Home / Πολιτισμός / Επανέρχονται οι «Ημέρες Κινηματογράφου» στην Αντίπαρο

Επανέρχονται οι «Ημέρες Κινηματογράφου» στην Αντίπαρο

Επανέρχονται από τις 18 έως 21 Ιουλίου και για δεύτερη συνεχή χρονιά, στο νησί της Αντιπάρου, οι «Ημέρες Κινηματογράφου», με προβολές πρόσφατων ελληνικών μεγάλου και μικρού μήκους ταινιών, καθώς και εκπαιδευτικά εργαστήρια κινηματογράφου, «ακολουθώντας το παράδειγμα του κόσμου του ελληνικού κινηματογράφου που σε πείσμα των καιρών εξακολουθεί να δημιουργεί μέσα σε δύσκολες συνθήκες» τονίζουν οι διοργανωτές.

Στον θερινό κινηματογράφο της Αντιπάρου «Cine Oliaros» θα προβληθούν ταινίες των Μαργαρίτα Μαντά, Πέτρου Σεβαστίκογλου, Θάνου Αναστόπουλου, Απόστολου Καρακάση, και μια επιλογή βραβευμένων ταινιών μικρού μήκους.

Οι προβολές πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο, όπως και τα εργαστήρια δημιουργίας ντοκιμαντέρ που θα πραγματοποιήσουν οι σκηνοθέτες για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, για τα οποία όμως απαιτείται αίτηση συμμετοχής, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι Ημέρες κινηματογράφου Αντιπάρου, συνδιοργανώνονται με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αντιπάρου και του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου.

About totritomati