Home / Πολιτική / Εμποδίστε το Τσίπρα να “δραπετεύσει” από τον τόπο τού εγκλήματος.

Εμποδίστε το Τσίπρα να “δραπετεύσει” από τον τόπο τού εγκλήματος.

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Εμποδίστε το κάθαρμα Τσίπρα να “δραπετεύσει” από τον τόπο τού εγκλήματος.

Ανατρέψτε την πολιτική τής ναζιστικής Γερμανίας, η οποία μας σπρώχνει στις εκλογές, για να επαναφέρει στην εξουσία τους Γεωργιάδηδες και τους Λοβέρδους.

Το ΣΥΡΙΖΑ είναι η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ, η οποία ΔΕΝ μπορεί να εφαρμόσει το Μνημόνιο, που ως κόμμα υπέγραψε το ίδιο.

ΟΛΟΙ οι ΑΛΛΟΙ μπορούν και είναι απολύτως ΕΤΟΙΜΟΙ να το εφαρμόσουν.

Ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ.

Η λύση είναι η απόλυτη αυτοδυναμία τού ΣΥΡΙΖΑ.

Ακυρώστε τους σχεδιασμούς των ΝΑΖΙ.

Και ξαφνικά έγινε το “θαύμα”, το οποίο συνέφερε τη Γερμανία και τους τοπικούς προδότες.

Με την προκήρυξη των εκλογών εξαφανίστηκαν από μπροστά μας οι δωσίλογοι, οι ταγματασφαλίτες και οι προδότες.

Δεν υπάρχουν πλέον προδότες, οι οποίοι πρέπει να τιμωρηθούν και εγκληματικές συμφωνίες, οι οποίες πρέπει να διερευνηθούν από τη Δικαιοσύνη.

Όλα αυτά ανήκουν σε ένα παρελθόν, το οποίο έχει μπει σε κάποιο “συρτάρι” τής γερμανικής πρεσβείας.

Το διακύβευμα τον νέων εκλογών είναι πλέον το ποιος μπορεί να διαχειριστεί τη “συμφωνία” με τους “θεσμούς”.

Τα Μνημόνια – σύμφωνα με τον “ήρωα-διαπραγματευτή” Πρωθυπουργό – θεωρούνται πλέον “λογικές” – έστω και όχι τέλειες – συμφωνίες, τις οποίες πρέπει ο λαός να τις σεβαστεί και οι κυβερνήσεις να αναλάβουν να τις διαχειριστούν υπεύθυνα.

image1[3]

Τα Μνημόνια, όπως τα ξέραμε, δεν υπάρχουν πλέον.

Έχοντας το κάθε κυρίαρχο κόμμα ένα δικό του Μνημόνιο να “δικαιολογήσει”, φτάσαμε στο σημείο να θεωρούνται αυτά πλέον ξεχωριστές κομματικές – πετυχημένες ή λιγότερο πετυχημένες – “προσπάθειες” προς τη “σωστή” κατεύθυνση της ευρωπαϊκής σωτηρίας τής πατρίδας.

Σε αυτό το “κλαμπ” των μνημονιακών κομμάτων μπήκε και ο ΣΥΡΙΖΑ …Αυτοί, δηλαδή, οι οποίοι προκάλεσαν τις εκλογές, για να τιμωρηθούν οι προδότες και να “σκιστούν” τα Μνημόνιά τους, αφού τους μιμήθηκαν, τώρα προκαλούν νέες εκλογές, προκειμένου ο λαός τού “αλτσχάιμερ” να τους εμπιστευτεί τη διαχείρισή τους.

Με τη φωνή τού Τσίπρα ακούς τα λόγια τού Σαμαρά, τα οποία προηγουμένως ήταν τα λόγια τού Γιωργάκη.

…Καραμανλής, Παπανδρέου και Σαμαράς θα πρέπει να πανηγυρίζουν τη σωτηρία τους …

Ο Τσίπρας τους έσωσε.

Το νέο Μνημόνιο της Αριστεράς “νομιμοποιεί” όλα τα προηγούμενα των Παπανδρέου και των Σαμαράδων …

Νέα ξεπουλήματα νομιμοποιούν τα παλιά.

Με τα αεροδρόμια νομιμοποιείται το έγκλημα Καραμανλή να χρηματοδοτήσει τις ιδιωτικές τράπεζες με δημόσιο χρήμα ή η παράδοση του ΟΤΕ από τον Βενιζέλο.

Νέα “κουρέματα” θα νομιμοποιήσουν τα παλιά PSI.

“Σβήστηκαν” στην κυριολεξία όλα τα εγκλήματά τους.

Εξεταστικές και προδοσίες θα παραδοθούν στους “γραφικούς”, όπως φρόντισαν τα ΜΜΕ τής Διαπλοκής να παρουσιάσουν …

Τα ΜΜΕ των δωσίλογων, τα οποία τώρα πλέον “αναγνωρίζουν” την “ωριμότητα” του Τσίπρα.

 

Το ΔΟΛ, δηλαδή, το οποίο κάποτε ανήκε στον Χίτλερ και τον Γκέμπελς, σήμερα αναγνωρίζει την “ωριμότητα” του Alexis. Το ίδιο συμβαίνει και με το άλλο “διαμάντι” τής ελεύθερης, ανεξάρτητης και πατριωτικής δημοσιογραφίας, τον Κουρή. Αυτός, ο οποίος κάποτε μας επέβαλε τον πράκτορα Ανδρέα, σήμερα υμνεί τον συνάδερφό του Alexis.

Και μόνον να δει κάποιος ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι υποστηρίζουν τον Τσίπρα, θα καταλάβει ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει, το οποίο δεν είναι εύκολα ορατό.

Καιμόνον να αναλογιστεί κάποιος τι είδους λαϊκά ένστικτα και αντανακλαστικά ενεργοποιεί όλο αυτό το σιχαμένο παρακράτος κάθε φορά που εκδηλώνει μια προτίμηση, θα πρέπει να αρχίσει να ψυλλιάζεται ότι κάποιοι μεθοδεύουν πράγματα που δεν φαίνονται.

Ακόμα δηλαδή και τα γερμανικά μέσα, τα οποία “διαφημίζουν” την κυριαρχία Τσίπρα, το κάνουν απλά και μόνον γιατί γνωρίζουν ότι προκαλούν τα ελληνικά ένστικτα.

Παίρνουν θέση υπέρ Τσίπρα, για να περιορίσουν τις πιθανότητές του να έχει ένα θετικό εκλογικό αποτέλεσμα, προκειμένου να δρομολογηθεί το σχέδιό τους.

Τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά; …Ότι τις εκλογές τις επεδίωξε ο Τσίπρας όχι για να παραμείνει στη θέση τού Πρωθυπουργού, αλλά για να “δραπετεύσει” από αυτήν.

Προφανώς έκανε όσα είχε δεσμευτεί να κάνει και τώρα θα δώσει τη μάχη τής προσωπικής του επιβίωσης.image2[5]

Η “σαλαμοποίηση” της μεγαλύτερης προδοσίας.
Το φίδι, όταν καταπίνει την τεράστια λεία του, το κάνει σταδιακά …”Βήμα-βήμα”, μέχρι να το καταπιεί ολόκληρο. Στις πρώτες “μπουκιές” πρέπει ταυτόχρονα και να σε “δαγκώνει”, για να σε βαστά με τη βία, προκειμένου να μην του ξεφύγεις, αλλά στις τελευταίες δεν έχει καν αυτήν την ανάγκη, γιατί σε έχει εξουθενώσει και οι αναλογίες το ευνοούν. Κάπως έτσι “καταπίνει” το “φίδι” τής Νέας Τάξης την ελληνική “λεία”. Κάπως έτσι οι ιμπεριαλιστές “κατάπιαν” την ελληνική Βουλή, η οποία ήταν το όργανο που θα μπορούσε να αντισταθεί στις μεθοδεύσεις τους.

Στις ανάγκες αυτές των ιμπεριαλιστών αναζητούμε τα κριτήρια με τα οποία επιλέχτηκε ο Τσίπρας να μας κυβερνήσει και βέβαια τον ρόλο των πολιτικών “τζακιών”. Τα πολιτικά “τζάκια” τής χώρας έκαναν το προδοτικό τους “καθήκον” απέναντι στον λαό και ξόδεψαν την “πίστωσή” τους. Όμως, την ολοκλήρωση του σχεδίου θα έπρεπε να την εκτελέσει ένα “φρέσκο” πρόσωπο, προκειμένου να γοητεύσει τον λαό και να τον παρασύρει στις λανθασμένες επιλογές. Γι’ αυτόν τον λόγο τους “κουρασμένους” Καραμανλήδες, Σαμαράδες και Παπανδρέου τους “ακολούθησε” ένας νέος και ευπαρουσίαστος πολιτικός, ο οποίος με ψέματα και υποσχέσεις θα κέρδιζε τη συμπάθεια του λαού.

Ποιο ήταν το ζητούμενο του σχεδιασμού; …Να δεσμευτεί το σύνολο της Βουλής απέναντι στους δανειστές …Να έχουν ψηφίσει ΟΛΟΙ οι βουλευτές ένα Μνημόνιο, όποιο κι αν είναι αυτό. Δεν χρειάζεται να έχει κάποιος ιδιαίτερα μεγάλη φαντασία για να το καταλάβει αυτό. Αρκεί να έχει μνήμη και να θυμάται ποιες ήταν οι απαιτήσεις των ιμπεριαλιστών από την ελληνική πολιτική ηγεσία. Απαίτηση της Μέρκελ δεν ήταν, πριν αναλάβει ο Σαμαράς τη διακυβέρνηση, να “υπογράψει” ότι σέβεται το Μνημόνιο; Γιατί άλλαξε η απαίτησή της στην περίπτωση Τσίπρα; Μήπως την τρόμαξαν οι υψωμένες γροθιές τού καραγκιόζη πρώην Κνίτη …Όχι βέβαια …Άλλαξαν οι απαιτήσεις της, γιατί άλλαξαν οι ανάγκες της …Γιατί, όπως είπαμε πιο πάνω, άλλες απαιτήσεις έχει το “φίδι” στην αρχή τής προσπάθειάς του και άλλες στο τέλος.

Όταν ζητήθηκε η υπογραφή από τον Σαμαρά, μνημονιακό ήταν ένα μικρό μέρος τής Βουλής ενός διαλυμένου ΠΑΣΟΚ. Η πλειοψηφία των βουλευτών εκείνη την εποχή είχε την πολυτέλεια να καταγγέλλει το μνημόνιο του Παπανδρέου. Όταν λοιπόν ζητήθηκε από τον Σαμαρά η υπογραφή του, δεν του ζητήθηκε αυτή, γιατί είχε κάποιος αμφιβολία για τη δική του προδοτική επιθυμία …Για τους υπόλοιπους βουλευτές τής Νέας Δημοκρατίας ενδιαφέρονταν. Τότε ήταν η αρχή και τίποτε δεν ήταν σίγουρο. Μια μειοψηφία βουλευτών είχε ψηφίσει το Μνημόνιο και υπήρχε ένα πλειοψηφικό δυναμικό, το οποίο δεν εκβιαζόταν και άρα μπορούσε να αντιδράσει. Είχε ανάγκη το “φίδι” τού Ρήνου να κρατά με τη βία τη “λεία”, η οποία ακόμα αντιδρούσε. Είχε ανάγκη το “φίδι” να βυθίσει τα “δόντια” του στην κοινοβουλευτική ομάδα τής ΝΔ.

Όταν με το δεύτερο Μνημόνιο “κατάπιε” και τη ΝΔ τού Σαμαρά, δεν είχε ανάγκη να εκφράζει προκλητικές απαιτήσεις, γιατί στην πραγματικότητα έλεγχε πλέον την πλειοψηφία τής Βουλής. Το γερμανικό “φίδι” είχε “καταπιεί” το μεγαλύτερο μέρος τής ελληνικής Βουλής. Είχε “καταπιεί” ήδη τα δύο μεγάλα κόμματα. Από τη στιγμή λοιπόν που – λόγω Τέξας – γνώριζε ότι η ηγεσία τού ΣΥΡΙΖΑ ήταν “στημένη” – και άρα δική του – δεν φοβόταν. Δεν φοβόταν για τους βουλευτές του, γιατί μπορούσε σε κάθε περίπτωση να περάσει και το τρίτο Μνημόνιο. Στη χειρότερη περίπτωση θα μπορούσε να το περάσει – όπως και τελικά το πέρασε – με ψήφους των άλλων κομμάτων. Πολύ πριν το “μάθουμε” εμείς, οι Γερμανοί προφανώς ήξεραν ότι το Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ θα το ψήφιζαν αυτοί, τους οποίους ο ίδιος ο Τσίπρας αποκαλούσε δωσίλογους και προδότες και βέβαια οι διάφοροι “ποτάμηδες” της Διαπλοκής.

Γι’ αυτόν τον λόγο δεν ζήτησε η Μέρκελ υπογραφή από τον “επαναστάτη” Τσίπρα. Τον άφησε για μερικούς μήνες να παραστήσει τον “επαναστάτη”. Δεν τον εξέθεσε στον ελληνικό λαό, γιατί δεν είχε αυτήν την ανάγκη. Με αυτόν τον τρόπο πέτυχαν τον στόχο τους …Τον στόχο τού να εξασφαλίσουν τον έλεγχο ολόκληρου του “δημοκρατικού τόξου” μέσα στη Βουλή …Σταδιακά – και με απόλυτα οργανωμένο τρόπο – πέτυχαν με τρία Μνημόνια να τους κάνουν όλους συνένοχους. Οι πρώτοι καταγγέλλοντες να γίνουν συνένοχοι στο έγκλημα και στο τέλος οι τελευταίοι καταγγέλλοντες να κλείσουν με δικό τους έγκλημα την υπόθεση “καταγγελίας”. Την αρχική ενοχή τού Παπανδρέου – τής προδοσίας του – θα την κατήγγειλε ο συγκάτοικος και συμμαθητής του Σαμαράς, προκειμένου να εκλεγεί Πρωθυπουργός και να γίνει και ο ίδιος συνένοχος. Τον Σαμαρά και τη δική του προδοσία θα την κατήγγειλε ο αμερικανόδουλος Τσίπρας, προκειμένου να εκλεγεί Πρωθυπουργός και να γίνει και ο ίδιος συνένοχος. Αυτό ήταν το όλο κόλπο…

image3[3]

…”Σκυταλοδρομία” Πρωθυπουργών, που θα άλλαζαν μεταξύ τους Μνημόνια. Σταδιακά, δηλαδή, ολόκληρο το δημοκρατικό “τόξο” θα έμπαινε σε κατάσταση συνενοχής με ένα ξεχωριστό Μνημόνιο για κάθε ξεχωριστή πτέρυγά του. Όλο το κόλπο ήταν να μην ξεφεύγει από τους δικούς τους ανθρώπους η “αντίδραση” στην προδοσία …Να μην δημιουργήσει δηλαδή η προδοσία νέες πολιτικές δυνάμεις – πατριωτικές και αντιδραστικές – και τους χαλάσει ο σχεδιασμός. Γνωρίζοντας, δηλαδή, ότι μετά την προδοσία θα ακολουθούσε καταγγελτική ρητορική, φρόντισαν αυτήν τη ρητορική να τη δώσουν σε δικούς τους ανθρώπους.

Πριν δηλαδή κάποιες αυθεντικές πατριωτικές δυνάμεις ξεσηκωθούν μέσα από τα “σπλάχνα” τής κοινωνίας, φρόντισαν να δώσουν τα “δικαιώματα” της “αντίδρασης” σε ελεγχόμενους από τους ίδιους ανθρώπους. Ξεκίνησαν από τους ταγματασφαλίτες δωσίλογους, οι οποίοι δήθεν θα κυνηγιούνταν μεταξύ τους, μέχρι να βάλουν στο παιχνίδι τούς σταλινικούς προδότες …Το καλό τους το “χαρτί” …Αυτούς, τους οποίους πάντα χρησιμοποιούν όταν πρέπει να σώσουν τους δωσίλογους και τους ταγματασφαλίτες. Θα χρησιμοποιούσαν τους επαγγελματίες προβοκάτορες …Τους σταλινικούς “επαναστάτες” των υπογείων των πρεσβειών και των καμπινέδων τού ΚΚΕ.

