Home / Ειδήσεις / Η INTERSPORT και η SAUCONY σε προσκαλούν στο 4ο RUN TOGETHER

Η INTERSPORT και η SAUCONY σε προσκαλούν στο 4ο RUN TOGETHER

Το RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY επιστρέφει δυναμικά, για 4η φορά, στον εμβληματικό χώρο του ΟΑΚΑ, την Κυριακή 28 Μαΐου.

Το ξεχωριστό fun run, που εντυπωσίασε πέρυσι πάνω από 1.200 δρομείς, υπόσχεται και φέτος μια μοναδική running εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες.

intruntthr2

Ανεξάρτητα από το δρομικό σας επίπεδο ή την φυσική σας κατάσταση, μπορείτε να απολαύσετε το τρέξιμο μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, σ’ ένα run «φτιαγμένο» για την παρέα.

Στο RUN TOGETHER στόχος δεν είναι ο χρόνος τερματισμού και οι επιδόσεις αλλά να τρέξουμε ΜΑΖΙ, σε ζευγάρια, και να παροτρύνουμε τον κολλητό μας, το ταίρι μας, τον γονιό μας ή το παιδί μας, να περάσουμε όμορφα, τρέχοντας.

intruntthr3

Με μόλις 10 ευρώ το κάθε ζευγάρι συνολικά στην απλή εγγραφή ή 20 ευρώ το ζευγάρι στην premium εγγραφή που περιλαμβάνει 2 τεχνικά μπλουζάκια running,
έχετε την ευκαιρία να ζήσετε ένα όμορφο δρομικό πρωινό. Και φέτος το RUN TOGETHER κρύβει πολλές εκπλήξεις και happenings, δίνοντας ακόμη πιο fun χαρακτήρα στο καθιερωμένο πια event.

intruntthr4

Η εκκίνηση του 4ου RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY θα δοθεί στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ (από Λ. Κύμης), την Κυριακή 28 Μαΐου, στις 10 το πρωί, με 2 διαδρομές, των 3 και 6χλμ.

Τα ζευγάρια των συμμετεχόντων μπορούν  να αποτελούνται από 2 άνδρες ή γυναίκες (ίδιου φύλου ή μικτά) ή από 1 ενήλικα κι 1 παιδί. Στο χώρο του τερματισμού θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τη νέα running συλλογή της SAUCONY.

intruntthr5

Επίσης θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τις δωρεάν εξειδικευμένες υπηρεσίες, INTERSPORT Footscan, για να μάθετε την μορφολογία του πέλματός σας, και INTERSPORT Dynamic Analysis που αναλύει την κίνησή σας την ώρα που τρέχετε και καταγράφει τις επιβαρύνσεις που δέχεται το πέλμα σας.

intruntthr6intruntthr7intruntthr8intruntthr9intruntthr10intruntthr0intruntthr1

Για εγγραφές αλλά και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο website της διοργάνωσης: www.runtogether.gr

About Andreas Chondros