Home / Αστυνομικά / Και εθελοντές ψάχνουν τον 4χρονο Φοίβο που άρπαξε ο συζυγοκτόνος πατέρας του

Και εθελοντές ψάχνουν τον 4χρονο Φοίβο που άρπαξε ο συζυγοκτόνος πατέρας του

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες στη Βόρεια Ελλάδα για τον εντοπισμό του 34χρονου που σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγο του μπροστά στα παιδιά του, την ημέρα των Θεοφανείων, και άρπαξε τον μικρό τους γιο, τον 4χρονο Φοίβο, με τα ίχνη του από τότε να αγνοούνται. Τις έρευνες της αστυνομίας συνδράμουν και εθελοντές που ανήσυχουν για την τύχη του μικρού παιδιού.
Την Κυριακή βρέθηκε κρυμμένο κάτω από φύλλα και κλαδιά το μοτοποδήλατο με το οποίο διέφυγε ο δράστης με το αγόρι σε μια ορεινή περιοχή ανάμεσα στην κοινότητα Ψακούδια και την Ορμύλια, κοντά στην περιοχή που η 41χρονη σύζυγος του με τα παιδιά τους έμεναν. Κοντά στο σημείο βρέθηκαν και άδειες συσκευασίες τροφίμων, γεγονός που μαρτυρά ότι ο δράστης πιθανόν να μην μπόρεσε να διαφύγει από την περιοχή και να έχει βρει καταφύγιο κάπου εκεί γύρω.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου αλλοδαπού, που συνεχίζονται νυχθημερόν στην ευρύτερη περιοχή, επικεντρώνονται τώρα σε μια μεγάλη ακτίνα γύρω από το σημείο όπου βρέθηκε το μοτοποδήλατο. Την ίδια στιγμή εθελοντές κάνουν έρευνες στην περιοχή, ενώ το τηλέφωνο της αστυνομίας δεν έχει σταματήσει να δέχεται μαρτυρίες.

About totritomati