Home / Showbiz / Η νέα ζωή του Σταύρου Μαυρίδη! Όλα όσα δήλωσε ο ίδιος για τον εφιάλτη του με το αλκόολ

Η νέα ζωή του Σταύρου Μαυρίδη! Όλα όσα δήλωσε ο ίδιος για τον εφιάλτη του με το αλκόολ

Τον περασμένο Δεκέμβριο ο Σταύρος Μαυρίδης, αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του και εισήχθη σε νευρολογική κλινική! Ο ηθοποιός, ο οποίος με τη δημοσιοποίηση της περιπέτειάς του συγκίνησε πλήθος κόσμου, πλέον είναι πολύ καλύτερα και χαίρει άκρας υγείας! Μάλιστα είναι έτοιμος να να παρουσιάσει το βιβλίο του με τίτλο «Μέθεξη ονείρων».

Όπως αναφέρει δημοσίευμα στην εφημερίδα Espresso, ο Σταύρος Μαυρίδης ξέφυγε από τον εφιάλτη του αλκοόλ αφού έχει πάρει και το εξιτήριό του. «Εδώ και λίγες εβδομάδες έχω πάρει εξιτήριο, είμαι κοντά σε μία οικογένεια και περνάω καλά», δηλώνει ο ίδιος.

Ο “Φωτάρας” από τη σειρά «Εγκλήματα» είχε συγκινήσει πολύ κόσμο με τα οικονομικά προβλήματα που τον οδήγησαν σε κακή κατάσταση. Ο ίδιος τονίζει στη συνέντευξή του ότι ο “εφιάλτης” έχει περάσει. “Στο ποτό ήταν το πρόβλημα, αλλά τώρα είμαι καλά. Όταν επιστρέψω στην Αθήνα, θα ασχοληθώ με την παρουσίαση του βιβλίου μου, που λέγεται “Μέθεξη ονείρων” και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Όστρια. Πρόκειται για ένα ποιητικό διήγημα για την ιδιαίτερη πατρίδα μου, τη Σαλαμίνα”, εξηγεί ο Σταύρος Μαυρίδης.

About Andreas Chondros