Σε μια προσωπική αποκάλυψη που άφησε άφωνο τον σύζυγό της προχώρησε η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Μπάιντεν Καμάλα Χάρις. Οι δυο τους έδωσαν  χθες συνέντευξη στην Τζέιν Πόλεϊ του CBS News, κατά τη διάρκεια της οποίας η Καμάλα Χάρις αποκάλυψε πως έψαξε στο Google τον Νταγκ Έμχοφ πριν από το πρώτο ραντεβού τους το 2013 (σ.σ.: ήταν ραντεβού στα τυφλά, δεν γνωρίζονταν) έναν χρόνο προτού παντρευτούν.

«Το έκανα», είπε η 56χρονη Χάρις γελώντας, ενώ και ο -επίσης 56χρονος- Έμχοφ γέλασε και πρόσθεσε: «Ω, αυτό είναι μια αποκάλυψη». «Ναι, ο καλύτερος φίλος μου μας έστησε ένα ραντεβού στα τυφλά», εξήγησε η Καμάλα Χάρις. «Και μου είπε: «Απλά εμπιστεύσου με». Ξέρετε, ήθελε να με κάνει να τον ψάξω και μου είπε: «Μην τον γκουγκλάρεις!». Αλλά εγώ το έκανα».

Ο Έμχοφ, δικηγόρος στο Λος Άντζελες, είπε ότι βρισκόταν σε ένα παιχνίδι των Lakers με έναν φίλο του, όταν αποφάσισε να στείλει ένα μήνυμα στην Καμάλα Χάρις, η οποία ήταν τότε γενική εισαγγελέας της Καλιφόρνια.

Το επόμενο πρωί, την κάλεσε. «Της άφησα ένα γελοίο μήνυμα στον τηλεφωνητή, το οποίο έχει αποθηκεύσει και το αναπαράγει σε κάθε επέτειο, κάθε χρόνο», είπε ο Έμχοφ. «Νόμιζα ότι δεν θα το άκουγα ποτέ ξανά, αλλά…».

«Ήταν αξιολάτρευτο», είπε η Καμάλα Χάρις. «Και το θέμα ήταν πως ο Νταγκ είναι ακριβώς αυτός που δείχνει. Είναι αυθεντικός και ξεκάθαρος για τα πράγματα για τα οποία νοιάζεται. Είναι η οικογένεια, είναι η δουλειά του…». «Εσύ», απάντησε ο Έμχοφ στη γυναίκα του με ένα χαμόγελο.

Πού ήταν η Καμάλα Χάρις τη στιγμή της εισβολής στο Καπιτώλιο
Η Καμάλα Χάρις μίλησε επίσης για τις ταραχές στις 6 Ιανουαρίου στην Ουάσιγκτον, οι οποίες οδήγησαν στον θάνατο 5 ατόμων, συμπεριλαμβανομένου ενός αστυνομικού στο Καπιτώλιο, μετά τη βίαιη εισβολή των υποστηρικτών του Ντόναλντ Τραμπ στο κυβερνητικό κτίριο. «Ήμουν στο Καπιτώλιο εκείνο το πρωί. Ήμουν σε μία συνάντηση και μου είπαν ότι έπρεπε να φύγω και με πήγαν σε μια ασφαλή τοποθεσία με τον σύζυγό μου», είπε η Χάρις. «Παρακολουθούσαμε με τρόμο. Ήταν μια στιγμή καμπής. Ήταν αποκαλυπτικό, μια έκθεση της ευπάθειας της δημοκρατίας μας».

Το Σάββατο, η Καμάλα Χάρις μοιράστηκε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, όπου εξήγησε γιατί αποφάσισε να γίνει εισαγγελέας προκειμένου να βοηθήσει ανθρώπους όπως η καλύτερή της φίλη, από την οποία έμαθε στο γυμνάσιο πως την «κακοποιούσε ο πατέρας της».

Προς το τέλος της ανάρτησής της, η Καμάλα Χάρις σημείωσε τη σημασία του να έχει τον Έμχοφ στο πλευρό της, καθώς γίνεται η επόμενη αντιπρόεδρος. «Καθώς μεταβαίνω στον Λευκό Οίκο, είμαι ευλογημένη που έχω τον Νταγκ στο πλευρό μου. Γνωριστήκαμε σε ένα ραντεβού στα τυφλά το 2013, και ήταν στην πραγματικότητα κεραυνοβόλος έρωτας. Ένιωθα σαν να γνωρίζαμε ο ένας τον άλλον από πάντα».

Εν αναμονή της ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν, το Twitter έχει ξεκινήσει έναν λογαριασμό με το όνομα @SecondGentleman για τον Έμχοφ προκειμένου να τον χρησιμοποιεί κατά τη διάρκεια της θητείας της συζύγου του στον Λευκό Οίκο. Ο Έμχοφ δεν έχει κάνει ακόμα κανένα tweet από αυτό τον λογαριασμό, ο οποίος έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από μισό εκατομμύριο ακόλουθους από χθες.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/zoi/kamala-haris-ranteboy-sta-tyfla-syzygo-tis

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο