Για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Μαυροβούνιο χαφ της Μουσκρόν, Ντένι Χότσκο, κάνει λόγο η ιστοσελίδα «dhnet.be» του Βελγίου. Ο 26χρονος άσος έχει χάσει τη θέση του στην ομάδα του και βλέπει θετικά την προοπτική των «πράσινων».

Το δημοσίευμα αναφέρει:

«Γερμανικές ομάδες και ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρονται για τον παίκτη. Ο Λάζλο Μπόλονι βρίσκεται στο τιμόνι του Παναθηναϊκού και φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά και στην απόκτηση του Λαμκέλ Ζε που θα συνεργαστεί ξανά με τον πρώην προπονητή. Μαζί του ενδέχεται να μετακινηθεί και ο Χότσκο, το προφίλ του οποίου αρέσει στον Μπόλονι αλλά και στον Γάλλο αθλητικό διευθυντή, Πιέρ Ντρεοσί.

Η ομάδα από την Αθήνα σύντομα θα καταθέσει πρόταση δανεισμού για 6 μήνες με οψιόν αγοράς του αφού δεν έχει αρκετά χρήματα. Η Μουσκρόν, η αλήθεια είναι, ότι δεν θα πρέπει να εμποδίσει την μεταγραφή. Το κόστος θα φτάσει περίπου στο 1 εκατομμύριο για τον 26χρονο που είναι ενθουσιασμένος με την προοπτική να παίξει σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας».

Ο Χότσκο έχει 6 συμμετοχές με την εθνική Μαυοβουνίου και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Λόβτσεν, στη συνέχεια πήγε στην Ποντγκόριτσα και το 2017 πήγε στη Φαμαλικάο. Στη Μουσκρόν είναι από το καλοκαίρι του 2019 ενώ στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο είχαν ενδιαφερθεί οι Σταντάρ Λιέγης και Γκενκ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο