Home / Ειδήσεις / Επίθεση Σταύρου Θεοδωράκη κατά ΝΔ

Επίθεση Σταύρου Θεοδωράκη κατά ΝΔ

Έντονα ενοχλημένος εμφανίστηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, με αφορμή την ανάρτηση που έκανε στο facebook ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος με την οποία καλεί όσους ψηφοφόρους «σκέφτονταν να ψηφίσουν μεταρρυθμιστικές δυνάμεις όπως το Ποτάμι να στηρίξουν τη ΝΔ». Ο κ. Θεοδωράκης μάλιστα σχολίασε την ανάρτηση του γραμματέα της ΝΔ κάνοντας λόγο για πρωτοφανή παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας.

Σε δική του ανάρτηση του στο facebook o κ. Θεοδωράκης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η δημόσια έκκληση της ΝΔ να μην ψηφίσει Ποτάμι μεσούσης της εκλογικής διαδικασίας είναι παράβαση της εκλογικής νομοθεσίας, είναι ντροπή για ένα κόμμα που θέλει να λέγεται δημοκρατικό και είναι έξω από κάθε πολιτική δεοντολογία.

Ελπίζουμε οι Έλληνες πολίτες να δώσουν την δέουσα απάντηση.

H ΝΔ από ότι φαίνεται δεν αλλάζει. Ακολουθεί τις ίδιες παλαιοκομματικές απόψεις που υπερασπιζόταν και τα χρόνια που κυβερνούσε».

Ο κ. Θεοδωράκης πάντως που βρίσκεται στα κεντρικά γραφεία του κόμματός του μαζί με στενούς του συνεργάτες, δηλώνει αισιόδοξος ότι το μήνυμά του προς τους ψηφοφόρους να δώσουν δύναμη στο Ποτάμι ώστε να είναι ο καταλύτης των εξελίξεων, θα έχει τελικά απήχηση.

About m bonsu