Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Europa League / Η αποστολή του ΠΑΟΚ για Κράσνονταρ

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για Κράσνονταρ

Λαβωμένος πάει στο Κράσνονταρ για το ματς… πρόκρισης ο ΠΑΟΚ. Άσχημα νέα για τον Λέοαβτς που θα επιστρέψει τον άλλο μήνα κι άλλοι οι απόντες στη λίστα Τούντορ. «Παίζεται» του Βίτορ.

Με αρκετά προβλήματα, αλλά με πίστη για αποτέλεσμα που σε περίπτωση ισοπαλίας θα τον κρατήσει στο «κόλπο» πρόκρισης, ενώ σε περίπτωση νίκης θα τον χρίσει φαβορί για το εισιτήριο πίσω απ’ την Ντόρτμουντ, ταξιδεύει για Ρωσία ο ΠΑΟΚ.

Οι ασπρόμαυροι αναχωρούν το πρωί της Τετάρτης από Θεσσαλονίκη με προορισμό το Κράσνονταρ και το ματς με την τοπική ομάδα, με τον Ιγκόρ Τούντορ να ‘χει αρκετούς «μπελάδες». Ο Λέοβατς υπέστη θλάση στον αριστερό δικέφαλο, στο περασμένο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και θα μείνει εκτός για ένα μήνα, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ!

Στη συμπρωτεύουσα θα μείνει ο εξίσου τραυματίας Μπερμπάτοφ, ο τιμωρημένος Ζάιρο (που έχει και μικροπρόβλημα τραυματισμού), ενώ ο Βίτορ θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή, ωστόσο η συμμετοχή του είναι αμφίβολη και θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και στην προπόνηση του Δικεφάλου επι ρωσικού εδάφους.

Από την άλλη στους «εκλεκτούς» βρίσκονται οι Κωνσταντινίδης και Τσίμιροτ. Αναλυτικά η αποστολή: Όλσεν, Γλύκος, Μελίσσας,Τζαβέλλας, Βίτορ, Κόστα, Μαλεζάς, Σκόνδρας, Γκολάσα, Χαρίσης,Σάμπο, Τζιόλης, Μακ, Πέλκας, Κοροβέσης, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης,Κ.Σαββίδης,Τσίμιροτ, Κίτσιου.

πηγή sport fm

About m bonsu