Home / Lifestyle / Η Πάμελα Άντερσον είναι η εκλεκτή για το τελευταίο επετειακό γυμνό εξώφυλλο του playboy

Η Πάμελα Άντερσον είναι η εκλεκτή για το τελευταίο επετειακό γυμνό εξώφυλλο του playboy

Ένα γνώριμο «κουνελάκι» συνώνυμο της ροζ φάρμας του Χιου Χέφνερ θα ποζάρει για το τελευταίο γυμνό εξώφυλλο του ανδρικού περιοδικού Playboy. Η Πάμελα Άντερσον θα είναι το τελευταίο άκρως αισθησιακό κορίτσι του εξωφύλλου μετά την απόφαση του περιοδικού να σταματήσει τη δημοσίευση γυμνών φωτογραφιών. Τα «κουνελάκια» θα φορούν, πλέον, φύλλο συκής.

Τον Φεβρουάριο του 2016 θα είναι η τελευταία φορά που θα κυκλοφορήσει το περιοδικό με πολύ γυμνό στις σελίδες του. Το τηλέφωνο χτύπησε. Στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ο δικηγόρος του Χιου Χέφνερ. «Δεν θέλουμε καμία άλλη. Δεν υπάρχει καμία άλλη, μπορείς να κάνεις το τελευταίο εξώφυλλο του Playboy;» ήταν η ερώτηση προς την 48χρονη, πρώην πρωταγωνίστρια του Baywatch, όπως αποκάλυψε η ίδια στο Entertainment Tonight. Και φυσικά είπε το ναι.

Πίσω από το φακό η διάσημη φωτογράφος μόδας Έλεν Φον Ανγουερθ. Στο “σαλόνι” του περιοδικού, που θα κυκλοφορήσει στις 11 Δεκεμβρίου, φιλοξενείται η συνέντευξη που έδωσε η Πάμελα στον συνάδελφο της, ηθοποιό Τζέιμς Φράνκο ο οποίος εκτελεί χρέη δημοσιογράφου σε αυτό το «ιστορικό» τεύχος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή:http://www.amna.gr/article/96791/I-Pamela-Anterson-sto-teleutaio-gumno-exofullo-tou-Playboy

About basilis progressive