Home / Προτεινόμενα / Η Apple ανακοίνωσε τη νέα της μουσική υπηρεσία την Apple Music

Η Apple ανακοίνωσε τη νέα της μουσική υπηρεσία την Apple Music

Τη νέα της μουσική υπηρεσία Apple Music παρουσίασε η Apple κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Worldwide Developer Conference 2015 (WWDC)ι η οποία, όπως ευελπιστεί η εταιρεία, θα αποτελέσει αντάξιο ανταγωνιστή του Spotify.

Το Apple Music αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στις 30 Ιουνίου και όπως ισχυρίζεται η εταιρεία θα προσφέρει μία «επαναστατική» music streaming υπηρεσία, η οποία θα επικρατήσει του ανταγωνισμού με χαρακτηριστικά όπως το 24/7 ραδιόφωνο και η επιλογή κοινωνικής δικτύωσης «Connect».

«Αγαπάμε τη μουσική», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Τιμ Κουκ, κατά τη διάρκεια της WWDC. «Η μουσική αποτελεί ένα τόσο σημαντικό κομμάτι της ζωής και της κουλτούρας μας και έχουμε μακροχρόνια σχέση με τη μουσική στην Apple», πρόσθεσε ο ίδιος.

Η νέα αυτή υπηρεσία θα παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα όχι μόνο να ακούσουν οποιοδήποτε από τα 30 εκατομμύρια τραγούδια που είναι διαθέσιμα στο iTunes, αλλά και να επιλέξουν για τη μουσική τους ψυχαγωγία το Beat 1, τον πρώτο ραδιοφωνικό σταθμό της Apple, που θα παίζει 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Η συγκεκριμένη υπηρεσία θα έχει βάση σε 3 τοποθεσίες, τη Νέα Υόρκη, το Λος ‘Αντζελες και το Λονδίνο, όπου διάφοροι DJs θα επιλέγουν τα μουσικά κομμάτια.

About totritomati