πλευρό του ο υπουργός Εσωτερικών έχει στο γραφείο του όμορφες γυναίκες.

Περιγράφει δε μια συνάντηση που είχε ο κ. Κουρουμπλής με μια απολυμένη του Δημοσίου στην οποία λέει «έχε ελπίδα».

Υπενθυμίζει τέλος ότι ο υπουργός Εσωτερικών είχε την πρώτη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα το 2011 στην κηδεία του Λεωνίδα Κύρκου τονίζοντας ότι ο σημερινός υπουργός και τότε προσφάτως αποπεμφθείς απο το ΠΑΣΟΚ «είχε καλή προαίσθηση όταν έσφιξε το χέρι του Αλέξη Τσίπρα» και έτσι έγινε στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αρχικά υπουργός Υγείας και στη συνέχεια υπουργός Εσωτερικών.

Πηγή: protothema.gr

About Vassilis Batzis