Ο Τσίπρας, δηλαδή, ήταν “έτοιμος” καιρό πριν την εμφάνισή του στο προσκήνιο.  Αυτός ήταν ο νέος σταλινικός “Ζαχαριάδης”, ο οποίος με την προδοσία του θα έσωζε όλους τους δωσίλογους και με την “ήττα” του θα τους νομιμοποιούσε εκ νέου. Όταν τα “τζάκια” τού πολιτικού κατεστημένου θα ολοκλήρωναν την προδοσία τους, αυτός θα ήταν εκείνος, ο οποίος θα έπαιρνε τα “δικαιώματα” της συνολικής καταδίωξής τους, ώστε με τις πράξεις και τις ενέργειές του να τους “αθωώσει”. Δεν χρειάζεται μεγάλη ευφυΐα για να το καταλάβει κάποιος αυτό. Όταν ο “διώκτης” υπογράφει το ίδιο Μνημόνιο και άρα διαπράττει το ίδιο έγκλημα με τον “διωκόμενο”, ευνόητο είναι ότι το “κυνήγι” παύει να έχει την αρχική του σημασία.

Όταν αυτός, ο οποίος καταδιώκει τον Σαμαρά για το Μνημόνιο που υπέγραψε, εμφανίζεται μετά από πέντε μήνες “διαπραγματεύσεων” με ένα ίδιο Μνημόνιο και να μιλάει σαν τον Σαμαρά, σημαίνει ότι ολοκληρώθηκε ένας “κύκλος”. Στην πραγματικότητα με τις τελευταίες εκλογές κλείνει ο κύκλος αυτός, τον οποίο άνοιξε στο Καστελόριζο ο Παπανδρέου. Ο Παπανδρέου πρόδωσε και ο Σαμαράς τον καταδίωκε. Όταν ο Σαμαράς μιλούσε σαν τον Παπανδρέου, ο Τσίπρας ανέλαβε τον ρόλο του. Τώρα, που ο Τσίπρας μιλάει σαν τον Σαμαρά, ο οποίος μιλούσε σαν τον Παπανδρέου, σημαίνει ότι ο “κύκλος” έγινε. Ο “ιός” τής προδοσίας τής Βουλής “μόλυνε” ολόκληρο το βουλευτικό “σώμα” …Όλοι έχουν εγκληματήσει και όλοι έχουν λόγο να ταυτίζονται μεταξύ τους, και άρα να βρίσκονται μόνιμα “απέναντι” από τον λαό. Όλοι φοβούνται πλέον τον λαό και μεταξύ αυτών και ο Alexis.

Από απλά πράγματα το καταλαβαίνει κάποιος …Όποιος προδίδει, φοβάται. Το είδαμε με την πολυπληθή ασφάλεια του Παπανδρέου και το είδαμε και με τον Σαμαρά, ο οποίος κυκλοφορούσε σαν μαφιόζος με συνοδεία και αλεξίσφαιρο γιλέκο ακόμα και μέσα στη Βουλή. Αυτήν την αλλαγή τη βλέπουμε σήμερα και στον Τσίπρα. Για όσο διάστημα ο Τσίπρας δεν είχε εκδηλώσει τις προθέσεις του, δεν φοβόταν να εκτεθεί στον λαό. Δεν φοβόταν τον λαό και επεδίωκε μάλιστα να συγχρωτίζεται με αυτόν. Πήγαινε με τα πόδια στη Βουλή και έκανε κάποιες δημόσιες εμφανίσεις σε γνωστά εστιατόρια του κέντρου.

Η δημόσια παρουσία του, δηλαδή, ήταν εμφανής και προβαλλόμενη απ’ όλα τα ΜΜΕ. Τώρα είναι προφανές ότι φοβάται. Είναι προφανές ότι φοβούνται και τα αφεντικά του, τα οποία του επιβάλουν και τα αναγκαστικά μέτρα προστασίας. Η “έκθεσή” του στην κοινή θέα είναι ελάχιστη και στην πραγματικότητα έχει μετατρέψει το Μαξίμου σε μια φρουρούμενη γιάφκα, η οποία θυμίζει την έπαυλη του Αλ Πατσίνο στον “Σημαδεμένο”. Λίγες ημέρες πριν η Ηρώδου του Αττικού ήταν προσπελάσιμη για τους πολίτες τις βραδινές ώρες. Απουσίαζαν οι γνωστές “κλούβες” των ΜΑΤ και βέβαια τα “οχυρωματικά” πλαστικά κουτιά. Σήμερα, αν περάσει κάποιος από εκεί, θα δει ότι το τοπίο έχει αλλάξει. Οι “κλούβες” επανήλθαν και ο δρόμος δεν είναι προσπελάσιμος. Η εποχή Σαμαρά, δηλαδή, επανήλθε στη γνωστή οδό. Το ίδιο όμως επανήλθε και η ασφάλεια των μετακινήσεων. Από το απλό Α4 των “επαναστατικών” μηνών πήγαμε σε Α6 θωρακισμένο. Τα ανάλογα μέτρα ασφαλείας αφορούν και την οικογένειά του. Έξω από το σπίτι του έχει στηθεί ολόκληρο αστυνομικό “στρατόπεδο”. Τι συμβαίνει; Φοβάται ο Τσίπρας για την ασφάλεια του Τζεπέτο;

 

Κυβέρνηση Ειδικού (γερμανικού) Σκοπού, πέντε μηνών.

 

Όταν υπάρχουν συνομωσίες προδοτών και ξένων ιμπεριαλιστών, οι λαοί μαθαίνουν εκ των υστέρων τι έχει συμβεί. Μόνον όταν ήδη έχει διαπραχθεί το έγκλημα, μπορούν και συνθέτουν το παζλ της αλήθειας με “κομμάτια”, τα οποία μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχαν γι’ αυτούς καμία απολύτως χρηστική αξία. Το μέλλον δηλαδή αυτής της κυβέρνησης το γνώριζαν κάποιοι εκ των προτέρων. Απλά εμείς οι υπόλοιποι δεν το γνωρίζαμε. Κάποιοι, δηλαδή, στην Ελλάδα και τον κόσμο, γνώριζαν ότι αυτή η κυβέρνηση θα ήταν κυβέρνηση λίγων μηνών. Αυτό βέβαια την καθιστά Κυβέρνηση Ειδικού Σκοπού. Ποιος ήταν ο σκοπός της; …Αυτός που περιγράψαμε …Να “τακτοποιήσει” την προδοσία τού καθεστωτικού δικομματισμού και να “μολύνει” και την υπόλοιπη Βουλή με ευθύνες Μνημονίου.

Ποια είναι τα “κομμάτια” τού παζλ, τα οποία μέχρι τώρα ήταν άχρηστα; …Η εκτίμηση του Σαμαρά ότι πρόκειται περί μιας αριστερής “παρένθεσης”. Ο κατά κανόνα βλάκας Σαμαράς δεν έγινε έξυπνος ξαφνικά, κάνοντας αυτήν την προφητική δήλωση. Είναι βέβαιο ότι κάποιοι – μέσα στα πλαίσια της συνεργασίας τους – τον είχαν ενημερώσει για την πορεία των πραγμάτων πριν αυτήν ολοκληρωθεί και άρα γίνει “ορατή” για τους “κοινούς” θνητούς. Τον είχαν ενημερώσει υποχρεωτικά, πρώτον, για να τον καθησυχάσουν, προκειμένου να μην ανησυχεί για τις συνέπειες των ενεργειών του και δεύτερον, για να τον διαβεβαιώσουν ότι η πολιτική του καριέρα δεν θα τελειώσει.

Άλλο τέτοιο “κομμάτι” παζλ είναι η ανοχή τής Γερμανίας στη σύνθεση της μόνιμης επιτροπής τής Βουλής για τον έλεγχο του χρέους και βέβαια για τις γερμανικές αποζημιώσεις. Είναι δυνατόν οι Γερμανοί να μην αντιδρούσαν σε μια τέτοια κίνηση της ελληνικής Βουλής; Άρα; …Άρα, για να μην αντιδράσουν, γνώριζαν ότι δεν κινδύνευαν από μια ενέργεια, η οποία δεν θα ολοκληρωνόταν ή δεν θα έβρισκε συνέχεια στην επόμενη Βουλή. Οι Γερμανοί, δηλαδή, την ανέχθηκαν, γιατί απλούστατα γνώριζαν ότι ο χρόνος που θα έχει στη διάθεσή της η συγκεκριμένη επιτροπή της συγκεκριμένης Βουλής δεν θα της επιτρέψει να κάνει τίποτε ουσιαστικό. Θα μπορούσε να μιλάει για αποζημιώσεις, για επαχθή χρέη και για Siemens για ένα διάστημα που οι Γερμανοί θα έκαναν τα κορόιδα.

Αυτό δεν το επιβεβαιώνει μόνον η στάση τής Γερμανίας …Το επιβεβαιώνει και η στάση όλων των δουλικών τής Γερμανίας …Η στάση, για παράδειγμα, του Γεωργίου και του Στουρνάρα. Είναι προφανές ότι αυτοί γνώριζαν το βραχύβιο αυτής της Βουλής και άρα και της “περίεργης” επιτροπής της. Άρα τους αρκούσε, σε περίπτωση που καλούνταν, να επιχειρήσουν να αναβάλουν την εμφάνισή τους για κάποιες λίγες ημέρες. Γι’ αυτόν τον λόγο θεωρούμε ότι γνώριζαν για τις εκλογές πολύ πριν ακόμα και από τον Τσίπρα, ο οποίος τις δρομολόγησε. Είναι βέβαιο ότι γνώριζαν, γιατί, όταν κλήθηκαν για να καταθέσουν στη Βουλή, δεν αμύνθηκαν με τον πάγιο τρόπο, που είναι η άμυνα μέσω Γερμανίας. Δεν αναζήτησαν την άνωθεν προστασία τής Μέρκελ και του Σόιμπλε …Τους αρκούσε να πάρουν μια μικρή “παράταση”. Ούτε ο ένας ούτε ο άλλος αρνήθηκε να καταθέσει, όπως θα έκανε φυσιολογικά. Ο ένας πήρε έναν ορό παραμάσχαλα, παριστάνοντας τον άρρωστο και ο άλλος έβαλε το τηλέφωνο στο αυτί, παριστάνοντας ότι είχε “φόρτο” εργασίας, λόγω διαπραγματεύσεων.

Απ’ όλα αυτά καταλαβαίνουμε ότι η βραχύβια αυτή κυβέρνηση δεν ήταν τέτοια επειδή “ξύπνησαν” οι διάφοροι Λαφαζάνηδες και Αλαβάνοι. Αυτή η κυβέρνηση ήταν τέτοια, γιατί έτσι εξυπηρετούσε τον σχεδιασμό τους. Οι σταλινικοί Λαφαζάνηδες και Αλαβάνοι “ξύπνησαν” όταν τους επέτρεψαν να “ξυπνήσουν” τα ίδια αφεντικά που έχει και ο σταλινικός Τσίπρας …Απλά πράγματα. Ο Λαφαζάνης “έριξε” την κυβέρνηση όταν ακριβώς βόλευε τη Γερμανία της ΣΤΑΖΙτισσας Μέρκελ τής Γερμανίας τής Siemens …Ο σταλινικός Λαφαζάνης, ο οποίος είναι κολλητός τού γιου ενός σταλινικού πρωταγωνιστή τού Εμφυλίου, ο οποίος έσωσε τους δωσίλογους των ΝΑΖΙ …Κολλητός τού ΣΤΑΖΙτη Κόκκαλη και πρωταγωνιστή στο σκάνδαλο Siemens, εφόσον αυτός στην πραγματικότητα άνοιξε τον “ασκό τού Αιόλου” της διαπλοκής μέσα από τον ΟΤΕ. Αυτός ο σταλινικός ήταν εκείνος, ο οποίος στο όνομα του λαού και της δημοκρατίας έριξε την κυβέρνηση όταν ακριβώς αυτό βόλευε τους ΝΑΖΙ τής Γερμανίας …Μόλις είχε υπογράψει το Μνημόνιο και περνώντας το από τη Βουλή – γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι θα το ψηφίσουν όλοι οι δωσίλογοι – .

Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε με βεβαιότητα για Κυβέρνηση Ειδικού Σκοπού …Μια κυβέρνηση, η οποία εκ της φύσεώς της είναι βραχύβια. Ο στόχος αυτής της κυβέρνησης ήταν να “μουντζουρώσει” το σύνολο της Βουλής με το τελευταίο Μνημόνιο και ταυτόχρονα να “βραχυκυκλώσει” όλες τις δυνατότητες του λαού και της Βουλής να αντιδράσει …Να “σφραγίσει” τη Βουλή και να την παραδώσει σε μια σκληρή και συμπαγή συμμορία τριακοσίων συνενόχων, που θα είναι γι’ αυτούς θέμα επιβίωσης να μην υπακούν στις εντολές τού λαού …Μια Βουλή συνενόχων, οι οποίοι θα έχουν υπογράψει στο σύνολό τους το Μνημόνιο και θα είναι υποχρεωμένοι να το εκτελέσουν κατά γράμμα, προκειμένου να συνεχίσουν να απολαμβάνουν την προστασία των αφεντικών.

Γι’ αυτόν τον λόγο ο Τσίπρας φρόντισε και “έκοψε” όλες τις δυνατές “γέφυρες”, οι οποίες θα έδιναν τη δυνατότητα στον λαό να παρακάμψει την εξουσία τής Βουλής …Με εντολή των Γερμανών και των ΗΠΑ έκανε το δημοψήφισμα. “Έκαψε” το υπέρτατο υποτίθεται “όπλο” τού λαού, που είναι το δημοψήφισμα …Δρομολόγησε δημοψήφισμα, και το αγνόησε …Μετέτρεψε την “εντολή” τού λαού σε ένα άνευ σημασίας “γκάλοπ”. Αυτό είναι απολύτως παράνομο, γιατί το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος επιβεβαιώνει την κυριαρχία τού λαού και έχει τη νομική αξία “εντολής” για εφαρμογή υποχρεωτική πολιτικής.

image4[3]

Ανάλογη ύπουλη απαξιωτική πολιτική ακολουθήθηκε σ’ ό,τι απειλούσε την Νέα Τάξη και τους δανειστές. Όπως είναι πλέον φανερό με “άνωθεν” καθοδήγηση μεθοδεύτηκε η απαξίωση της Κωνσταντοπούλου και της Επιτροπής διερεύνησης του χρέους. Η Κυβέρνηση-Τσίπρα άφησε παντελώς απροστάτευτη την Πρόεδρο, προκειμένου αυτή να εξευτελιστεί μέσα στη Βουλή ή στα ΜΜΕ. Άφησαν αγράμματα “σκουπίδια” των εργαστηρίων δημοσιογραφίας να ειρωνεύονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Πρόεδρο και να σκορπούν συκοφαντίες στο ίντερνετ. Μιλάμε για την πολιτική τού “βουλκανιζατέρ” και της τουαλέτας των αστυνομικών φρουρών τής Βουλής. Εκ των υστέρων μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι την είχαν “στημένη” στην Κωνσταντοπούλου όλοι οι άμεσα εμπλεκόμενοι στα Μνημόνια προδότες …Σαμαράδες, Βενιζέλοι κλπ..

Ακόμα δηλαδή κι εκείνη η “παράσταση” του Σαμαρά, που σταμάτησε τον λόγο του διαμαρτυρόμενος, επειδή τάχα προέδρευε “παράνομα” η Κωνσταντοπούλου, ήταν “στημένη” από κοινού με τον Τσίπρα. Επικαλέστηκαν μια ασήμαντη διάταξη της Βουλής, την οποία δεν την είχαν επικαλεστεί ποτέ και για κανέναν άλλον Πρόεδρο της Βουλής, προκειμένου να προκαλέσουν και βέβαια να εκθέσουν την Κωνσταντοπούλου …Να την “χτυπήσουν” σ’ αυτό το οποίο πολύς κόσμος την εκτιμά και είναι η νομική της κατάρτιση …Να την εκθέσουν στο δυνατό της σημείο, εκμεταλλευόμενοι την ισχυρογνωμοσύνη της σε ένα θέμα ασήμαντο, στο οποίο όμως θεωρητικά θα είχε άδικο.

