Home / Ειδήσεις / Ευ. Βενιζέλος: Η κυβέρνηση έχει χάσει ένα εξάμηνο και ο κ. Τσίπρας ακολουθεί τη «λογική του Χότζα»

Ευ. Βενιζέλος: Η κυβέρνηση έχει χάσει ένα εξάμηνο και ο κ. Τσίπρας ακολουθεί τη «λογική του Χότζα»

Η κυβέρνηση έχει χάσει ένα εξάμηνο και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κάνει διπλή διαπραγμάτευση, μία με την Κομισιόν, την κα Μέρκελ, τον κ. Ολάντ και μία στην Ελλάδα με τους υπουργούς, τους βουλευτές, τον ΣΥΡΙΖΑ και τους πολίτες που τον ψήφισαν, διότι προεκλογικά είπε ορισμένα πράγματα, τα οποία αποδεικνύονται ψευδή, επισήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, στην εκπομπή “ONLINE” του τηλεοπτικού σταθμού Μέγκα.

Για τον πρωθυπουργό Αλ.Τσίπρα τόνισε ότι πρέπει να βρει το θάρρος και να προχωρήσει στην υπογραφή συμφωνίας με τους εταίρους και δανειστές και εξέφρασε την πίστη ότι αυτό που κάνει ο πρωθυπουργός είναι ότι «μετράει δημοσκοπικά το τι επίπτωση θα έχει μια συμφωνία, ή μια ρήξη, στο κοινό του, σε μια ενδεχόμενη εκλογική αναμέτρηση. Δεν μπορεί να αποφασίσει γιατί τα δημοσκοπικά ευρήματα σε περίπτωση συμφωνίας, άρα υπαναχώρησης, ή σε περίπτωση ρήξης, είναι αντιφατικά».

Ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε ως «το χειρότερο που μπορεί να συμβεί για την Ελλάδα» τυχόν παράταση της συμφωνίας για κάποιους μήνες.

πηγή απε μπε

About m bonsu