Δύο ημέρες πριν το ντέρμπι κορυφής της Premier League ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Γιούργκεν Κλοπ απάντησε στον πρώην διαιτητή και νυν επικεφαλής της ελληνικής ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, αναφορικά με τις δηλώσεις του τελευταίου περί «mind games» εκ μέρους του Γερμανού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κλάτενμπεργκ: «Ο Κλοπ είπε πως η Γιουνάιτεντ έχει πάρει περισσότερα πέναλτι απ’ όσα έχει πάρει η Λίβερπουλ εδώ και 5,5 χρόνια. Προσπαθεί να μπει στο μυαλό του διαιτητή του ντέρμπι, είναι mind games.

Είχαμε να δούμε κάτι τέτοιο από την εποχή του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Πέρυσι, όταν η Λίβερπουλ νικούσε συνεχώς, δεν έβγαινε να πει τέτοια πράγματα. Είναι υποκριτικό να λέει πως οι παίκτες της Γιουνάιτεντ προσπαθούν να εκβιάσουν πέναλτι, όταν και παίκτες όπως ο Σαλάχ και ο Μανέ κάνουν κάτι αντίστοιχο».

Ο τεχνικός των «ρεντς» πάντως δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα είπε ο Κλάτενμπεργκ, απαντώντας πως «δεν είμαι ο Σερ Άλεξ για πολλούς λόγους. Mind games; Μετά την ήττα από την Σαουθάμπτον δεν σκέφτηκα ούτε για ένα δευτερόλεπτο το ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ. Απλά είχα δει τα στατιστικά για τα πέναλτι πριν τον αγώνα και τα ανέφερα.

Όταν άνθρωποι όπως ο Κλάτενμπεργκ, μιλούν έτσι, αυτό δείχνει πολλά γι’ αυτούς. Αν ήταν στη θέση μου, θα έπαιζε mind games, εγώ δυστυχώς δε μπορώ, δεν έχω την ικανότητα να παίξω mind games».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο