Home / Επιχειρήσεις / Επιστροφή στο 4: iPhone 5 Special Edition φέρεται να ετοιμάζει η Apple

Επιστροφή στο 4: iPhone 5 Special Edition φέρεται να ετοιμάζει η Apple

Φουντώνουν οι φήμες που φέρουν την Apple να ανακοινώνει τον προσεχή Μάρτιο ένα ακόμα «οικονομικό» μοντέλο iPhone, μετά το iPhone 5C του Σεπτεμβρίου 2013. To μοντέλο αυτό κυκλοφόρησε και στην Ελλάδα, δεν ήταν όμως «φθηνό» (639 €).

Το “iPhone 5 SE” λέγεται ότι θα έχει οθόνη 4 ιντσών, παρά το γεγονός ότι η Apple έχει προχωρήσει από το 2014 στις 4,7 και 5,5 ίντσες, και θα έχει αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος για να λειτουργεί ως πορτοφόλι Apple Pay. Το iPhone 5C δεν είχε Touch ID.

To όνομα αλλά και μια φωτογραφία έχουν ήδη διαρρεύσει στην ολλανδική κοινότητα με το χαρακτηριστικό όνομα One Μore Τhing -την έκφραση που προηγείται της μεγάλης αποκάλυψης της εταιρείας.


Για επιστροφή στο… iPhone 4, συζητούν οι λάτρεις της Apple, αντιπαραθέτοντας στη φωτογραφία αυτή που διέρρευσε, το θρυλικό μοντέλο (αριστερά, 3,5”) με το φερόμενο ως iPhone 5se (δεξιά, 4”) για να γίνουν φανερές οι ομοιότητες στη σχεδίαση -κυρίως τις στρογγυλεμένες γωνίες και τα τρία κουμπιά στο πλάι.

Το 9to5Mac εκτιμά επίσης ότι στην έκδοση αυτή θα υπάρχουν βελτιωμένες κάμερες, NFC chip, ο Α8 και ο συνεπεξεργαστής Μ8 και η υποστήριξη Live Photos.

In.gr Τεχνολογία

About admin