Αυτό το έκαναν, προκειμένου να δώσουν την ευκαιρία στους Γεωργιάδηδες και τα άλλα τα “παιδιά” τού Μνημονίου να “γιουχάρουν” χωρίς φόβο την Πρόεδρο της Βουλής και στη συνέχεια να αποχωρήσουν σαν “μπουλούκι” μαθητών, οι οποίοι αρνούνται να παραμείνουν στην αίθουσα για μάθημα. Ήταν “στημένη” η προβοκάτσια Σαμαρά, για να κάνει “πάσα” στον ενήμερο Τσίπρα, προκειμένου να ταπεινώσει την Κωνσταντοπούλου και να βάλει κι αυτός μια “πινελιά” στον “πίνακα” γραφικότητας που της ετοίμαζαν. Γιατί γίνονταν όλα αυτά; …Για να ταυτίσουν την έρευνα για τα Μνημόνια, το χρέος ή την Siemens με την Κωνσταντοπούλου, την οποία – γνωρίζοντας τον ευέξαπτο χαρακτήρα της – είχαν σκοπό να εξευτελίσουν ως πρόσωπο και αυτό να μεταφερθεί και στην επιτροπή της.

Γι’ αυτόν τον λόγο την συνέδεσαν πολύ γρήγορα με τη Χρυσή Αυγή. Την συνέδεσαν με έναν τρόπο βλακώδη, τον οποίο όμως τα ΜΜΕ τον μεγέθυναν και σε πολλούς το επέβαλαν σαν σωστό. Γιατί ήταν βλακώδης εκείνη η σύνδεση; …Γιατί, δεν είναι δυνατόν να παραχωρήσει κάποιος τα δικαιώματα του πατριωτισμού, της τιμιότητας ή ακόμα και της λογικής στη Χρυσή Αυγή. Δεν είναι δυνατόν να φοβάται ο πολίτης να πει ότι αγαπά την πατρίδα του, επειδή το έχει πει κι ο Κασιδιάρης. Δεν είναι δυνατόν να φοβάται ο βουλευτής να καταγγείλει τη Siemens, επειδή πρόλαβε και την κατήγγειλε ο Κασιδιάρης. Αυτό έγινε στην συγκεκριμένη περίπτωση. Σε μια Βουλή, όπου τα κόμματα της Βουλής, φερόμενα υποκριτικά και υστερόβουλα, προστάτευαν τα συμφέροντά τους με όποιο κόστος, τα λογικά και πατριωτικά απέμεναν στους “τρελούς” και τους χρυσαυγίτες να τα υπερασπιστούν.

Αυτό, όπως αντιλαμβανόμαστε, δεν είναι τυχαίο …Είναι μεθοδευμένο. Γι’ αυτόν τον λόγο άλλωστε βρίσκεται και η Χρυσή Αυγή στη Βουλή. Αν δεν ήταν η Χρυσή Αυγή στη Βουλή, πώς θα μπορούσαν οι Βενιζέλοι, οι Λοβέρδοι και οι Γεωργιάδηδες να συνθέσουν “δημοκρατικό τόξο”; Συγκεκριμένα κέντρα προπαγάνδας με πρωθυπουργική άδεια μεθόδευσαν την “εκτόνωση” της έρευνας για την προδοσία. Μίλησαν για λογιστικό έλεγχο και δεν είδαμε κανέναν τέτοιον, εφόσον οι πάντες ασχολούνταν με την Κωνσταντοπούλου και τον Κασιδιάρη. Το αποτέλεσμα ήταν “επιτυχές” γι’ αυτούς και τραγικό για τον λαό. Είδαμε έναν “φάκελο”, ο οποίος μόνον για τους ιστορικούς τού μέλλοντος θα έχει κάποια αξία και για κανέναν άλλον.

Μέσα σε πέντε μήνες έρευνας δεν κατάφεραν να καλέσουν τον “άρρωστο” Γεωργίου για κατάθεση. Κάθε φορά που τον καλούσαν, έπαιρνε έναν “ορό” παραμάσχαλα και παρίστανε τον άρρωστο, όπως κάνουν τα λαμόγια στα επαρχιακά νοσοκομεία. Το ίδιο έγινε και με τον Στουρνάρα. Τα εγκλήματα της Siemens, η οποία διέφθειρε όλο το πολιτικό προσωπικό τού δικομματισμού, έμειναν στη “σκιά” τής υπόθεσης …Καμία εξέλιξη στο θέμα, πόσο μάλλον να εξασφαλιστεί μια “πάσα” στη Δικαιοσύνη για σίγουρη καταδικαστική απόφαση. Ο Χριστοφοράκος μπορεί να απολαμβάνει με ασφάλεια τις λιακάδες στο Μόναχο. Ούτε η Goldman Sachs ανησυχεί, γιατί απλούστατα κανένας δεν τολμά να διερευνήσει τον ρόλο της στην υπερχρέωση τής χώρας, προκειμένου οι Γερμανοί να “κονομάνε” σε σημείο τέτοιο, που να μας έχουν οδηγήσει μόνοι τους στη χρεοκοπία.

Αυτό ήταν το ζητούμενο της προδοσίας τού Τσίπρα. Ο Τσίπρας “μόλυνε” ολόκληρη τη Βουλή με τον “ιό” τού Μνημονίου και της προδοσίας. Ποια μελλοντική Βουλή θα τολμήσει να ζητήσει εξεταστική για τα Μνημόνια, όταν όλα τα μέλη της θα έχουν ψηφίσει κάποιο απ’ αυτά ή όλα μαζί; Ποια μελλοντική Βουλή θα καταγγείλει την Siemens και τους προδότες Στουρνάρες, όταν οι Γερμανοί όλους μαζί θα τους εκβιάζουν με τα Μνημόνια; Ποια μελλοντική Βουλή θα απαιτήσει τις γερμανικές αποζημιώσεις, όταν τα μέλη της στην κυριολεξία θα υπάρχουν ελέω Γερμανίας; Όλα αυτά θα γίνουν ακραίες γραφικότητες της εποχής Κωνσταντοπούλου. Αυτό ήταν το “κατόρθωμα” του Τσίπρα. Γι’ αυτόν τον λόγο τού επέτρεπαν – έστω και για λίγους μήνες – να παριστάνει τον “επαναστάτη”. Γι’ αυτόν τον λόγο τού επέτρεπαν να απειλεί με “νταούλια” και δικαστήρια, προκειμένου να ξεγελάσει τον λαό και να του “κλέψει” την ψήφο. Γι’ αυτόν τον λόγο προσπάθησαν να γελοιοποιήσουν την Κωνσταντοπούλου ως κύριο εκφραστή αυτής της πολιτικής.

image5[4]

Στο προσεχές μέλλον θα έχουμε μια Βουλή, όπου το κάθε μεγάλο κόμμα θα έχει το δικό του Μνημόνιο να υπερασπίζεται και τα Μνημόνια των άλλων να κατηγορεί. Θα μπούμε σε μια ιδιόμορφη πολιτική “πασαρέλα”, όπου ο καθένας θα υποστηρίζει την “ομορφιά” τού δικού του Μνημονίου …Μια “πασαρέλα” θανάτου, η οποία δεν θα μας αφήνει να βγούμε ποτέ από τη λογική των Μνημονίων. Αυτό ήταν το ζητούμενο και γι’ αυτόν τον λόγο οι Ναζί τής Γερμανίας έδωσαν σε κάθε μεγάλο κόμμα κι από ένα “Μνημόνιο” να το κουβαλάει, σαν “μπάλα” σκλάβου.

Γι’ αυτόν τον λόγο δεν φοβήθηκαν να θυσιάσουν τα μεγάλα κόμματα το ένα μετά το άλλο. Το θυμάστε το “παφ” και “τάλιρο” των παλιών διαφημίσεων; …Στην Ελλάδα έγινε το “παφ” έγινε “Μνημόνιο” και το “τάλιρο” έγινε “κόμμα”. Ρίσκαραν να “κάψουν” όλα τα κόμματα, έχοντας επενδύσει στα αδιέξοδα των Ελλήνων πολιτών. Αν έλεγχαν τις αντιδράσεις, θα τα δυνάμωναν ξανά εν καιρώ. Με επικεφαλής τής τελευταίας αντίδρασης τους σταλινικούς Λαφαζάνη και Αλαβάνο, όλα δείχνουν ότι το “παιχνίδι” το ελέγχουν.

 

Μυστικές υπηρεσίες.

Η επιλογή τού Τσίπρα ήταν απολύτως ασφαλής, γιατί είναι φανερό πως ήταν ένα απόλυτα ελεγχόμενο πρόσωπο από ένα απόλυτα ελεγχόμενο οικογενειακό περιβάλλον. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο σύγχρονος “Ζαχαριάδης” τής “πρώτη φορά Αριστερά” είναι παιδί χουντικών. Από τότε που υπάρχει, φρόντισαν οι αμερικανόδουλοι χουντικοί γονείς του να τον προωθούν μέσω όλων των μηχανισμών και όλων των “καναλιών”. Δεν είναι τυχαίο που ανάμεσα σε δεκάδες χιλιάδες νέους των καταλήψεων ο Τσίπρας επιλέχθηκε από τη χουντική Παναγιωταρέα για να προωθηθεί. Κάπως έτσι τα έκανε ο Τσίπρας άκοπα στη ζωή του …Παντού by-pass …Ούτε τα μαθήματά του στο Πολυτεχνείο δεν τα περνούσε όπως όλοι οι υπόλοιποι συμφοιτητές του …Δεν ξέρουμε βέβαια καν αν μπήκε φυσιολογικά σε αυτό ή αν και αυτή η εισαγωγή ήταν κάποια “δωρεά” τής ΚΝΕ.

Όλη του η ζωή έχει τέτοια “σκοτεινά” σημεία. Παντού μια μυστηριώδης “δύναμη” φρόντιζε έτσι, ώστε να τη βγάζει “τζάμπα”. Την ίδια “εύνοια” απόλαυσε σε ό,τι σημαντικό ή ασήμαντο έχει κάνει στη ζωή του. Για παράδειγμα, τη στρατιωτική του θητεία την υπηρέτησε στο Πεντάγωνο …Στο “τριεθνές”, ανάμεσα στο Ψυχικό, το Χαλάνδρι και τον Παπάγο. Ο “σταλινικός”, ο οποίος δήλωνε “επαναστάτης”, την “έβγαλε ζάχαρη” στον πιο συντηρητικό και υποτίθεται δεξιό μηχανισμό τού κράτους. Αν αυτή η θητεία είναι κάτι ασήμαντο, ώστε να έχουν – και τόσο μεγάλη – σημασία τα “μέσα”, δεν συμβαίνει αυτό όταν μιλάμε για την πολιτική του καριέρα …Κι αυτή με “μέσο” έγινε …Σε ηλικία που κάποιοι “κοινοί” πολιτικοποιημένοι θνητοί είναι αφισοκολλητές, αυτός διοριζόταν απευθείας αρχηγός μεγάλου ελληνικού κόμματος.

 

image6[2]

Όλα αυτά σε μια “Μπανανία” δεν είναι τυχαία. Δεν είναι δυνατόν να ελέγχει η αμερικανική πρεσβεία τις προαγωγές των δημοσίων υπαλλήλων και να αφήνει ανεξέλεγκτες τέτοιες παρουσίες στην πολιτική ζωή. Δεν είναι δυνατόν οι υποψήφιοι ανώτατοι κρατικοί λειτουργοί να περνάνε casting στην πρεσβεία και αρχηγοί κομμάτων τής Βουλής να γίνονται οι “εμπνεύσεις” των Αλαβάνων.

Όσο δηλαδή καλοπροαίρετος και να είναι κάποιος, δεν μπορεί να αγνοήσει τα δεδομένα. Ο Τσίπρας δεν είναι σε τίποτε ξεχωριστός, για να δικαιολογεί και να κάνει ξεχωριστά πράγματα. Όλα τα έκανε όπως προβλεπόταν για ένα συμβατικό κομματόσκυλο των κομμουνιστικών κομμάτων και απλά κάποιοι έβαλαν την turbo προώθηση …Κάποιοι, οι οποίοι επαναλαμβάνουν την ίδια πετυχημένη πρακτική σε ολόκληρο τον κόσμο και όχι μόνον στην Ελλάδα. Λογικό είναι αυτό. Η παγκόσμια Νέα Τάξη θα εφαρμόζει τις “έξυπνες” εφαρμογές της σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο σταλινικός Τσίπρας είναι τόσο “ταλαντούχος” και “έξυπνος” όσο είναι η σταλινικιά Μέρκελ ή η επίσης σταλινικιά Ρούσεφ …Η διεφθαρμένη Βουλγάρα, η οποία “ρήμαξε” τη Βραζιλία και της είναι αδιάφορο αν οι Βραζιλιάνοι διαδηλώνουν καθημερινά, αξιώνοντας την παραίτησή της.

image7[3]

Σε αυτό το κύκλωμα στελεχών “made in secret services” είναι προφανές ότι ανήκει και ο Τσίπρας. Ο γιος των χουντικών ήταν “κατασκευασμένος” από την παιδική του ηλικία. Ακόμα και η σταλινική του πορεία ήταν προβλεπόμενη. Στην ΚΝΕ δεν “κατατάχτηκε” από νεανικό ενθουσιασμό ή λανθασμένη εκτίμηση …Η ΚΝΕ ήταν ο απαραίτητος “διάδρομος”, για να φτάσει “ψηλά”. Είναι κάτι το οποίο μοιάζει με τις “μυστικές” τελετές των Κολεγιόπαιδων, που διεκδικούν υψηλές θέσεις. Όπως εκεί βάζουν κάποιοι τους υποψήφιους είτε να πηδιούνται μεταξύ τους είτε να αυνανίζονται μπροστά σε “μύστες”, προκειμένου να τους κινηματογραφούν και να μπορούν να τους εκβιάζουν δια βίου, έτσι εδώ το αντίστοιχο επιτυγχάνεται από την κνίτικη θητεία …Είναι ο πολιτικός “αυνανισμός”, ο οποίος καθιστά ασφαλή για τα αφεντικά τον κάθε “εκλεκτό” τους …Ένας “αυνανισμός”, ο οποίος καθιστά εκβιαζόμενο τον κάθε “φιλόδοξο” ηγέτη.

Δεν φαίνεται παράξενο στον αναγνώστη που στην εποχή τού άκρατου αμερικανικού καπιταλισμού όλοι οι ηγέτες, οι οποίοι θα μπορούσαν να επηρεάσουν την πολιτική των κυρίαρχων Αμερικανών είναι σταλινικοί νεοκαπιταλιστές; …Στη Γερμανία η Μέρκελ …Στη Ρωσία ο Πούτιν …Στην Κίνα ο Σι Τσινπίνγκ …Στη Βραζιλία η Ρούσεφ. Ανάμεσα δηλαδή στα δισεκατομμύρια των αντικομμουνιστών δημοκρατών πολιτών κατά “σύμπτωση” στις καίριες θέσεις τού παγκόσμιου καπιταλιστικού συστήματος βρίσκονται πρώην σταλινικοί κομμουνιστές.

Ένας τέτοιος σταλινικός κομμουνιστής με περίεργη αμερικανική “συμπάθεια” είναι και ο Τσίπρας. Τόσο “συμπαθής”, που του επέτρεψαν να προκαλέσει εκλογές σε μια κρίσιμη στιγμή τής πορείας τού προηγούμενου Μνημονίου και απέναντι σε έναν απολύτως αμερικανόδουλο Σαμαρά. Του επέτρεψαν να προκαλέσει δημοψήφισμα, βάζοντας τον λαό σε μια “πρέσα” πρωτοφανούς εντάσεως και σκληρότητας. Του επέτρεψαν να ξαναπάει σε εκλογές μέσα σε λίγους μήνες, την ίδια ώρα που οι ίδιοι άνθρωποι θεωρούν καταστροφή οποιαδήποτε απόπειρα πρόωρων εκλογών για οποιαδήποτε άλλη χώρα τής Ευρωζώνης. Φτάσαμε σε σημείο να βγαίνει η Μέρκελ και να δηλώνει απολύτως ικανοποιημένη για την πρόκληση εκλογών

 

Η συμμορία του “καρότου”.

