Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / NBA / «Θέλω να παίξω με την Εθνική αλλά…» είπε ο Αντετοκούνμπο
«Θέλω να παίξω με την Εθνική αλλά...» είπε ο ΑντετοκούνμποΆφησε ανοιχτό το θέμα… Αθήνα Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξέφρασε την επιθυμία να ενισχύσει την εθνική Ελλάδας στο Προολυμπιακό Τουρνουά, με δηλώσεις που μεταδόθηκαν από τον επίσημο λογαριασμό των Μιλγουόκι Μπακς σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά ξεκαθάρισε ότι θα πάρει την τελική απόφαση αφού συζητήσει τόσο με τον προπονητή του, Τζέισον Κιντ, όσο και με τους ...

«Θέλω να παίξω με την Εθνική αλλά…» είπε ο Αντετοκούνμπο

«Θέλω να παίξω με την Εθνική αλλά...» είπε ο Αντετοκούνμπο

Άφησε ανοιχτό το θέμα…

Αθήνα
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξέφρασε την επιθυμία να ενισχύσει την εθνική Ελλάδας στο Προολυμπιακό Τουρνουά, με δηλώσεις που μεταδόθηκαν από τον επίσημο λογαριασμό των Μιλγουόκι Μπακς σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά ξεκαθάρισε ότι θα πάρει την τελική απόφαση αφού συζητήσει τόσο με τον προπονητή του, Τζέισον Κιντ, όσο και με τους υπευθύνους της ομάδας.

Συγκεκριμένα ο 21χρονος άσος δήλωσε: «Θέλω φυσικά και ελπίζω να βοηθήσω και να παίξω, αλλά θα πρέπει πρώτα να μιλήσω με την ομάδα, να δω τι έχουν να μου πουν, να δω τι σκέφτεται ο προπονητής μου και μετά να αποφασίσω.

»Είναι δεδομένο ότι μου αρέσει η Εθνική, όμως σίγουρα θα υπάρξει συζήτηση με την ομάδα, πρέπει να το σκεφτώ σοβαρά αφού πρώτα μιλήσω μαζί τους.

»To να παίζεις το καλοκαίρι με την Ελλάδα, σίγουρα βοηθά να γίνεις καλύτερος, διότι ανταγωνίζεσαι τους κορυφαίους. Θα είναι φοβερό να παίξω στους Ολυμπιακούς, αλλά καταλαβαίνω και την ομάδα μου».

Newsroom ΔΟΛ


Πηγή: http://sportsite.gr/%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CF%89-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%BE%CF%89-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC-%CE%B5%CE%AF%CF%80/

About totritomati