Home / Ειδήσεις / Καμμένος: Όσοι περισσότεροι είμαστε τόσο περισσότερο μας φοβούνται

Καμμένος: Όσοι περισσότεροι είμαστε τόσο περισσότερο μας φοβούνται

Τα νησιά Δονούσα και Αμοργό επισκέφτηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ και τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή.

Στη Δονούσα, ο υπουργός Άμυνας πραγματοποίησε τα εγκαίνια του νηπιαγωγείου που κατασκεύασαν οι Ένοπλες Δυνάμεις, υλοποιώντας την υπόσχεση που είχε δώσει στους τοπικούς φορείς κατά την τελευταία επίσκεψή του στο νησί.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε την Αμοργό όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Ν. Φωστιέρη και τοπικούς φορείς.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας στη Δονούσα είπε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι μόνο για τον πόλεμο, είμαστε έτοιμοι για τον πόλεμο για να μπορούμε να διασφαλίσουμε την ειρήνη. Δεν κάνουν όμως μόνο οι Ένοπλες Δυνάμεις εθνικό έργο, εθνικό έργο κάνετε και εσείς που κατοικείτε στα νησιά μας και ιδιαίτερα στα μικρά νησιά, που δεν παρέχουν όλα εκείνα που μπορεί κανείς να έχει σε μία μεγάλη πόλη.

Η παραμονή σας στο νησί, οι γεννήσεις των παιδιών, είναι ένα μήνυμα ότι το Αιγαίο, τα νησιά μας που κατοικούνται χιλιάδες χρόνια δεν θα εγκαταλειφθούν ποτέ. Αυτή είναι η πατρίδα μας, γιατί η δική σας παρουσία κάνει την Ελλάδα μεγαλύτερη. Είμαστε εδώ για να στείλουμε ένα μήνυμα για την κοινωνική προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά κυρίως για το εθνικό έργο που όλοι εσείς επιτελείτε.

Όσοι περισσότεροι είμαστε τόσο περισσότερο μας φοβούνται, γιατί εμείς υπερασπιζόμαστε την πατρίδα μας, τα σπίτια μας, τις οικογένειές μας και την ιστορία μας. Δεν απειλούμε κανέναν, αλλά δεν είμαστε και διατεθειμένοι να δώσουμε τίποτα και σε κανέναν».

aknamrdo1

aknamrdo2

aknamrdo3

aknamrdo4

aknamrdo5

aknamrdo6

aknamrdo7

About Andreas Chondros