 

Αυτό, το οποίο πρέπει να γνωρίζει ο αναγνώστης είναι ότι δεν υπήρξε ποτέ καμία Κυβέρνηση-Σύριζα …Υπήρξε μια Κυβέρνηση εξαιτίας του Σύριζα. Στο Μαξίμου εγκαταστάθηκε μια ολιγομελής συμμορία, η οποία, υπό την καθοδήγηση των ξένων πρεσβειών, πρόδωσε τους πάντες …Μια συμμορία, η οποία τρύπωσε σε ηγετικές κομματικές θέσεις, προδίδοντας αρχικά την Αριστερά και τον Σύριζα και, όταν το κατάφερε αυτό και έγινε κυβέρνηση, πρόδωσε και τον λαό …Μια συμμορία, η οποία αποτελείται από νέους και αδίστακτους ανθρώπους, τους οποίους δεν γνώριζε ο κόσμος και ως εκ τούτου δεν είχε ασφαλή κριτήρια για να κρίνει.

Το σύστημα εξουσίας διέκρινε εγκαίρως ότι ο κόσμος είχε βαρεθεί τα ίδια φθαρμένα πρόσωπα της Μεταπολίτευσης, τα οποία αναπαράγονταν μέσα από τις ίδιες καταστάσεις και προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί. Δεν ήταν μόνον τα πρωτοκλασάτα “τζάκια” που είχαν “κουράσει” με τη συνεχή ανακύκλωσή τους …Ήταν και οι “δεύτεροι” και οι “τρίτοι”, που είχαν “κουράσει” τον κόσμο …Ήταν και η γενιά τού Πολυτεχνείου, η οποία ήταν νέα και γέρασε “γραπωμένη” στην εξουσία …Άχρηστοι άνθρωποι, άεργοι και τεμπέληδες, οι οποίοι ήταν επαγγελματίες εξουσιαστές από τα χρόνια των σπουδών τους …Λιγδιάρηδες Σκανδαλίδηδες, Δαμανάκισσες, Λοβέρδοι, Βενιζέλοι, Κουκουλόπουλοι, Πρωτόπαππες κλπ.. Τάσεις “εμετού” είχαν οι πολίτες κάθε φορά που τους έβλεπαν από τις τηλεοράσεις τους να “μπαίνουν” στα σαλόνια τους και να “κοπρίζουν” ανεξέλεγκτα στις ζωές τους.

image8[4]

Αυτήν την ανάγκη για νέα και φρέσκα πρόσωπα εκμεταλλεύτηκε το σύστημα και αυτό ήταν που εκμεταλλεύτηκαν οι νεαροί προδότες. Η γενιά τού Πολυτεχνείου εκ του πονηρού “στοιχήθηκε” πίσω από έναν σαραντάχρονο υποψήφιο Πρωθυπουργό. Η γενιά αυτή, η οποία πρόδωσε και ισοπέδωσε τα πάντα, πέτυχε αυτό, το οποίο δεν μπορεί να πετύχει ένας ελέφαντας, ο οποίος επιχειρεί να κρυφτεί πίσω από μια μαργαρίτα …Μια ολόκληρη γενιά προδοτών στα “τελειώματά” της και πριν αναγκαστεί να εγκαταλείψει την εξουσία με τις κλωτσιές, “κρύφτηκε” πίσω από έναν σαραντάχρονο και τη μικρή παρέα των συνομηλίκων συνεργατών του. Εξαιτίας του κατόρθωσε και πήρε την “παράταση” που είχε ανάγκη, για να τακτοποιήσει τα “συνταξιοδοτικά” της “Μνημόνια”. Επιβίωσε και στην νέα Κυβέρνηση, έστω και με την ιδιότητα του “προστάτη” ανηλίκου.

Ο Τσίπρας θα τους έκανε τη δουλειά και θα κλείδωνε το Μνημόνιο εκείνο, το οποίο είναι το αποτέλεσμα της δικής της διακυβέρνησης. Θα πρόδιδε τη γενιά του πριν καν αυτή συνειδητοποιήσει ότι έφτασε η σειρά της να κυβερνήσει. Αυτός θα ήταν εκείνος, ο οποίος για λογαριασμό τους θα “παγίδευε” τον λαό, ώστε να τον εμπιστευτεί στο όνομα της “ανανέωσης”. Έβαλαν “βιτρίνα” έναν νέο άνθρωπο, για να κρυφτούν πίσω του οι γνωστοί φθαρμένοι παράγοντες της Μεταπολίτευσης. Έβαλαν “βιτρίνα” έναν νέο άνθρωπο και για την ασφάλειά τους “έκρυψαν” πίσω του έναν ολόκληρο Δραγασάκη, ο οποίος, ως γνήσιος “δεινόσαυρος”, διεκδίκησε κάποτε την ηγεσία τού ΚΚΕ και υπήρξε υπουργός τού Μητσοτάκη στο βρόμικο ’89.

…Μιλάμε για ανανέωση όχι για πλάκα …Ανανέωση, η οποία “παρασκηνιακά” περιελάμβανε τον Φλαμπουράρη, τον Λαφαζάνη και άλλους παλιούς “τροφίμους” της KGB στα “καλά” χρόνια τού ΚΚΕ … Όμως, η “βιτρίνα” ήταν νεανική. Μια συμμορία νέων ανθρώπων, οι οποίοι αποδείχθηκαν αδίστακτοι για πολλούς και διάφορους λόγους. Από λόγους φιλοδοξίας και απληστίας μέχρι λόγους ανωμαλίας. Ανεπάγγελτοι, άεργοι, άπληστοι, ηδυπαθείς και στο σύνολό τους αδίστακτοι άνθρωποι ανέλαβαν “εργολαβικά” μια προδοσία, θεωρώντας απόλυτα ασφαλή την προστασία των ιμπεριαλιστών. Αυτή η συμμορία κατέλαβε το Μαξίμου όχι για λογαριασμό τού ΣΥΡΙΖΑ, αλλά εξαιτίας τού ΣΥΡΙΖΑ και για λογαριασμό των Γερμανών και των δανειστών.

Στην κυριολεξία “πάρε τον έναν και χτύπα τον άλλον”. Ο ένας παριστάνει τον Πρωθυπουργό, πρακτικά χωρίς να έχει εργαστεί ούτε μία ημέρα, έχοντας περάσει όλη του τη ζωή σταυροπόδι σε “κουβεντολόι” στα διάφορα δήθεν κομματικά συνέδρια. Ο άλλος παρίστανε τον “Ακαδημαϊκό” κάπου στη Βρετανία – σε μια “επιστημονική” ειδικότητα, η οποία – ειδικά εκεί – είναι πιο διαδεδομένη από τον βοηθό πιστολάκι για ντεκαπάζ. Ο άλλος έψαχνε παρέες στο ίντερνετ με το γνωστό σώου τού καρότου και ο άλλος έκανε καριέρα πολιτικού στελέχους με άγνωστη για τη στρατολογία κατοικία.

Μιλάμε για ανθρώπους, οι οποίοι εκτός των κομματικών “σωλήνων” τού παρακράτους δεν θα μπορούσαν καν να επιβιώσουν. Παραδόθηκε η χώρα και το κράτος σε ανθρώπους, οι οποίοι, αντικειμενικά να τους εξετάσει κάποιος, δεν θα μπορούσαν να βαστήξουν τυροπιτάδικο στα Εξάρχεια …Και όμως …Αυτό έγινε …Τους επιτράπηκε να δίνουν ψεύτικες υποσχέσεις στον λαό και με αυτόν τον τρόπο τού “έκλεψαν” την ψήφο. Ξένοι ιμπεριαλιστές “επένδυσαν” σ’ αυτούς και αυτοί είχαν όλους τους λόγους να είναι αδίστακτοι, υπερασπιζόμενοι την καλή τους τύχη. Σε κανένα σύμπαν και με κανέναν “θεό” αυτοί δεν θα μπορούσαν να ονειρεύονται τη σημερινή τους “επιτυχία”.

Αυτοί είναι μια κοινή και αδιαίρετη συμμορία, η οποία μέσα σε μια κατάσταση “ομερτά” παραμένει αδιάσπαστη ό,τι κι αν συμβεί σε οποιοδήποτε μέλος της. Θυμόμαστε όλοι την περίπτωση με τον Σακελλαρίδη, ο οποίος δεν αφέθηκε ούτε μία στιγμή απροστάτευτος από τους συμμορίτες και μάλιστα σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για τον σχεδιασμό τους. Όχι απλά δεν τον “απέσυραν”, αλλά του έδωσαν και θέση-“βιτρίνα” Κυβερνητικού Εκπροσώπου. Αυτή είναι η συμμορία τού Τσίπρα, του Παππά και του Σακελλαρίδη, η οποία – όπως εκ των υστέρων αντιλαμβανόμαστε – δεν έχει ενδοιασμό να κάνει το οτιδήποτε …Μια συμμορία ανθρώπων, οι οποίοι απέκτησαν νοοτροπία και χαρακτηριστικά μέσα στο “καμίνι” τής σταλινικής ΚΝΕ …Μια συμμορία νέων ανθρώπων, η οποία αποτελεί “βιτρίνα” ενός σταλινικού διευθυντηρίου απόλυτα σκληρού και διεφθαρμένου.

Αυτή η νεανική συμμορία έχει – για λόγους ασφαλείας – και τους “παιδονόμους” της. Αυτούς, τους οποίους γνωρίζει το σύστημα από τη μακροχρόνια “έκθεσή” τους και βέβαια από την προσωπική φθορά τους. Πρώτη φορά “Αριστερά” με τον διεφθαρμένο Δραγασάκη, ο οποίος υπήρξε υπουργός τού Μητσοτάκη; Πρώτη φορά “Αριστερά” με έναν άνθρωπο, ο οποίος διεκδίκησε την ηγεσία του πολιτμπιρό τού σταλινικού, εκβιαζόμενου και χρηματοδοτούμενου από την KGB ΚΚΕ; Πρώτη φορά “Αριστερά” με τον αμετανόητο σταλινικό Λαφαζάνη, ο οποίος ήταν το δεξί “χέρι” και λογογράφος τού Φλωράκη; Πρώτη φορά “Αριστερά” με τον διαπλεκόμενο των Ολυμπιακών Αγώνων Φλαμπουράρη; Πρώτη φορά “Αριστερά” με τον διεφθαρμένο Σταθάκη, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος χάρη στις ψήφους των μνημονιακών συναδέλφων του; Πρώτη φορά “Αριστερά” με τον “τίποτε” Παππά, ο οποίος στα γεράματα παριστάνει τον μάνατζερ του γιου του και τον “νταβατζή” τού Τσίπρα;

Αυτή η συμμορία λειτουργεί με όρους “Βυζαντίου” …Νεανικό “πρόσωπο” προς τα έξω και γέρικο “μυαλό” μέσα. Άλλοι μιλάνε στον κόσμο και άλλοι σκέφτονται αυτά τα οποία θα ειπωθούν. Κλειστή “καμαρίλα” γεμάτη ψέματα και συνομωσίες απομονωμένη στο Μαξίμου …Αναγκαστικά απομονωμένη, εφόσον είχε έναν και μόνο στόχο-δέσμευση, ο οποίος θα λειτουργούσε σαν “υποθήκη” για την αιώνια επιτυχία της …Να εξυπηρετήσει τους τοκογλύφους, “καπελώνοντας” και την μέχρι τότε “αντιδραστική” Αριστερά. Γι’ αυτόν τον λόγο και στους πέντε μήνες διακυβέρνησής της δεν ασχολήθηκε με τίποτε άλλο πέρα από το Μνημόνιο και τις δήθεν διαπραγματεύσεις.

Κάθε λίγο και λιγάκι μας ενημέρωνε ο Τσίπρας ότι τα “παίρνει” όλα “πάνω” του και άρα τη συνολική ευθύνη τής διαπραγμάτευσης …Για να μην το “ξεχνάμε”. Όλα τα άλλα τα άφηνε στον “αυτόματο πιλότο”. Τι έκανε; …Αποσπούσε την προσοχή τού κόσμου με τις αριστερές “ακρότητες” αριστερών πολιτικών, ώστε να φαίνεται συνολικά αριστερή μια κυβέρνηση, η οποία στην πραγματικότητα δεν κυβερνούσε, παρά η ηγεσία της ασχολούνταν απλά με την τακτοποίηση των συμφερόντων των δανειστών.

…Απλά πράγματα δηλαδή …Ο πρώτος “αριστερός” Πρωθυπουργός, επειδή ασχολιόταν αποκλειστικά και μόνον με την προσωπική του ανάδειξη και τις προσωπικές του δεσμεύσεις και πολιτικές “υποθήκες”, είχε αφήσει τα πάντα στους υπόλοιπους. Ασχολιόταν αποκλειστικά με τις “διαπραγματεύσεις” και πέταξε, για παράδειγμα, το “μπαλάκι” τού μεταναστευτικού στην κυρά Τασία. Γέμισε ο τόπος με αριστερό “νέφος”, το οποίο όμως ήταν της Τασίας και όχι του ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα. Πέταξε το “μπαλάκι” τής εξωτερικής πολιτικής ή της παιδείας σε κάποιους άλλους …για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Το ίδιο έκανε σε όλους τους τομείς όπου ήθελε να δώσει αριστερό “χρώμα” και δεν μπορούσε ή δεν τον ενδιέφερε να το κάνει ο ίδιος.

Δανειζόταν το όποιο αριστερό “χρώμα” είχαν δικό τους τα στελέχη του και που ο ίδιος δεν γνώριζε καν την “απόχρωσή” του. Θέλοντας δηλαδή η συμμορία των “τακτοποιητών” συμφερόντων να δημιουργήσει το απαραίτητο αριστερό “παραπέτασμα” της πρώτης αριστερής κυβέρνησης, εκμεταλλεύτηκε προσωπικές ιδεολογικές αντιλήψεις συγκεκριμένων ανθρώπων. Δεν διέθετε και άρα δεν εξέφραζε μια κεντρική αριστερή άποψη, η οποία να προέρχεται από την ηγεσία. Είχε γενικά μια αριστερή άποψη, η οποία ήταν αθροιστικά οι ασύνδετες απόψεις των αριστερών στελεχών του. Αυτό το φαινόμενο το ενθάρρυνε, προκειμένου να το εκμεταλλευτεί. Επέτρεψε ακόμα και κάποιες αριστερές “ακρότητες”, προκειμένου, να αποσπά την προσοχή του κόσμου από το “παζάρι” που γινόταν μεταξύ Μαξίμου και Βρυξελών και στο οποίο ήθελαν να είναι απερίσπαστοι και απολύτως απομονωμένοι.

Για να καθησυχάσει το συντηρητικό μέρος τής κοινωνίας, το οποίο θα ήταν ανήσυχο και εξαιρετικά καχύποπτο σε θέματα τα οποία παγίως το απασχολούν – όπως είναι η άμυνα και ο στρατός – , φρόντισε και εκμεταλλεύτηκε τον Καμένο. Έδωσε σε έναν συντηρητικό πολιτικό το πόστο τού Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και απέφυγε τη σκόπελο της άναρχης “αριστερής” πολιτικής σε έναν τομέα όπου δεν τον συνέφερε να εκφραστεί τέτοιου είδους πολιτική. Έβαλε και τον “Θρακομάχο” Τέρενς σε ένα αντίστοιχο καίριο πόστο και δεν βρήκε καμία αντίδραση από το συντηρητικό μέρος τής κοινωνίας, το οποίο καθησυχάσθηκε και απλά περίμενε τη διαπραγμάτευση. Είχε την πονηριά να “ελίσσεται”, για να αποφεύγει αναίτιες “τριβές” και εντάσεις.

