Home / Ειδήσεις / Κακλαμανάκης: «H νέα καταγγελία της Μπεκατώρου για σεξουαλική κακοποίηση αφορά κορίτσι 12 ετών πριν 9 χρόνια!»

Κακλαμανάκης: «H νέα καταγγελία της Μπεκατώρου για σεξουαλική κακοποίηση αφορά κορίτσι 12 ετών πριν 9 χρόνια!»

«Βόμβα» από τον Νίκο Κακλαμανάκη, που αφορά την σημερινή νέα καταγγελία της Σοφία Μπεκατώρου στον Εισαγγελέα για ακόμη μία σεξουαλική κακοποίηση.

Όπως είπε ο Νίκος Κακλαμανάκης στο Mega, η νέα σοβαρή καταγγελία που έκανε στον εισαγγελέα η Σοφία Μπεκατώρου αφορά μια περίπτωση σεξουαλικής κακοποίησης πριν από 9 χρόνια και αφορά κορίτσι που τότε ήταν 12 ετών.

Ο κ. Κακλαμανάκης είπε ότι το κορίτσι είναι σήμερα 21 ετών και δεν θέλησε να πει άλλες λεπτομέρειες καθώς όπως είπε μένει σε περιοχή που η κοινωνία είναι κλειστή και δεν θέλει να εκτεθεί και να πάρει διαστάσεις το θέμα.

Η κατάθεση της Μπεκατώρου στον Εισαγγελέα

Επί τρεις ώρες η Σοφία Μπεκατώρου, κατέθετε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών, τα όσα δραματικά έζησε το 1998. Ωστόσο, η Ολυμπιονίκης δεν έμεινε σε αυτό αλλά προχώρησε και ένα βήμα πιο πέρα: αναφέρθηκε σε περίπτωση συναθλήτριας της από τον χώρο της Ιστιοπλοΐας, ή οποία έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Η αξιόποινη πράξη σε βάρος της αθλήτριας, την οποία αποκάλυψε η Σοφία Μπεκατώρου στον εισαγγελέα, φέρεται να έχει τελεστεί σε χρόνο που το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί!

Visit source site

About iefimerida