Home / Επιχειρήσεις / Η ετήσια εκδή λωση Technology Conference στην Αθήνα

Η ετήσια εκδή λωση Technology Conference στην Αθήνα

Την ετήσια εκδήλωση Intel Technology Conference για το κανάλι συνεργατών της, διοργάνωσε η Intel στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Οι παρουσιάσεις από στελέχη της Intel και ομιλητές των χορηγών της εκδήλωσης, επικεντρώθηκαν στις νεότερες τεχνολογίες αιχμής της Intel και
τα κορυφαία προϊόντα που βασίζονται σε αυτές. Η φετινή διοργάνωση του Intel Technology Conference συνέπεσε με την 50η επέτειο από τη διατύπωση του Νόμου του Moore, η οποία εκφράσθηκε από τον συνιδρυτή της Intel, Gordon Moore και σηματοδοτεί τους ταχύτατους ρυθμούς με τους οποίους αναπτύσσεται η ψηφιακή τεχνολογία.

Την εκδήλωση υποστήριξαν από τη θέση του Platinum sponsor η HP και η Microsoft, ενώ οι εταιρείες Cisco, Dell, Lenovo και Intel Security από τη θέση του Gold sponsor. Οι εταιρείες ASrock, Asus (εκπροσωπούμενη απο την Westnet), MSI και Toshiba και οι τρεις διανομείς της Intel στην Ελλάδα, InfoQuest, Logicom και Oktabit, υποστήριξαν την εκδήλωση από τη θέση του Silver sponsor. Χορηγός επικοινωνίας ήταν το περιοδικό Tech Channel Partner.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις για τις δυνατότητες και τις καινοτομίες που εισάγουν οι επεξεργαστές Intel Core 6ης γενιάς, με τα νέα πρότυπα απόδοσης και ενεργειακής αποδοτικότητας για συστήματα προσωπικών υπολογιστών και φορητών συστημάτων.
Το ευρύ οικοσύστημα λύσεων σε επίπεδο φορητών συσκευών, από κινητά τηλέφωνα και ταμπλέτες, έως τις νεότερες προτάσεις φορητών συστημάτων 2-in-1, notebooks εξαιρετικά μεγάλων επιδόσεων αλλά και λύσεις για επιχειρησιακές εφαρμογές ΙΤ, παρουσιάστηκε στον εκθεσιακό χώρο της εκδήλωσης.

Το κανάλι συνεργατών της Intel στην Ελλάδα αριθμεί περισσότερες από 1.000 επιχειρήσεις, οι οποίες μεταπωλούν προϊόντα τεχνολογίας, παρέχοντας λύσεις σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, επαγγελματίες και οικιακούς χρήστες.

About admin