Με τον τρόπο αυτόν κυβέρνησε όλους αυτούς τους μήνες, χωρίς να βγει καν από το Μέγαρο Μαξίμου και χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει καν τι κάνουν τα Υπουργεία, εφόσον τα πάντα αναγκαστικά θα εξαρτιόταν από την τελική έκβαση της διαπραγμάτευσης. Ακόμα κι αυτοί οι οποίοι νομοθετούσαν, δεν γνώριζαν τι απ’ όλα αυτά θα επιβίωνε ή θα τα “ακύρωνε” το Μνημόνιο. Άλλος επαναπροσλάμβανε απολυμένους, άλλος άνοιγε τηλεοπτικά κανάλια και άλλος υποσχόταν έχτρα συντάξεις …Τζάμπα ήταν …Ό,τι ήθελε έλεγε ο καθένας …Όλοι θριαμβευτές, δικαιωμένοι και συγκινημένοι …Πολλοί δεν πήγαιναν καν στα υπουργεία τους. Όμως, μέχρι τότε η ησυχία στο Μαξίμου ήταν εξασφαλισμένη …”Πυρ κατά βούληση” τα Υπουργεία και η συμμορία μονίμως πάνω σε ένα αεροπλάνο σε ένα ατελείωτο πέρα-δώθε Βρυξέλες-Αθήνα.

Όλα αυτά είναι άγνωστα στον ευρύτερο μηχανισμό τού ΣΥΡΙΖΑ και βέβαια στα εκατομμύρια των ψηφοφόρων που τον εμπιστεύτηκαν. Μόνον το κονκλάβιο του “καρότου” και οι γέροντες μυστικοσύμβουλοι τα γνωρίζουν …Αυτοί, οι οποίοι υποσχέθηκαν στον Τσίπρα ότι σύντομα θα “ζήσει” τη “ζωή” του όπως του αναλογεί …Αυτοί, οι οποίοι του υποσχέθηκαν ότι, μόλις υπογράψει το μεγάλο deal, θα φτιάξει πολιτικό “τζάκι” να βολέψει τον Ερνέστο ή Τζεπέτο ή όπως αλλιώς ονομάζει τα παιδιά του. Περί αυτού πρόκειται …Διάσημοι ήδη είχαν γίνει και απέμενε να γίνουν και πλούσιοι. Με πρώτο τον προδότη Τσίπρα σχεδιάζουν τα “τζάκια” της Νέας Εποχής. Πάνω στην ενοχή τού πρώτου προδότη της Νέας Εποχής θα σχεδιάσουν όλα τα υπόλοιπα. Όπως έκαναν μετά τον πόλεμο και τον Εμφύλιο που τον ακολούθησε.

Σχεδιάζουν μια Βουλή “κλειστή” στον λαό, όπως συνέβη μετά τον Εμφύλιο …Μια Βουλή, στην οποία τότε – αν το ψάξει λίγο κανείς – ο λαός ήταν απών, εφόσον μέσα σ’ αυτήν έμπαιναν αποκλειστικά άνθρωποι, οι οποίοι είχαν καταθέσει τους “όρκους” των φρονημάτων τους στην Αμερικανική Πρεσβεία …Μια Βουλή, στην οποία τότε ασκούσαν την εξουσία οι ατιμώρητοι προδότες ταγματασφαλίτες τής Κατοχής και “απέναντί” τους είχαν ως ασφαλή αντιπολίτευση τον “ανένδοτο” Παπανδρέου να υπερασπίζεται τα λαϊκά συμφέροντα …Υπό τις ευλογίες των ξένων πρεσβειών εξουσίαζαν οι δωσίλογοι και είχαν απέναντί τους ως “αντιπολίτευση” τον βασικό εγκληματία τού Εμφυλίου. Προστάτης του λαού εμφανιζόταν αυτός, ο οποίος στην πραγματικότητα τον “πυροβόλησε” για λογαριασμό των δωσίλογων στα Δεκεμβριανά και άρα δρομολόγησε το “λουτρό” αίματος, που έσωσε τους δωσίλογους.

Αυτήν την “επιτυχία” ονειρεύεται ο Τσίπρας, γιατί αυτήν του έχουν υποσχεθεί. Το σημερινό Μνημόνιο θα είναι τα δικά του “Δεκεμβριανά” που κατέστρεψαν τον κόσμο, αλλά ελπίζει ότι τα αφεντικά θα τον αποκαταστήσουν σε μια “ανένδοτη” και “ηρωική” αντιπολίτευση, για να επιβιώσει πολιτικά …Να φτιάξει παπανδρεϊκού τύπου “τζάκι” και να μπούμε στη νέα μεταμνημονιακή εποχή, η οποία θα μοιάζει απόλυτα με τη μεταπολεμική εποχή όπου έπρεπε ο λαός να “ξαναματώσει” για να επιβιώσει. Θα βάλουν πάλι τους δικούς τους δωσίλογους να κυβερνάνε και “απέναντί” τους θα είναι ο Τσίπρας να τους μάχεται στο όνομα του λαού. Θα επικαλείται πάντα την “πτώση” τής κυβέρνησής του σαν το αίτιο που δεν μπόρεσε να μας “σώσει”. Θα επικαλείται την “αποστασία”, που δεν του επέτρεψε να μας “σώσει”.

Ό,τι έκανε ο καταραμένος “γέρος”, ο οποίος μας “δούλεψε” για σχεδόν μισό αιώνα και επιπλέον μας “φόρτωσε” έναν μεθύστακα γιο και έναν κρετίνο εγγονό, οι οποίοι είναι συνυπεύθυνοι για τη σημερινή καταστροφή. Αυτόν τον σχεδιασμό ονειρεύεται ο Τσίπρας. Με οκτώ μήνες προδοτικής πρωθυπουργικής θητείας ο Γεώργιος Παπανδρέου, αφού προκάλεσε τον Εμφύλιο, έβαλε “υποθήκη” για επ’ άπειρον βόλεμα και το ίδιο κάνει και ο Τσίπρας με επίσης οκτώ μήνες προδοτικής πρωθυπουργικής θητείας. Προκάλεσε κι αυτός έναν virtual “εμφύλιο” με το Δημοψήφισμα και έβαλε “υποθήκη” μια προδοσία και τώρα περιμένει την ανταμοιβή από τα αφεντικά του, τα οποία κατοικοεδρεύουν στη Βασιλίσσης Σοφίας.

Μιλάμε για “συμπτώσεις”, οι οποίες άνετα θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν σατανικές. Πόσο κοινό είναι το όνομα Αλέξης; …Και όμως. Τον Εμφύλιο τον δρομολόγησε ο Παπανδρέου, αλλά τον “πυροδότησε” ένας άλλος Αλέξης (Ρόσιος), όπως και τον σημερινό. Η προεκλογική περίοδος της επόμενης ημέρας του σημερινού “εμφυλίου” που ζήσαμε, ξεκινάει στην επέτειο της λήξης τού Εμφυλίου. Η μόνη διαφορά του πρώτου Εμφυλίου με τον σημερινό virtual έχει να κάνει με το casting των προδοτικών ρόλων. Ο Τσίπρας είναι “τρία σε ένα” …Είναι ταυτόχρονα ο “Ζαχαριάδης”, ο “Γέρος” και ο “Ρόσιος”. Όλα ανέλαβε να τα κάνει μόνος του, γιατί τα περιθώρια του χρόνου ήταν ασφυκτικά και στην εποχή τού ίντερνετ οι ταχύτητες των εξελίξεων μπορούν να γίνουν διαστημικές.

Η διαφορά του με τον Παπανδρέου είναι ότι κέρδισε τις εκλογές σαν δήθεν επαναστάτης “Ζαχαριάδης” και κάπου στο ενδιάμεσο μας “πυροβόλησε” με το Δημοψήφισμα ως “Ρόσιος”. Γιατί; …Γιατί δεν υπήρχαν εδώ επίσημες δυνάμεις Κατοχής. Ράιχενμπαχ υπήρχε, αλλά δεν μπορούσε να λειτουργήσει σαν Σκόμπυ. Τον Τσίπρα, δηλαδή, δεν τον διόρισαν απευθείας οι ξένοι “Τσόρτσιλ”, όπως τον Παπανδρέου, αλλά τον άφησαν για μερικούς μήνες να παραστήσει τον “επαναστάτη” μέχρι να παίξει τον ρόλο τού Παπανδρέου …Τον άφησαν να κάνει τον ψευδοτσαμπουκά τού Ρόσιου για να “φάμε” το παραμύθι του πιο εύκολα. Από τον “γέρο τής Δημοκρατίας” πάμε με τις ίδιες ακριβώς συνωμοτικές διαδικασίες στον νεώτερο Πρωθυπουργό της νεώτερης ελληνικής ιστορίας και άρα στον “νέο τής Δημοκρατίας”.

Τώρα αυτός ο εγκληματίας – και προδότης τού λαού και της δημοκρατίας – περιμένει την ανταμοιβή του. Αυτές τις συμφωνίες έχουν κάνει οι σταλινικοί γέροι “μάνατζερ” για τα παιδιά και τους προστατευόμενούς τους …Οι Φλαμπουράρηδες, οι Δραγασάκηδες, οι Παππάδες κλπ. …Όλο το “βαθύ” παρακράτος τού ΚΚΕ και του Εμφυλίου …Οι παλιοί γνωστοί και φίλοι τού Κόκκαλη, του Φλωράκη και κατ’ επέκταση του Μητσοτάκη. Πάνω σ’ αυτούς θα επιβιώσουν και πάλι οι Μητσοτάκηδες, οι Καραμανλήδες, οι Σαμαράδες κλπ.. Για τους Παπανδρέου δεν είμαστε σίγουροι, γιατί οι “θέσεις” είναι λίγες και ο Τσίπρας κάπου πρέπει να “καθίσει”.

 

Στόχος τής Κυβέρνησης, η συντεταγμένη “ήττα”.

 

Όταν η σταλινικιά Μέρκελ έλεγε από τη Βραζιλία τής διεφθαρμένης και πάμπλουτης σταλινικιάς Ρούσεφ ότι οι νέες εκλογές στην Ελλάδα είναι μέρος τής λύσης τού προβλήματος – και όχι πρόβλημα – γνώριζε τι έλεγε. Τι συνέβη και άλλαξε άποψη για τις εκλογές αυτό το κτήνος; Γιατί λίγους μήνες πριν οι εκλογές στην Ελλάδα ήταν καταστροφή και σχεδόν δεν αναγνωριζόταν το δικαίωμα του λαού σε αυτές και σήμερα οι εκλογές είναι “σωτήριες”; …Με τις σημερινές εκλογές θα προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν την εφαρμογή ενός Μνημονίου, το οποίο μόλις έχει υπογραφεί.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό τους το Μνημόνιο θα το εφάρμοζαν αυτοί οι οποίοι μπορούσαν να το κάνουν και “απέναντί” τους θα έμπαιναν να “αντιστέκονται” αυτοί οι οποίοι το υπέγραψαν …Τρομερό δεν είναι; Θα μας “μαστιγώνει” ο Γεωργιάδης και θα διαμαρτύρεται ο Βρούτσης, που του έδωσε το “μαστίγιο”. Με μια ήττα, αλλά όχι συντριβή τού Τσίπρα στις εκλογές, όλα αυτά τα καταφέρνουν στο ακέραιο …Το Μνημόνιο θα το εφαρμόσουν οι Γεωργιάδηδες και οι Λοβέρδοι και εκείνοι, οι οποίοι θα αντιστέκονται, θα είναι αυτοί που το υπέγραψαν.

image9[3]

Απλά πράγματα. Από τη στιγμή που ο Τσίπρας έκανε τη βρόμικη δουλειά σε μια προσωποπαγή κυβέρνηση, τώρα θέλουν να τον προστατεύσουν …Να προστατεύσουν όμως και τον σχεδιασμό, ο οποίος κάνει χρήσιμη την Αριστερά γι’ αυτούς. Γι’ αυτόν τον λόγο επαναλαμβάνουν τον επιτυχή σχεδιασμό τού Εμφυλίου. Τον σχεδιασμό εκείνον, όπου αυτοί, οι οποίοι εμφανίζονταν σαν κοινωνικοί αγωνιστές, ήταν οι καλύτεροι χαφιέδες τής Ασφάλειας. Όμως, για να γίνει αυτό, θα πρέπει να αλλάξουν οι ρόλοι και αυτό γίνεται μόνον με εκλογές. Στόχος λοιπόν αυτών των εκλογών είναι η σωτήρια για τον Τσίπρα ήττα του …Η ήττα τού κόμματός του, αλλά όχι η προσωπική του εξαφάνιση.

Γι’ αυτόν τον λόγο δρομολόγησαν τόσο γρήγορα τις εκλογές …Για να τον σώσουν …Για να μην “γευτεί” ο κόσμος τα μέτρα που υπέγραψε το κάθαρμα και αναγκαστεί να φύγει με ελικόπτερο …Για να μην παρουσιαστεί κενό εξουσίας σε μια Βουλή, η οποία δεν θα μπορούσε να συνθέσει νέα κυβέρνηση και θα οδηγούμασταν εκ νέου σε εκλογές με πραγματικό πρόβλημα και υπό το “βάρος” τού πρόσφατου δημοψηφίσματος. Μια εξέλιξη, η οποία δεν συμφέρει τα αφεντικά. Γιατί; …Γιατί σε μια τέτοια περίπτωση θα επιστρέφαμε και πάλι στην εποχή όπου κάποιος άγνωστος και απρόβλεπτος πολιτικός θα μπορούσε να διεκδικήσει την εξουσία, απειλώντας εκ νέου τα Μνημόνια. Θα γυρίζαμε στην εποχή όπου ο Τσίπρας μπορούσε και “έσκιζε” τα Μνημόνια.

Αυτό όμως θα ήταν τραγικό για τους ιμπεριαλιστές, έχοντας απέναντί τους μια κοινωνία σε απόγνωση και η οποία με το πρόσφατο “ΟΧΙ” έχει ήδη δηλώσει τις επικίνδυνες διαθέσεις της. Έχει ήδη δηλώσει πως είναι έτοιμη ακόμα και για μια εφ’ όλης της ύλης σύγκρουση με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Σε μια τέτοια περίπτωση, δηλαδή, θα υπήρχε απειλή να εμφανιστούν νέες και άρα ανεξέλεγκτες δυνάμεις, οι οποίες θα στρέφονται πραγματικά εναντίον των Μνημονίων …Άγνωστες δυνάμεις, οι οποίες δεν “παράχθηκαν” στον δοκιμαστικό “σωλήνα” τής ΚΝΕ, όπως ο Τσίπρας. Για τα αφεντικά αυτό θα ήταν μια τεράστια απειλή, γιατί κέρδος δεν θα είχαν και στην καλύτερη περίπτωση θα έχαναν τον χρόνο που “επένδυσαν” στον Τσίπρα.

Όμως, με την επιλογή των πρόωρων και εσπευσμένων εκλογών – και μάλιστα με λίστα – όλα αυτά τα εκμεταλλεύονται τέλεια. “Ακυρώνουν” τόσο την επιλογή τού δημοψηφίσματος όσο και αυτήν των νέων εκλογών. Πόσα δημοψηφίσματα και πόσες εκλογές μπορεί να ζητήσει ένας λαός μέσα σε έναν χρόνο; Γι’ αυτόν τον λόγο έβαλαν τον Τσίπρα να “ξοδέψει” ασκόπως και αναιτίως τόσο το Δημοψήφισμα όσο και τις πρόωρες εκλογές. Ακόμα και την οργή τού κόσμου – όπως κι αν αυτή εκδηλωθεί, εξαιτίας των νέων μέτρων – μπορούν να την ελέγξουν, εφόσον δεν μπορεί αυτή να οδηγήσει σε νέες εκλογές. Οι “ρεαλιστές” τής Βουλής, προκειμένου να σώσουν τον κόσμο από τον κακό του εαυτό, θα κάνουν όλους τους δυνατούς “συνδυασμούς” συγκυβέρνησης, προκειμένου να ροκανίζουν τον χρόνο και να “δουλεύουν” τον λαό.

