Στα σχόλια του κυβερνητικού εκπροσώπου για τις σημερινές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα για τους αργούς ρυθμούς των εμβολιασμών απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος κατηγορώντας τον Χρήστο Ταραντίλη ότι βαφτίζει το κρέας ψάρι.

Σοβαρά ερωτήματα για την αξιοπιστία

«Στην αρχή η κυβέρνηση υποσχόταν 2 εκατ. εμβολιασμούς το μήνα. Παρά την οδυνηρή διάψευση, χθες κ. Μητσοτάκης δεσμεύθηκε για 4 εκατ. εμβόλια μέχρι τέλος Μαρτίου και εμβολιασμό 2 εκατ. πολιτών» ενώ «ο γγ που είναι υπεύθυνος για τον εμβολιασμό, κ. Θεμιστοκλέους, λέει ότι μέχρι τέλος Μαρτίου η χώρα θα έχει λάβει το πολύ 1,5 εκατ. εμβόλια» αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ δίνοντας συνέχεια στην κόντρα του κ. Τσίπρα με το μέγαρο Μαξίμου.

«Την ίδια ώρα προκύπτουν σοβαρά ερωτήματα για την αξιοπιστία της καταγραφής των κρουσμάτων σε όλη τη χώρα, δεδομένου ότι ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε για τη χθεσινή ημέρα 38 επιβεβαιωμένα κρούσματα της ΠΕ Κοζάνης, τα οποία είχαν εντοπιστεί δύο ολόκληρους μήνες πριν, στις 12 Νοεμβρίου!», συνεχίζει ο Νάσος Ηλιόπουλος και υπογραμμίζει:

Αυτονόητη ευχή και φιάσκο

«Κατανοούμε, λοιπόν, την υποχρέωση του κ. Ταραντίλη να βαφτίζει το ψάρι κρέας».

«Αυτονόητη ευχή όλων μας είναι η δέσμευση του κυβερνητικού εκπροσώπου για εμβολιασμό 70% των πολιτών μέχρι τον Ιούνιο να πραγματοποιηθεί. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, το νέο φιάσκο με τα εμβολιαστικά κέντρα, οι αριθμοί και οι προειδοποιήσεις των επιστημόνων για τις καθυστερήσεις δυστυχώς δεν δείχνουν κάτι τέτοιο» υπογραμμίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο