Home / Sexy / Η Penelope Cruz παρουσίασε την 5η σειρά εσωρούχων της και δίνει τον ορισμό του σέξι

Η Penelope Cruz παρουσίασε την 5η σειρά εσωρούχων της και δίνει τον ορισμό του σέξι

Vicky Christina (Βίκυ Κριστίνα) και μετά τι; Το ροζ μεταξωτό εσώρουχο που φορούσε η Penelope Cruz (Πενέλοπε Κρουζ) στο φασαριόζικο φιλμ του Woody Allen (Γούντι Άλεν), Vicky Christina Barcelona.

Η ρομαντική ταινία στριφογύριζε γύρω από τον έρωτα που ενέπνεε η Μαρία Ελένα -η Cruz πήρε Όσκαρ για αυτό το ρόλο. Το ροζ μετάξι δεν λείπει και από τα νεγκλιζέ που σχεδιάζει σήμερα η πιο σέξι εν ζωή γυναίκα του κόσμου. Και είναι επίσημο. Τον τίτλο της τον έδωσε το περιοδικό Esquire. Λοιπόν, η πολυτάλαντη Penelope παρουσίασε, μαζί με την αδελφή της Monica (Μόνικα), την πέμπτη συλλογή εσωρούχων L’ Agent με δημιουργική διευθύντρια την Sarah Shotton (Σάρα Σότον). Είναι η πιο προσιτή σειρά της γνωστής φίρμας Agent Provocateur, που επιμένει να προκαλεί.

Οι δύο αδελφές συλλέγουν εσώρουχα της συγκεκριμένης εταιρίας για περισσότερα από 20 χρόνια. Και εκεί που η συλλογή τους «ψήλωνε» σιγά-σιγά, πήρε φόρα και εξελίχθηκε σε μια ολοκληρωμένη μάρκα. Τώρα πια η Penelope και η Monica έχουν σαφές όραμα για τις πελάτισσες τους, εδώ.

Η L’ Agent βγαίνει σε όλα τα σχήματα και τα μεγέθη. Καμιά δεν μένει παραπονεμένη.

Η πανέμορφη ηθοποιός έχει φωτογραφηθεί με τα εσώρουχα παραγωγής της, αλλά όταν την ρωτούν «τι φοράει όταν κοιμάται» εκείνη αποστομωτικά απαντά: «εξαρτάται από τη μέρα». Ή από τη νύχτα.

Όσο για τον ορισμό του σέξι (τι είναι αυτό που κάνει έναν άνθρωπο σέξι), μόνο η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου θα μπορούσε να τον δώσει.
«Είναι η προσωπικότητα του, τι εκπέμπει αυτό το άτομο. Για παράδειγμα, για μένα η Marilyn Monroe (Μέριλιν Μονρόε) ήταν μια από τις πιο σέξι γυναίκες όλων των εποχών. Υπήρχε κάτι σε αυτήν, μια ποιότητα που φαινόταν σαν να μην την αντιλαμβανόταν. Δεν έβλεπε τον εαυτό της “απέξω”. Δεν έχω ιδέα αν ήταν αυτό το θέμα, αλλά ήταν αυτό που εξέπεμπε και ήταν πραγματικά αβίαστο. Αυτό είναι σέξι. Όταν προσπαθείς σκληρά να το πετύχεις ποτέ δεν θα κατορθώσεις να το εκπέμψεις». Ή το ‘χεις ή δεν το ‘χεις.

 

πηγή:http://www.amna.gr/article/87992/I-Penelope-Cruz–parousiase-tin-5i-seira-esorouchon-tis-kai-dinei-ton-orismo-tou-sexi

About basilis progressive