Απλά πράγματα. Από τον Τσίπρα πήραν αυτό που ήθελαν σε πρώτη φάση και ήταν η υπογραφή του για το Μνημόνιο. Την εφαρμογή του, όμως, γνώριζαν πως δεν θα την επιτύγχαναν. Στην εφαρμογή αυτού του Μνημονίου στοχεύουν αυτές οι εκλογές. Ποιος είναι ο στόχος τους; …Να χαθεί η “μπάλα” …Να εφαρμόζεται ένα σκληρό Μνημόνιο, το οποίο άλλοι θα το έχουν υπογράψει και άλλοι θα το εφαρμόζουν …Να απαλλαχθεί η Βουλή από τη σημερινή “ασάφεια” μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, όπου δεν είναι διακριτά τα όρια τους και οι δεύτεροι ψηφίζουν ό,τι φέρνουν οι κυβερνώντες χωρίς την υποστήριξη των δικών τους βουλευτών. Σε μια τέτοια περίπτωση κυβέρνηση και αντιπολίτευση θα είναι “διακριτές” στη Βουλή, αλλά στην πραγματικότητα συγκοινωνούντα δοχεία, εφόσον θα υπάρχει το παράδοξο οι πρώτοι να προσπαθούν να εφαρμόσουν αυτά, τα οποία υπέγραψαν οι δεύτεροι …Να φωνάζουν εναντίον των “μέτρων” αυτοί, οι οποίοι τα υπέγραψαν …Να καταψηφίζει η αντιπολίτευση, χωρίς να εκθέτει την κυβέρνηση

Ιδανικό γι’ αυτούς, δηλαδή, θα είναι μια τιμητική “ήττα” τού Τσίπρα. Γιατί; …Για να ελέγχουν την αξιωματική αντιπολίτευση των σταλινικών προδοτών και ταυτόχρονα τα σκληρά μέτρα να εφαρμόζονται στην εντέλεια με ακραιφνείς μνημονιακούς …Με έναν συνασπισμό κομμάτων, ο οποίος δεν έχει κανένα ηθικό ή ιδεολογικό πρόβλημα να εφαρμόσει ακόμα και τον πιο σκληρό μνημονιακό νόμο. Μέχρι και τον Λεβέντη, ο οποίος αναγνωρίζει τα “μεγαλεία” τής Μέρκελ θα βάλουν στη Βουλή, προκειμένου να την ελέγχουν, εμφανίζοντάς την σαν πλουραλιστική και δημοκρατική.

image10[3]

Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ.

…Το “σώου” των προσεχών εκλογών

…Η “μπάλα” στην “εξέδρα”.

 

Από τη στιγμή που η “σκυτάλη” των κατηγοριών και των απειλών για εξεταστικές θα έκανε ολόκληρο τον “κύκλο” τού “δημοκρατικού” τόξου, παίρνοντας και έναν τόνο “γραφικότητας”, θα γινόταν εύκολα λεία των ακραίων χρυσαυγιτών …Αυτών, οι οποίοι μπήκαν στη Βουλή, για να αποτελέσουν τον “σκουπιδοτενεκέ” της …Τον “σκουπιδοτενεκέ”, όπου θα πετούσαν ό,τι θα ήθελαν να “αχρηστεύσουν”, προκειμένου να μην τους απειλεί. Στο άμεσο μέλλον, δηλαδή, για εξεταστικές, Siemens και πολεμικές αποζημιώσεις θα μιλάει μόνον η Χρυσή Αυγή, γιατί αυτό συμφέρει το σύστημα. Θα βάλουν τα δίκια τού λαού στο λάθος “στόμα” και θα τα εξουδετερώσουν. Όπως τα αφεντικά δεν φοβούνται όταν για το δίκιο τού εργάτη μιλάνε οι άεργοι, ανεπάγγελτοι και τεμπέληδες χαφιέδες τού ΚΚΕ, έτσι και οι διαπλεκόμενοι δεν θα φοβούνται όταν για το δίκιο τού λαού θα μιλάνε οι ανεγκέφαλοι χρυσαυγίτες.

Οι χρυσαυγίτες, οι οποίοι είναι απόλυτα χρήσιμοι σήμερα. Τώρα θα καταλάβουν όλοι γιατί διαλύθηκε το ΛΑΟΣ. Όλοι θυμόμαστε τη χρήσιμη για τους τοκογλύφους δανειστές παρουσία τού ΛΑΟΣ και του Καρατζαφέρη. Ξαφνικά, όμως, και για ανεξήγητους λόγους, διέλυσαν το κόμμα του και στη θέση του στήριξαν τη Χρυσή Αυγή. Διέλυσαν το ΛΑΟΣ, “αξιοποιώντας” όμως τα πιο προβεβλημένα στελέχη του στην μνημονιακή ΝΔ τού Σαμαρά. Διέλυσαν το ΛΑΟΣ, “σπρώχνοντας” τους ψηφοφόρους του προς τη Χρυσή Αυγή …Τη Χρυσή Αυγή, την οποία την έβγαλαν από την πολιτική “ναφθαλίνη”, για να τη χρησιμοποιήσουν όπως βγάζει κάποιος ένα παλτό, για να το χρησιμοποιήσει τον χειμώνα. Αυτήν τη Χρυσή Αυγή, την οποία επί χρόνια συντηρούσε το παρακράτος στα υπόγεια και τους καμπινέδες του, την έβγαλαν με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο…

…Με τον γνωστό αυτόν τρόπο, με τον οποίο λειτουργεί όλη η προτεσταντική χλαπάτσα τού τελευταίου αιώνα. Ποιος είναι αυτός ο τρόπος, που ο προτεσταντικός σχεδιασμός “ανασύρει” από το κοινωνικό περιθώριο τους “ήρωες” του ναζισμού κάθε φορά που τους χρειάζεται, για να διαχειριστεί μια οριακά δύσκολη κατάσταση; …Ο τρόπος αυτός είναι ένας και μοναδικός… Η ωμή πρόκληση, η οποία οδηγεί στη βίαιη αντίδραση …Η οργανωμένη πρόκληση των προβοκατόρων κομμουνιστών, η οποία προκαλεί ως αντίδραση τη βία των αγράμματων ναζιστών …Ο τρόπος που η “κομμουνίστρια” Λούξεμπουργκ δημιούργησε τον “ναζιστή” Χίτλερ. “Τυφλοσούρτης” είναι. Οι έμπειροι συνωμότες και προβοκάτορες κομμουνιστές προκαλούν τα “γίδια”, για να μπορέσει το σύστημα να εμφανίσει τους ΝΑΖΙ σαν απειλή. Στην Ελλάδα παίχτηκε αυτή η παράσταση με τον ίδιο και απαράλλαχτο τρόπο.

Τον προκλητικό κομμουνισμό “ενσάρκωσε” η Κανέλη και τον αντιδραστικό θερμοκέφαλο ναζισμό “ενσάρκωσε” ο Κασιδιάρης. Ποιο ήταν το ζητούμενο από αυτήν τη απολύτως “στημένη” φασαρία τού κοινωνικού “σκουπιδοτενεκέ”; …Τον “λαπά” τού διεφθαρμένου και ετοιμόρροπου “δημοκρατικού” τόξου να τον στηρίξουν με σκληρά φασιστικά “πρανή” …Τον ετοιμόρροπο “δικομματισμό” να τον σώσουν με το δίπολο τού φασισμού …Το “ερείπιο” της Βουλής να το “περιφράξουν” με ατσάλινα φασιστικά “κάγκελα”, είτε αυτά του ΚΚΕ είτε αυτά της Χρυσής Αυγής …Με τη μεγαλύτερη “εφεύρεση” του προτεσταντικού κόσμου στη διαχείριση του ιμπεριαλισμού.

image11[3]

Με μια σφαλιάρα στην άθλια Κανέλη ανέσυραν από την αποθήκη το χρήσιμο φασιστικό “εργαλείο”. Όλα τα άλλα ήταν θέμα χρόνου και σε συνεργασία με τα ίδια φασιστικά κέντρα τού παρακράτους. Δεν είναι τυχαίο, δηλαδή, που τη δρομολόγηση για τη “μαρτυρική” πολιτική παρουσία τής ναζιστικής Χρυσής Αυγής την εξασφάλισε ένας πρώην σταλινικός, όπως ο Ρουπακιάς. Στον κόσμο τής συνωμοσίας και του παρακράτους τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται. Όπως, για παράδειγμα, η φωτογραφία των ηγετών τής Χρυσής Αυγής να χαιρετάνε ναζιστικά …Καταστροφική, θα έλεγε κανείς πως ήταν γι’ αυτούς η διαρροή αυτής της φωτογραφίας στην κοινή θέα …Καταστροφική, εφόσον τους “χαρακτήρισε” ναζιστές και ίσως ήταν ένα από τα στοιχεία που τους έβαλε φυλακή …Ένα στοιχείο, το οποίο αποδείκνυε τους ισχυρισμούς τού ανακριτή περί “Φύρερ”.

Είναι όμως έτσι; Ήταν καταστροφική ή ευεργετική η ύπαρξή αυτών των φωτογραφιών γι’ αυτούς που απεικονίζονται σ’ αυτές; …Προφανώς ευεργετική και επίσης προφανώς απαιτητή από τα αφεντικά τους προκειμένου να τους βοηθήσουν. Αυτές οι φωτογραφίες στην πραγματικότητα είναι το “κεφάλαιο” της ηγεσίας τής Χρυσής Αυγής …Το “διαβατήριο” αυτών των φασιστών για την επιτυχία …Ένα “διαβατήριο” σε ισχύ από τότε που έβγαλαν τις φωτογραφίες αυτές και απλά περίμεναν πότε τα αφεντικά τους θα τους έβαζαν να κάνουν το “ταξίδι” προς το πολιτικό προσκήνιο.

Αν δεν είχαν τέτοιου είδους φωτογραφίες, ώστε να είναι χρήσιμοι για το σύστημα ως ναζιστές, απλά θα έμεναν στα αζήτητα. Ως “κραυγαλέα” ναζιστές έχουν αξία για τα αφεντικά και όχι ως απλοί φασίστες. Αν ήταν απλοί φασίστες, θα παρέμεναν στα ίδια υπόγεια όπου βρίσκονταν όλα αυτά τα χρόνια. Θα τους τάιζαν ακόμα οι γυναίκες τους και η Χρυσή Αυγή απλά δεν θα υπήρχε …Σε μια τέτοια περίπτωση το ΛΑΟΣ θα ήταν το τρίτο κόμμα σήμερα. Αυτές οι φωτογραφίες τους έκαναν χρήσιμους για το σύστημα και αυτές βάζουν το σκληρό και χρήσιμο ναζιστικό “δεκανίκι” μέσα σε μια Βουλή όπου τα αστικά κόμματα καταρρέουν υπό το βάρος τής προδοσίας και της αθλιότητάς τους.

image12[3]

Σε αυτόν τον ρόλο – ως “δεκανίκι” της υποστήριξης των κομμάτων – θα τους αναζητήσουμε στις προσεχείς εκλογές. Γι’ αυτόν τον λόγο άλλωστε φρόντισαν λίγες ημέρες πριν την προκήρυξη των εκλογών να τους βγάλουν όλους έξω από τη φυλακή – που, κατά τη γνώμη μας, κακώς τους είχαν βάλει—. Τώρα τους έχουν ανάγκη και τώρα θα τους βάλουν να κάνουν τον “αγώνα” τους …Έναν αγώνα, τον οποίο θα υποβοηθήσουν τα κανάλια τής Διαπλοκής και της γερμανικής πρεσβείας …Τον αγώνα της “σοβαρής” Χρυσής Αυγής του “σοβαρού” κυρ Μπάμπη.

Επειδή τα δεκανίκια δεν πάνε ποτέ μόνα τους και υπάρχουν ως “ζεύγη”, να περιμένει κάποιος και έντονη προεκλογική παρουσία τού ΚΚΕ. Τα ανύπαρκτα και ανυπόληπτα πλέον αστικά κόμματα έχουν ανάγκη τα φασιστικά κόμματα, προκειμένου ο κόσμος να τρομάξει μπας και φιλοτιμηθεί και πάει να ψηφίσει τους άχρηστους. Με την ισχυροποίηση της Χρυσής Αυγής, δηλαδή, θα δει μια νέα “άνοιξη” και το ΚΚΕ. Θα εμφανιστεί σαν το “ειδικό” απέναντι στον ναζισμό κόμμα. Θα κοπανιούνται μεταξύ τους τα φασιστικά άκρα, τα οποία βρίσκονται παράνομα στη Βουλή, για να καπελώνεται το σύνολο της λειτουργίας της …Τα μόνα κόμματα, τα οποία δεν χρειάζεται να ψηφίσουν Μνημόνια, για να ελέγχονται τα μέλη τους απόλυτα από τις ξένες πρεσβείες.

Ο ρόλος τής Χρυσής Αυγής σε αυτές τις εκλογές θα είναι διπλός και απολύτως χρήσιμος για το παρακράτος και τους ΝΑΖΙ. Ο βασικός ρόλος είναι να πάρει αυθαίρετα τα “δικαιώματα” των εξεταστικών επιτροπών, τις οποίες φρόντισαν να εξευτελίσουν με τις επιθέσεις τους στην Κωνσταντοπούλου. Η Χρυσή Αυγή θα είναι ο εκφραστής εννοιών όπως “λογιστικός έλεγχος του χρέους”, “εξεταστική για τα Μνημόνια” και “πολεμικές αποζημιώσεις”. Η Χρυσή Αυγή θα είναι αυτή που θα μιλάει για προδοσίες, δωσίλογους και προδότες.

image13[2]

Η Χρυσή Αυγή θα επιτίθεται στους Στουρνάρες και στους Γεωργίου, μετατρέποντάς τους σε θύματα-μάρτυρες του νεοναζισμού. Από εδώ και πέρα όποιος μιλάει για δωσιλογισμό και προδοσία θα παρουσιάζεται – όπως δοκιμάστηκε επιτυχώς με την Κωνσταντοπούλου – ως κρυφοσυμπαθών και κρυπτοσυνοδοιπόρος τής Χρυσής Αυγής.

…Τα γνωστά κόλπα, τα οποία έκανε το ίδιο παρακράτος στο παρελθόν, όπου, όποιος μιλούσε για αυξήσεις μισθών, ασφαλιστικές καλύψεις, ανθυγιεινά επαγγέλματα κλπ., χαρακτηριζόταν κομμουνιστής ή ακόμα χειρότερα κρυπτοκομμουνιστής. Αυτό είναι που είπαμε για τη “μπάλα” στην “εξέδρα”. Τώρα, που δεν τους χρειάζεται η “μπάλα” των σκανδάλων και του πατριωτισμού, για να παίξουν το “παιχνίδι” τής εξουσίας, θα την πετάξουν στην “εξέδρα” και συγκεκριμένα στον “σκουπιδοτενεκέ” τής Χρυσής Αυγής. Όλη η επιχειρηματολογία που χρησιμοποίησε ο Τσίπρας, για να κερδίσει τις εκλογές και να φέρει το νέο Μνημόνιο, θα παραδοθεί ατόφια στη Χρυσή Αυγή για να “ακυρωθεί”. Ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές τις εκλογές θα παίξει με τη νέα “μπάλα” τού ρεαλισμού και του καλύτερου τρόπου διαχείρισης του Μνημονίου.

Με αυτήν την “προίκα” η Χρυσή Αυγή θα γίνει ένας από τους πρωταγωνιστές τής προσεχούς εκλογικής αναμέτρησης. Ο εκλογικός στόχος τής Χρυσής Αυγής θα είναι να τη βγάλουν τρίτο κόμμα. Γιατί; …Για να “μαντρώσει” τον κόσμο στα δύο πρώτα κόμματα και να αποτελεί το “υποστήριγμα” ενός μελλοντικού δικομματισμού με πόλους τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ. Ιδανικό γι’ αυτούς θα είναι να τη βοηθήσουν να λεηλατήσει τους ΑΝΕΛ, προκειμένου να τους στερήσει τη δυνατότητα εισόδου στη Βουλή και άρα να σιγουρέψουν την αδυναμία στον Τσίπρα να φτιάξει Κυβέρνηση συνεργασίας, εφόσον ήδη έχει δηλώσει ότι μόνον μ’ αυτούς θα συνεργαστεί και είναι φανερό ότι τόσο ο ίδιος όσο και τα αφεντικά του στοχεύουν στην “αποκατάσταση” της εκ του ασφαλούς αντιπολίτευσης.

