Home / Showbiz / Η Σταματίνα Τσιμτσιλή «καρφώνει» παίκτη από τους»Διάσημους» του Survivor: «Αυτός ψοφάει για γεματούλες…»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή «καρφώνει» παίκτη από τους»Διάσημους» του Survivor: «Αυτός ψοφάει για γεματούλες…»

Η Κατερίνα Ζαρίφη φωτογραφήθηκε για το περιοδικό You με πολύ σέξι διάθεση και μίλησε για όλους και για όλα!

Την φωτογράφιση αυτή σχολίασαν μέσα από το Happy Day, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να θυμάται μια παλαιότερη σέξι φωτογράφιση της Κατερίνας που είχε κάνει θραύση και να λέει τα όσα τις είχε αποκαλύψει: Διαβάστε παρακάτω…

 «Τι φαντάροι, τι άντρες από συνεργεία αυτοκινήτων μου είχαν στείλει μηνύματα», με την Κατερίνα να συμπληρώνει «δεν περίμενα ποτέ μία πιο εύσωμη κοπέλα να έχει τέτοιο fan club και να δέχεται τέτοια σχόλια δεν το φανταζόμουν», ωραία σχόλια…».

Ο Κώστας Φραγκολιάς, όμως ορμώμενος από τις δηλώσεις της Ζαρίφη έκανε την αποκάλυψη ότι γραμμένος παίκτης από τον Αίγιο Δομίνικο τρελαίνεται με τις εύσωμες γυναίκες, με την Ελένη Τσολάκη να λέει το όνομα του Γιάννη Σπαλιάρα χωρίς όμως να το επιβεβαιώνουν η να το διαψεύδουν!

«Ξέρω κάποιον που είναι φέτες, κομμάτια και του αρέσουν πάρα μα πάρα πολύ οι γυναίκες που είναι γεματούλες»! Τότε η Σταματίνα Τσιμτσιλή του είπε «Ξέρω ποιον λες… είναι μακριά στον Άγιο Δομίνικο, κατάλαβα ποιον υπονοείς…». Και ο Κώστας είπε «Ωωω ψοφάει»! Η  Ελένη Τσολάκη από την άλλη είπε το όνομα του Γιάννη Σπαλιάρα! Δείτε το σχετικό απόσπασμα και την αποκάλυψη του Φραγκολιά:

About Andreas Chondros