Home / Ειδήσεις / Η Άννα Βίσση επιστρέφει στο Barbarella Live Party στη Θεσσαλονίκη

Η Άννα Βίσση επιστρέφει στο Barbarella Live Party στη Θεσσαλονίκη

Η αγαπημένη όλων Άννα Βίσση μαζί με την υπέροχη μπάντα της που εδώ και πέντε χρόνια αποτελούν τη πιο hot μουσική πρόταση με τις εμφανίσεις τους στο Hotel Ερμού στην Αθήνα, επιστρέφουν στην Θεσσαλονίκη.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η απόλυτη ελληνίδα σταρ θα εμφανιστεί στο Barbarella live Party με ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες της επιτυχίες.

Από τις 17 Οκτωβρίου το Barbarella live party μεταφέρεται στο πρώην Stage Live παίρνοντας μαζί τη ζεστή και μαγική του ατμόσφαιρα για να παρουσιάσει την Άννα Βίσση σε μία νέα παράσταση όπου όλοι οι φίλοι – θαυμαστές της θα έχουν την ευκαιρία και τη χαρά να απολαύσουν, να διασκεδάσουν και να εκτονωθούν με τις αμέτρητες επιτυχίες της.

H τραγουδίστρια, που έχει εδώ και πέντε δεκαετίες χαρίσει τη φωνή της σε δεκάδες σπουδαία ελληνικά τραγούδια, συνεχίζει ακάθεκτη να εντυπωσιάζει στη σκηνή και προκαλεί δέος στους χιλιάδες θαυμαστές της.

Από το 1973, όταν μπήκε για πρώτη φορά στη δισκογραφία μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει 40 δίσκους και έχει παρουσιάσει δεκάδες μουσικά προγράμματα.

Μεγάλες πίστες, θεατρικό σανίδι, τηλεόραση αλλά και κινηματογράφος, η Άννα Βίσση με ότι και αν καταπιάστηκε το έκανε τέλεια.

Πάντα με απόλυτη συνέπεια και με σεβασμό στο κοινό της η ερμηνεύτρια που έχει αγαπηθεί όσο λίγες δεν φοβάται να δοκιμάσει, να τσαλακωθεί και να δείξει τον πραγματικό της εαυτό. Αυτό θα κάνει τη φετινή σεζόν στη Θεσσαλονίκη. Σε μια μουσική πρόταση που δεν θα αφήσει κανένα ασυγκίνητο.

Η ασφάλεια όλων σας αποτελεί προτεραιότητα μας!

Θερμομέτρηση στην είσοδο με θερμικές κάμερες.
Καθημερινή απολύμανση όλων των επιφανειών και του αέρα με λάμπες UV.
Αυστηρή τήρηση των μέτρων υγιεινής και προστασίας του προσωπικού.
Η Άννα Βίσση και η 13 μελής μπάντα της θα σας υποδέχονται  στο “Barbarella live party” από τις 17 Οκτωβρίου και για κάθε Σάββατο και Κυριακή!

Καλό χειμώνα σε όλους μας!

Barbarella Live Party  DIFFERENT PLACE SAME FEELING

26ης Οκτωβρίου 27

tel:2310227444

‘Ωρα Προσέλευσης : 19.00

Πηγή

About ingr