 

Το κόλπο των δημοτικών εκλογών τής Αθήνας.

 

Οι σημερινές εκλογές δρομολογούνται με τον ίδιο τρόπο που δρομολογήθηκαν οι δημοτικές εκλογές στην Αθήνα. Ποιο ήταν το ζητούμενο τότε; …Να “αναστηθούν” οι “πεθαμένοι”, παίρνοντας δύναμη από τους “ζωντανούς” και τους “φανατικούς” …Να “αναστηθεί” το Κολέγιο. Στις δημοτικές εκλογές στόχος ήταν να δώσουν τον Δήμο στον αντιπαθέστατο και παντελώς ατάλαντο Κολεγιόπαιδα Καμίνη, τον οποίο τον στήριζαν τα κόμματα του Κολεγίου …ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζί.  Στις προσεχείς εκλογές στόχος είναι δώσουν την Κυβέρνηση στα αντιπαθέστατα κόμματα του Κολεγίου.

Τι έγινε τότε; Εκμεταλλεύτηκαν τον “ζωντανό”, που ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ, με υποψήφιο τον Σακελλαρίδη και τον “φανατικό”, που ήταν Κασιδιάρης. Κατόρθωσαν στο τέλος και πέτυχαν τον στόχο τους, δίνοντας τον Δήμο της Αθήνας στον αντιπαθέστατο και παντελώς ατάλαντο Καμίνη με έναν απλό εκβιασμό. Χρησιμοποίησαν το φόβητρο της Χρυσής Αυγής, για να φτάσει ο Καμίνης στον δεύτερο γύρο και από εκεί και πέρα ήταν εύκολο να κερδίσουν έναν “στημένο” Σακελλαρίδη. Τρομοκράτησαν τον δημοκρατικό κόσμο τής Αθήνας με το ενδεχόμενο να φτάσει στον δεύτερο γύρο ο Κασιδιάρης και άρα υπό συνθήκες πόλωσης να νικήσει τον Σακελλαρίδη και “ζωντάνεψαν” τον υποψήφιο των “πεθαμένων” κομμάτων.

image14[3]

Έβαλαν δηλαδή τον κόσμο στην “πρέσα” τού εκβιασμού. Όλοι αυτοί, οι οποίοι δεν “εμπιστεύονταν” τον συριζαίο Σακελλαρίδη, θα ψήφιζαν – από τον φόβο τους για τον Κασιδιάρη και τη Χρυσή Αυγή – τον άθλιο Καμίνη. Η Χρυσή Αυγή χρησιμοποιείται από το σύστημα όπως τα μαντρόσκυλα από τον τσομπάνη …Τρομοκρατούν τα πρόβατα και τα μαζεύουν στις στάνες …Στις επιθυμητές στάνες. Από εκεί και πέρα το πως ο “πεθαμένος” Καμίνης κέρδισε τον Σακελλαρίδη ας αναζητήσουν οι περίεργοι την απάντηση στον “μπάρμπα Στάθη” και στις “λαϊκές”.

Κάτι ανάλογο πάνε να κάνουν και τώρα …Και τώρα προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν την ίδια τεχνική με τους ίδιους παίκτες. Ο ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα και μετά το Μνημόνιο, έχει ακόμα τη δυναμική του και είναι “ζωντανός”. Ο κόσμος που τον ψήφισε δεν έχει νιώσει ακόμα τις συνέπειες του Μνημονίου και εξακολουθεί να είναι υποστηρικτικός. Αντίθετα η ΝΔ τού Μεϊμαράκη είναι απολύτως “πεθαμένη”. Ο Βαγγέλας είναι πιο κουτσό “άλογο” κι απ’ τον Καμίνη και κάποιοι επιδιώκουν να τον κάνουν Πρωθυπουργό έστω κι αν δεν νικήσει. Αρκεί να βγει δεύτερος με ένα αξιοπρεπές ποσοστό και θα είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός.

Για να γίνει όμως αυτό, πρέπει να “μαζευτούν” οι ψήφοι αυτών που βλέπουν τη ΝΔ τού δικομματισμού και τη σιχαίνονται. Τι πρέπει να γίνει; …Να τρομοκρατηθούν οι δημοκράτες …Να επικρατήσει ο φόβος τους για τη δημοκρατία από την αποστροφή τους για τη Νέα Δημοκρατία …Να πειστούν ότι μόνον αν ψηφίσουν ΝΔ μπορούν να σταματήσουν τη ναζιστική Χρυσή Αυγή, η οποία απειλεί την ίδια τη Δημοκρατία. Τώρα θα αμοληθεί η Χρυσή Αυγή και θα “σπρωχθεί” από τη Διαπλοκή, προκειμένου να φανεί απειλητική. Θα της δώσουν τα επιχειρήματα με τα οποία ο Τσίπρας “έκλεψε” τις προηγούμενες εκλογές και θα “φουσκώσουν” τα ποσοστά της.

Αυτά τα ποσοστά θα τα “φουσκώσουν” δημοσκοπικά, ώστε να αναγκάσουν τον κόσμο να δώσει ένα σεβαστό ποσοστό στη ΝΔ τού Μεϊμαράκη, προκειμένου να πάρει τη δεύτερη διερευνητική εντολή και να σχηματίσει κυβέρνηση. Αυτό είναι το επιθυμητό γι’ αυτούς εφόσον θεωρούν και μεθοδεύουν να μην μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση ο Τσίπρας, ο οποίος προορίζεται να “δραπετεύσει” από την Πρωθυπουργία τώρα που εκτέλεσε την προδοτική του αποστολή. Την ώρα που θα φυγαδεύεται ο Alexis, θα αρχίσουν τα προβλήματα για τον Βαγγέλα. Θα του δώσουν τη δυνατότητα να σχηματίσει κυβέρνηση μειοψηφίας ακόμα και με την ανοχή τού “ώριμου” πλέον και “ρεαλιστή” Τσίπρα. Στη Βουλή των Μνημονίων και των δωσίλογων ό,τι κυβέρνηση τους βολεύει θα “φτιάχνουν”. Ακόμα και ο Θεοδωράκης μόνος του θα μπορεί να απολαμβάνει της “εμπιστοσύνης” της …Ούτε στο περίπου δεν φαντάζεται ο Μεϊμαράκης πού τον “σπρώχνουν” αυτοί, οι οποίοι σχεδιάζουν τα πράγματα.

 

Ο αφελής Μεϊμαράκης θα γίνει ο νέος Γούναρης;

 

Σε μια Μεταπολίτευση όπου κυριαρχούσε το ιδιόκτητο κόμμα των Παπανδρέου, η Νέα Δημοκρατία ήταν η πιο πολύφερνη και διαθέσιμη “νύφη” για τα πολιτικά “τζάκια”. Καραμανλήδες, Μητσοτάκηδες, Σαμαράδες μάχονταν σαν τα σκυλιά για τον έλεγχό της και κατά συνέπεια την ιδιοκτησία της. Εξαιτίας αυτής της σκληρής μάχης τούς είδαμε όλους να παίρνουν τη θέση τού ηγέτη με τη σειρά, αλλά να μην απομακρύνονται από τη δομή της …Άλλος ως εθνικός “ανιψιός” και κληρονόμος, άλλος ως “επίτιμος” και άλλος ως αιώνιος “σφετεριστής”.

image15[4]

Τώρα – και στην πιο κρίσιμη ώρα – και ενώ ο Σαμαράς πηγαίνει προς τα “αποδυτήρια”, πώς είναι δυνατόν να εγκαταλείπεται η “νύφη”; Οι Καραμανλήδες, παρά την εμφάνιση ενός νέου “ανιψιού”, πήραν τους “κύκλους” τους και την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια. Οι Μητσοτάκηδες, οι οποίοι φυσιολογικά θα ήταν ευτυχείς με το τέλος τού Σαμαρά, δεν διεκδικούν την εξουσία, παρ’ όλο που διαθέτουν δύο υποψήφιους για την ποθητή θέση …Μία γερμανοτραφής “μεγαλοκοπέλα”, που, αν δεν αναλάβει σήμερα την ηγεσία, δεν θα της δοθούν άλλες ευκαιρίες να γίνει κάποτε Πρωθυπουργός και βέβαια ο γνωστός Αμερικανοκολεγιόπαις “κοινωνιολόγος” Κούλης.

Όλα αυτά, όπως αντιλαμβανόμαστε, δεν είναι φυσιολογικά. Διεφθαρμένοι και εξουσιομανείς βενιζελικοί, που να αρνούνται την εξουσία, δεν είναι καθόλου σύνηθες. Τώρα, που ο οποιοσδήποτε Πρόεδρος της ΝΔ είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός, το Μητσοτακαίηκο αρνείται να παραλάβει το μεγαλύτερο “κουτάλι” τής ελληνικής Πολιτείας; Τι συμβαίνει άραγε; Τώρα, που η επιβίωση της ΝΔ είναι σχεδόν εξασφαλισμένη και με το ΠΑΣΟΚ πεσμένο στο “πάτωμα”, πώς είναι δυνατόν να μην διεκδικείται; Πώς είναι δυνατόν να παραδίδεται στον γνωστό “κλαρινογαμπρό” Βαγγέλα; …Αυτόν, ο οποίος ακόμα δεν έχει ξεμπλέξει με τις κατηγορίες που του αποδόθηκαν εξαιτίας των κουμπάρων του.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που Βενιζελικός αρνήθηκε την εξουσία; …Το 1921 ο ίδιος ο Βενιζέλος. Αφού μεθόδευσε ο ίδιος την εθνική καταστροφή, αρνήθηκε την εξουσία εκείνη, η οποία θα διαχειριζόταν αυτήν την καταστροφή. Παρέδωσε την εξουσία στον αφελή Γούναρη και του εξασφάλισε μια εύκολη Πρωθυπουργία και μια ακόμα πιο εύκολη εκτέλεση. Ο Βενιζέλος, εκτελώντας τις εντολές των ξένων, κατέστρεψε τον ελληνισμό τής Ανατολής και ο Γούναρης εκτελέστηκε σαν τον σκύλο στου Γουδή. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και τώρα. Οι Μητσοτάκηδες και οι Καραμανλήδες θα εξασφαλίσουν μια εύκολη Πρωθυπουργία στον αφελή Μεϊμαράκη με άγνωστη συνέχεια…

…Οι Μητσοτάκηδες και οι Καραμανλήδες, οι οποίοι ήταν από τους πρωταγωνιστές τής σημερινής καταστροφής. Με τις πολιτικές τους οδήγησαν τη χώρα στον “γκρεμό” τού Μνημονίου και όταν έφτασε η ώρα του ίδιου του Μνημονίου ήταν από τους πιο φανατικούς υποστηρικτές του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι από το πρώτο κιόλας Μνημόνιο του Παπανδρέου ο Μητσοτάκης κυριαρχεί. Να θυμηθεί κάποιος ότι ο Καρατζαφέρης υπό την καθοδήγηση του Μητσοτάκη έγινε το πιο ισχυρό έρεισμα εκείνης της πολιτικής. Η Ντόρα ήταν η επικεφαλής τής καμπάνιας “πάση θυσία στο ευρώ”. Ο Κούλης ήταν αυτός, ο οποίος τρομοκρατούσε τον κόσμο με το “λουκέτο” των τραπεζών και το capital control.

Τώρα αυτοί οι Μητσοτάκηδες, ως γνήσιοι συγγενείς τού εγκληματία Βενιζέλου, γνωρίζουν ότι το έγκλημα του Μνημονίου αργά ή γρήγορα θα οδηγήσει σε μια κοινωνική έκρηξη με άγνωστες συνέπειες για την ηγεσία αυτή, η οποία θα βρεθεί στο “τιμόνι” την ακατάλληλη στιγμή. Γνωρίζουν ότι το τρίτο Μνημόνιο θα είναι το απολύτως χειρότερο όλων, εφόσον αποτελεί την “επικαιροποίηση” όλων των προηγούμενων σε μια οικονομία, όμως, η οποία είναι σχεδόν κατεστραμμένη και πάνω σε έναν λαό ο οποίος έχει εξουθενωθεί από την απίστευτη – σε βαθμό βασανισμού – ταλαιπωρία. Φυσικό είναι οι έμπειροι συνωμότες και θαμώνες τής αμερικανικής και της γερμανικής πρεσβείας Μητσοτάκηδες να μην επιθυμούν τώρα την ηγεσία τής ΝΔ και τη μελλοντική Πρωθυπουργία.

Αυτοί, σε συνεργασία με τον ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ τής Ραφήνας, έψαξαν και βρήκαν τον ακίνδυνο και αφελή Βαγγέλη, για να του παραδώσουν τον “μουντζούρη” …Ακίνδυνο για την ιδιοκτησία τους και αφελή, ώστε να δεχθεί να αναλάβει το κόμμα σε μια εποχή επικίνδυνη, όπου η εξουσία μοιάζει με ένα βαρέλι “μπαρούτι” στα χέρια κάποιου, ο οποίος περιφέρεται μέσα σε φλεγόμενο περιβάλλον. Ο αφελής Βαγγέλης κινδυνεύει να φάει όλο το “ξύλο” τής Μεταπολίτευσης. Ετοιμάζεται να διαχειριστεί όλες τις “αμαρτίες” τού συνόλου της μεταπολιτευτικής περιόδου, όπως αυτές “καταγράφονται” επ’ ακριβώς στο τρίτο Μνημόνιο …Όλες τις “αμαρτίες” που έχουν γίνει και όλες όσες έχουν “υποθηκευτεί” για το μέλλον. Θα παραλάβει τα τελευταία ίχνη κράτους και θα παραδώσει ιδιωτική επιχείρηση με το όνομα Greece και έναν λαό ο οποίος θα ετοιμάζει τις βαλίτσες του να φύγει από την πείνα.

Είναι δεδομένο ότι παγιδεύτηκε ο Μεϊμαράκης από τους πονηρούς. Θεωρούμε βέβαιο ότι τα “τζάκια” των Καραμανλήδων, των Σαμαράδων ή των Μητσοτάκηδων γνώριζαν επακριβώς πόσο μεγάλη ή μικρή θα ήταν η αριστερή “παρένθεση” του χαφιέ Τσίπρα. Είχαν ενημερωθεί από την αμερικανική και τη γερμανική πρεσβεία για τα χρονοδιαγράμματα του σχεδιασμού. Γνώριζαν, δηλαδή, ότι μετά την υπογραφή τού τρίτου και χειρότερου Μνημονίου θα ακολουθούσαν άμεσα εκλογές. Γνώριζαν ότι δεν θα ήταν ο Τσίπρας αυτός ο οποίος θα το εφάρμοζε, γιατί δεν ήταν αυτή η συμφωνία, προκειμένου να αναλάβει να το υπογράψει. Άρα; …Άρα είπαν ψέματα στον Μεϊμαράκη, όταν του πρότειναν να αναλάβει την ηγεσία τού κόμματος.

image16[3]

Δεν του είπαν ότι θα είναι ο Πρωθυπουργός, ο οποίος θα αναλάβει να εφαρμόσει το τρίτο Μνημόνιο. Του είπαν ότι σε συνθήκες ασφαλείας – και κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας τού Τσίπρα – θα ήταν ένας μεταβατικός Πρόεδρος του κόμματος, ο οποίος απλά θα το οδηγούσε στο επόμενο κομματικό συνέδριο, προκειμένου να αναδειχθεί η νέα ηγεσία τού κόμματος …Η νόμιμη ηγεσία τού κόμματος, η οποία θα αναλάμβανε και όλες τις ευθύνες που συνεπάγεται η θέση αυτή. Σαν το “αρνί” τον οδήγησαν στο “σφαγείο” και τώρα με τους Τσίπρες και τους Κασιδιάρηδες θα του δώσουν μια καλή “νίκη” και ένα σίγουρο “τέλος”. Εκεί που ο Βαγγέλης νόμιζε ότι με το κομπολόι θα κάνει μια τιμητική θητεία Προέδρου – έστω και μεταβατικού – θα γίνει ο “Γούναρης” της νέας καταστροφής.

