Δέσποινα Βανδή και Άννα Βίσση έκαναν την απόλυτη ανατροπή σε μία κοινή μουσική εμφάνιση στην μικρή οθόνη, που όλοι θα θυμούνται.

H μουσική συνάντηση έγινε στο πλατό του J2US όπου οι δύο σταρ έλυσαν τις…  διαφορές τους τραγουδώντας μαζί μεγάλες τους επιτυχίες.

Μπορεί οι δύο κυρίες του ελληνικού πενταγράμμου να μην είχαν ανταλλάξει προσωπικά κουβέντα όλα αυτά τα χρόνια, όμως η φημολογούμενη μεταξύ τους κόντρα συντηρούνταν σαν αστικός μύθος.

Εν τέλει όλα λύθηκαν στο πλατό του J2US όπου συνυπήρξαν και τραγούδησαν παρέα.

Και στο τέλος έκλεισαν και με ένα πεταχτό φιλί στο στόμα (στο 18:48 του βίντεο δείτε το φιλί).

Τι έγινε πίσω από τις κάμερες;

Αμέσως μετά την κοινή τους εμφάνιση, η Δέσποινα Βανδή είπε:

«Χάρηκα πάρα πολύ που συναντήθηκα με την Άννα και η αλήθεια είναι ότι από το πρώτο λεπτό που συναντηθήκαμε στο σπίτι του Νίκου, προσωπικά αισθάνθηκα τρομερή οικειότητα, καμία δυσκολία στην επικοινωνία, τη θαυμάζω όπως τη θαύμαζα και χρόνια και απόλαυσα πάρα πολύ αυτή τη στιγμή που ήρθε».

Με τη σειρά της, η Άννα Βίσση δήλωσε:

«Εσείς τις ζείτε αυτές τις στιγμές, εμείς τις νιώσαμε. Ήταν πολύ ωραίο αυτό που συνέβη. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Δέσποινα γιατί συναντηθήκαμε εννοείται γιατί θέλαμε και οι δύο πάρα πολύ, γιατί το θέλαμε ειλικρινά. Εμείς δεν είχαμε ποτέ τίποτα. Ήταν κάποιες ίντριγκες που συνέβαιναν. Τις πυροδοτούσαν κάποια πράγματα που ο κόσμος μπορεί να τα έχει ανάγκη, εμείς δεν ξέρω αν τα έχουμε ανάγκη, απλά τα διασκεδάζουμε, πολλές φορές τα αντέχουμε ή τα προσπερνάμε. Σήμερα τη συνάντησή μας τη βρήκα γοητευτική και γλυκιά. Θέλω να πιστεύω ότι μπορώ να συνεργαστώ ακόμα με κάποιους καλλιτέχνες που μου αρέσουν και μία από αυτούς είναι σίγουρα η Δέσποινα».

Το Σάββατο με τα ΝΕΑ: ΟΚ!

Το περιοδικό των διασήμων!

-Αγαπημένοι σταρ σε καθημερινές στιγμές

-Αποκλειστικά ρεπορτάζ

-Αποκαλυπτικές συνεντεύξεις

Η αγαπημένη αναγνωστική συνήθεια,

κάθε εβδομάδα με ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!

Σε αυτό το τεύχος:

Η Δέσποινα Βανδή μοιράζεται προσωπικές ιστορίες από κομβικές στιγμές της ζωή της, μιλά για την πολυσυζητημένη συνάντηση με την Άννα Βίσση και καλωσορίζει μαζί με το ΟΚ! το 2021!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο