Home / Ειδήσεις / Η ταινία «The Gentlemen» γίνεται τηλεοπτική σειρά

Η ταινία «The Gentlemen» γίνεται τηλεοπτική σειρά

Το 2020 στιγματίστηκε από την πανδημία Covid-19 που είχε συνέπεια όλοι οι τομείς της ζωής να πάνε πίσω. Μεγάλος χαμένος του κοροναϊού η κινηματογραφική βιομηχανία.

Σε έναν τόσο δύσκολο χρόνο η τελευταία ταινία του Γκάι Ρίτσι (Guy Ritchie) «The Gentlemen» αποτελεί λαμπρή εξαίρεσε καθώς στον λίγο χρόνο που προβλήθηκε στους κινηματογράφους (προβλήθηκε τον Ιανουάριο του 2020 μέχρι που έκλεισαν οι κινηματογραφικές αίθουσες) κατάφερε να κερδίσει περισσότερα από 100 εκατ. δολάρια.

Τώρα το EW επιβεβαιώνει ότι η εταιρεία παραγωγής Miramax αποφάσισε την κινηματογραφική επιτυχία να τη μεταφέρει στη μικρή οθόνη, με μία νέα τηλεοπτική σειρά που να βασίζεται στο «The Gentlemen» και την οποία θα γράψει και θα σκηνοθετήσει ο Γκάι Ρίτσι.

Την είδηση είχε πρωτοαναφέρει το Deadline.

«Η Miramax Television είναι ενθουσιασμένη που επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Γκάι Ρίτσι», δήλωσε ο Marc Helwig, επικεφαλής της Miramax και πρόσθεσε ότι πρόκειται για έναν από τους πλέον διακεκριμένους και παραγωγικούς σκηνοθέτες του σήμερα.

Σύμφωνα με τη Miramax, ο αρχικός σχεδιασμός για το «The Gentlemen» ήταν να γίνει τηλεοπτική σειρά, ωστόσο προηγήθηκε η ταινία και τώρα έρχεται να συνεχιστεί το έργο που είχε ξεκινήσει καιρό πριν.

Πηγή

About ingr