Home / Gossip / Η κρίση χτύπησε και την Χριστίνα Ωνάση. #onasis

Η κρίση χτύπησε και την Χριστίνα Ωνάση. #onasis

Στο σφυρί το διαμέρισμά της στο Λονδίνο!

diamerisma_wnasi_londino

Μετά τον Σκορπιό, ένα ακόμα περιουσιακό στοιχείο συνδεδεμένο άρρηκτα με τη ζωή της οικογένειας Ωνάση πωλείται.
Το διαμέρισμα που έζησε για μεγάλα χρονικά διαστήματα η Χριστίνα Ωνάση και στο οποίο το ζεύγος Ωνάση – Κένεντι φιλοξενούνταν όταν επισκέπτονταν το Λονδίνο, πωλείται στην τιμή των 6.000.000 £ (8.449.860 €).
Το υπερπολυτελές διαμέρισμα ανήκε στη Χριστίνα Ωνάση, η οποία μοίραζε τον χρόνο τα ανάμεσα σε Αγγλία και Αργεντινή, αλλά χρησιμοποιούνταν και ως «βάση» από τον Έλληνα μεγιστάνα όποτε βρισκόταν στην βρετανική πρωτεύουσα. Η Χριστίνα ήταν ιδιοκτήτρια του ακινήτου στο Reeve Mews, όπως λέγεται το συγκρότημα στο οποίο στεγάζεται, από το 1970, και οι τοίχοι αυτού του σπιτιού σίγουρα έχουν ακούσει και έχουν δει πολλά πράγματα.

files
PAY-Onassis-familys-flat-1

onassis-6-460x306

«Το διαμέρισμα έχει μεγάλη ιστορία, αλλά είναι επίσης και ένα από τα ελάχιστα ακίνητα του Λονδίνου με τόσο μεγάλο κήπο. Θα ήταν μία εξαιρετική αγορά γα κάθε ενδιαφερόμενο», αναφέρει στην αγγελία του το μεσιτικό γραφείο Jackson Stops & Staff Mayfair που έχει αναλάβει την πώλησή του και η αγγελία ξεκινά με τη φράση «cryso mou», όπως συνήθιζε να αποκαλεί ο Αριστοτέλης Ωνάσης τη μοναχοκόρη του.

gus_maverick pes.gr

About gus_maverick