Ο Μεϊμαράκης – όσο ακόμα είναι καιρός και προλαβαίνει – καλά θα κάνει να παραιτηθεί, καταγγέλλοντας τα “τζάκια” της ΝΔ, γιατί θα πληρώσει πολλές αμαρτίες που δεν είναι δικές του. Ο “κουρασμένος” προδότης κάνει πολυτελείς διακοπές – ελέω κορόιδου – και ο αφελής Βαγγέλης μπαίνει στη μάχη αυτή, η οποία μπορεί να είναι θανάσιμα επικίνδυνη για τον ίδιο. Το “Γουδί” άρχισε να φαίνεται και το μόνο που λείπει είναι το “γουδοχέρι”, το οποίο θα τον συνθλίψει για τις αμαρτίες άλλων. Στην ίδια παγίδα έχουν βάλει και την άεργη, ανεπάγγελτη και συνταξιούχα Φώφη. Μετά τον Παπανδρέου και ο Βενιζέλος την “έκανε” εγκαίρως και θα αφήσει τη Φώφη να εφαρμόσει το Μνημόνιο, το οποίο προφανώς τον έχει κάνει πλούσιο.

Για άλλη μια φορά στην Ελλάδα κινδυνεύουμε να δούμε το γνωστό “άλλος τρώει και άλλος πληρώνει”. Τα “τζάκια” των διεφθαρμένων, των ανώμαλων και των δωσίλογων, αφού εξυπηρέτησαν τα ξένα αφεντικά με την προδοσία τους, αφήνουν τώρα τους αφελείς και τους άσχετους να πάρουν τον “λογαριασμό” …Άλλος πρόδωσε και άλλος κινδυνεύει να φάει τις “καρπαζιές” …Μετά από νίκη βεβαίως βεβαίως.

 

Τι προτείνει το ΕΑΜ.Β’

Ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτοδυναμία στον ΣΥΡΙΖΑ.

 

Όταν πολεμάς έναν αντίπαλο μέχρι θανάτου, πολλές φορές πρέπει να κάνεις επιλογές, οι οποίες δεν έχουν ως ζητούμενό τους το ιδανικό, αλλά περιορίζονται στην αναζήτηση του απλώς καλύτερου δυνατού. Όταν δεν μπορείς να κάνεις αυτό που σε συμφέρει, πολλές φορές επιλέγεις να κάνεις αυτό, το οποίο δεν συμφέρει τον αντίπαλο. Όταν δεν μπορείς να τον χτυπήσεις απ’ ευθείας, σε συμφέρει να τον παρασύρεις σε ένα περιβάλλον το οποίο τον εξασθενεί. Τι θέλουμε να πούμε στην προκειμένη περίπτωση; Το ιδανικό για τα συμφέροντα των Ελλήνων θα ήταν να μεθοδευτεί μια κατάσταση τέτοια, η οποία θα έφερνε στην εξουσία μια καθαρή και πατριωτική κυβέρνηση, η οποία θα προστάτευε τον λαό από τους ξένους ιμπεριαλιστές και θα τιμωρούσε τα καθάρματα που τον πρόδωσαν. Αυτό, όμως, τη δεδομένη στιγμή δεν γίνεται. Δεν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι, οι οποίοι να διατίθενται ως επιλογές και ως εκ τούτου να τους προτείνουμε. Άρα; …Άρα, πάμε αναγκαστικά στη δεύτερη επιλογή …Να προτείνουμε αυτό, το οποίο ΔΕΝ συμφέρει τους ξένους “νταβατζήδες” και τους τοπικούς δωσίλογους.

Από τη στιγμή που γνωρίζουμε το κέρδος για το οποίο προκάλεσαν τις εκλογές, το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ακυρώσουμε το κέρδος αυτό. Από τη στιγμή που η Μέρκελ μας αποκάλυψε ότι θεωρεί μέρος της λύσης του ελληνικού προβλήματος τη δρομολόγηση των εκλογών – με σίγουρο αποτέλεσμα την απώλεια της εξουσίας από τον Τσίπρα – , ευνόητο είναι ότι για εμάς αυτό είναι μέρος του δικού μας προβλήματος. Από τη στιγμή που γνωρίζουμε ότι τη ναζιστική Γερμανία τη βολεύουν οι εκλογές, προκειμένου να αποσύρει τον ΣΥΡΙΖΑ και να κλείσει με αυτόν τον τρόπο τον σχεδιασμό τής προδοσίας των Μνημονίων, εμείς αυτόν τον “κύκλο” πρέπει να τον βαστάμε “ανοικτό”.

“Ανοικτός” θα παραμένει ο “κύκλος” των Μνημονίων για όσο διάστημα παραμένει στην εξουσία το κόμμα αυτό, το οποίο υπέγραψε το τελευταίο Μνημόνιο …Για όσο διάστημα παραμένει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ, που, ναι μεν είχε την προδοτική ηγεσία να υπογράψει ένα Μνημόνιο, αλλά δεν έχει τον κομματικό κορμό να το εφαρμόσει. Για όσο διάστημα παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία – και άρα αυτός που υπέγραψε το Μνημόνιο, χωρίς να μπορεί να το εφαρμόσει – πάντα υπάρχει η δυνατότητα να πυροδοτηθεί – ακόμα και άθελά τους – το ΟΧΙ τού δημοψηφίσματος. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ φύγει από την εξουσία και την εφαρμογή τού Μνημονίου την αναλάβουν οι αδίστακτοι Γεωργιάδηδες και οι Λοβέρδοι, το ΟΧΙ” του Δημοψηφίσματος πηγαίνει οριστικά στα σκουπίδια.

Οι πολίτες, δηλαδή, οι οποίοι ψήφισαν ΟΧΙ ή κι αυτοί οι οποίοι απείχαν από το δημοψήφισμα, πρέπει στις προσεχείς εκλογές να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, για να μην αφήσουν να “σφραγιστεί” η επιλογή τής σύγκρουσης. Πρέπει με την ψήφο τους να ακυρώσουν τη γερμανική μεθόδευση …Να τους “χτυπήσουν” τώρα, που ο Τσίπρας δρομολογεί την προσχεδιασμένη “δραπέτευσή” του. Τη μεθοδεύει με τρόπο ύπουλο, ζητώντας το αδύνατο. Ζητάει – μετά τη διαπραγματευτική ξευτίλα του – την αυτοδυναμία από τον λαό, τη στιγμή που δεν το κατάφερε αυτό ούτε στην εποχή τού μεγάλου ψέματος. Ζητάει την αυτοδυναμία τη στιγμή που κατεβαίνει στις εκλογές με μισό κόμμα. Δηλώνει ότι θα συνεργαστεί μόνον με τους ΑΝΕΛ, τη στιγμή που το κόμμα του έχει διασπαστεί σε δύο μεγάλα κομμάτια και οι ΑΝΕΛ είναι άγνωστο αν θα καταφέρουν να μπουν στη Βουλή.

Θέλοντας λοιπόν να “δραπετεύσει”, αλλά όχι να “αυτοκτονήσει”, δίνει τώρα τη μάχη με τον απόλυτο τρόπο των “Μαυρογιαλούρων”. Επέλεξε ως ημέρα εκλογών την 20η Σεπτεμβρίου, ώστε να μην αισθανθούν οι Έλληνες τις συνέπειες των επιλογών του και κινηθούν στις εκλογές τιμωρητικά εναντίον του …Τόσο τιμωρητικά, που να του στερήσουν ακόμα και την ηγεσία του “κουτσουρεμένου” πλέον ΣΥΡΙΖΑ. Το ιδανικό για τον Τσίπρα είναι να δραπετεύσει με ένα ισχυρό κόμμα, ώστε να διεκδικήσει την “ασφάλεια” της αντιπολίτευσης. Να φορτώσει σε άλλους το Μνημόνιο και αυτός να κρίνει εκ του ασφαλούς σαν ο αρμόδιος που τον “έριξαν” οι αποστάτες και δεν μπόρεσε να μας “σώσει” με τους “ιδανικούς” χειρισμούς του.

Γι’ αυτόν τον λόγο τον εξυπηρετεί αυτή η ημερομηνία. Τα εκκαθαριστικά τού ΕΝΦΙΑ δεν θα έχουν φτάσει σ’ αυτούς, οι οποίοι πίστεψαν ότι ο Τσίπρας θα τον καταργούσε. Οι συνταξιούχοι δεν θα έχουν εισπράξει τη μειωμένη σύνταξή τους απ’ αυτόν που “ορκιζόταν” ότι θα τους την αυξήσει. Γνωρίζοντας κάποιος τα αφεντικά όλων αυτών των σταλινικών, ευνόητο είναι ότι θεωρούμε δεδομένο πως η “σύγκρουση” μεταξύ Τσίπρα και Λαφαζάνη είναι απολύτως “στημένη”, για να “δραπετεύσουν” καί οι δύο από την κυβέρνηση του τρίτου Μνημονίου και ταυτόχρονα να μην αφήσουν ούτε την επιλογή τής δραχμής ή της σύγκρουσης με την Ευρωπαϊκή Ένωση σε κάποιον εκτός κυκλώματος.

Μεγάλο θύμα αυτής της συνωμοσίας μεταξύ των δύο αυτών σταλινικών είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου, την οποία χρησιμοποίησαν για να “εξευτελίσουν” τις λειτουργίες τής Βουλής και τώρα την “σπρώχνουν” προς τον Λαφαζάνη, προκειμένου εν αγνοία της να βοηθήσει τα σχέδια “δραπέτευσης” του Τσίπρα. Δίνουν την όποια δημοφιλία της στον ατάλαντο Λαφαζάνη και αφήνουν τον Τσίπρα να δημιουργεί το δικό του ιδιόκτητο ΣΥΡΙΖΑ στο μέγεθος που θα του επιτρέπει την δια βίου αποκατάστασή του. Αυτό είναι το σχέδιο τους. Βάζουν τον Λαφαζάνη να λειτουργήσει σαν “σφουγγάρι”, που θα απορροφήσει από το ΣΥΡΙΖΑ όλα τα στελέχη εκείνα, τα οποία θα μπορούσαν να απειλήσουν την κομματική παντοκρατορία τού Τσίπρα.

Με τον τρόπο αυτόν απαλλάσσουν τον Τσίπρα από την εσωτερική κομματική αντιπολίτευση. Του δίνουν τη δυνατότητα να μετατρέψει το κόμμα σε ιδιωτικό του “φέουδο”, στο οποίο δεν θα απομείνει κανένας που να μπορεί να τον αμφισβητήσει σε οποιαδήποτε κομματική διαδικασία …Στην πραγματικότητα “αυτοκτονούν” όσα στελέχη τού ΣΥΡΙΖΑ εγκαταλείπουν το κόμμα, επειδή διαφωνούν με τον Τσίπρα. Απεμπολούν δικά τους δικαιώματα και παραδίδουν τα “κλειδιά” τού δικού τους κόμματος στη συμμορία των Τσιπροπαππάδων, η οποία ελέγχεται από τους δανειστές. “Στεναχωριέται” ο Τσίπρας με αυτές τις αποχωρήσεις όσο “χαιρόταν” όταν έβλεπε το δικό του “ΟΧΙ” να θριαμβεύει.

Όλα δηλαδή αυτά τα οποία βλέπουμε και τα οποία φαινομενικά τον θίγουν, είναι απολύτως επιθυμητά και ως εκ τούτου “στημένα”. Εκ του πονηρού κάποιοι τον εμφανίζουν να πέφτει “θύμα” σκληρών επιθέσεων. Κάποιοι εκ του πονηρού ωθούν απολύτως οργανωμένα τα αντιδραστικά στελέχη προς την “έξοδο” και άρα προς την “εκτόνωση” και δεν αφήνουν την ενδοκομματική αμφισβήτηση προς τον Τσίπρα να “βράζει”, μέχρι να κινηθούν εναντίον του με σκοπό να τον ανατρέψουν. Αφήνεται να εννοηθεί ότι ο Τσίπρας ενοχλείται με την εγκατάλειψη, ενώ αυτός βολεύεται με την οικειοθελή αποχώρηση όλων των ισχυρών κομματικών του αντιπάλων.

Αυτό είναι το σχέδιο των δανειστών για τον ΣΥΡΙΖΑ και τους εξυπηρετεί σε όλες τις απαιτήσεις τους. Γι’ αυτόν τον λόγο χρησιμοποίησαν τον Λαφαζάνη, ο οποίος θα προκαλούσε σαν “λαγός” έναν πανικό ανάμεσα στα στελέχη. Θα “έτρεχε” ο ίδιος πρώτος εκτός κόμματος και ενστικτωδώς θα τον ακολουθούσαν κι άλλα μεγαλοστελέχη. Τώρα ο Τσίπρας με το “όπλο” της λίστας και έχοντας “ξεφορτωθεί” μεγάλο μέρος ισχυρών στελεχών, μαζεύει δηλώσεις “υποταγής” από όσους θέλουν να συνεχίσουν να βολεύονται ως βουλευτές ή στελέχη ενός κόμματος με μεγάλη κρατική χρηματοδότηση. Ο κύριος “όγκος” των διαφωνούντων και των αμφισβητιών “δένεται” με τον προβοκάτορα Λαφαζάνη και εξουδετερώνεται ως αντίπαλος για τον Τσίπρα. Ο προδότης απαλλάσσεται από τις “τάσεις” – και παρ’ όλη την εκκωφαντική του ήττα στην Ευρώπη – αποκτά – ελέω Γερμανίας – ένα ολοκαίνουριο ιδιόκτητο και απολύτως ελεγχόμενο κόμμα.

Με τον τρόπο αυτόν καλύπτουν ολόκληρο το “φάσμα” των επιλογών που έχει ο λαός …Μονά-ζυγά δικά τους. Εξουδετερώνουν την Κωνσταντοπούλου ως απειλή για τον προδότη, παρασέρνοντάς την μακριά από το κόμμα, και ταυτόχρονα δίνουν στον δικό τους Λαφαζάνη τη δυνατότητα να διαχειρίζεται μόνος του ακόμα και την ύστατη επιλογή τού λαού, που είναι αυτή της σύγκρουσης με την Ε.Ε.. Ακόμα δηλαδή και την άποψη εκείνη, την οποία τα αφεντικά τη θεωρούν ανεπιθύμητη, θέλουν να την παραδώσουν σε επιθυμητά πρόσωπα …Πρόσωπα ελεγχόμενα, όπως ο κολλητός τού Κόκκαλη, ο οποίος στα γεράματα παριστάνει τον επαναστάτη.

image17[3]

Σηκώνει ο χέρι του ο βαψομαλλιάς “επαναστάτης” και δεν ξέρεις αν κάνει το σήμα τής νίκης ή αν ζητάει από κάποιον γιατρό διπλή δόση φαρμάκου. Εννοείται ότι κάθε ψήφος στον Λαφαζάνη είναι υπέρ των αφεντικών και των δωσίλογων. Εννοείται ότι θα είναι καταστροφική επιλογή για ολόκληρη την Ελλάδα αν η Κωνσταντοπούλου εγκαταλείψει τον ΣΥΡΙΖΑ – του οποίου ένας εκ των ιδρυτών του είναι και ο πατέρας της – και τον αφήσει “λεία” στον Τσίπρα. Θα είναι τραγικό αν τον αφήσει να ελέγξει μόνος του τη μελλοντική αξιωματική αντιπολίτευση. Πρέπει να παραμείνει – μαζί με τη Μακρή – στο κόμμα και να κάνει όλες εκείνες τις ενέργειες, οι οποίες θα τον φέρουν απέναντι στα στελέχη και τους ψηφοφόρους τού κόμματος, προκειμένου ν’ ανατραπεί, ν’ απομονωθεί και να τιμωρηθεί για την προδοσία του.

Με μια Βουλή με Πρωθυπουργό τον Μεϊμαράκη – επικεφαλής μιας Κυβέρνησης Γεωργιάδηδων και Λοβέρδων – και με αξιωματική αντιπολίτευση έναν ιδιόκτητο από τον Τσίπρα ΣΥΡΙΖΑ, έχει “τελειώσει” για πάντα το ελληνικό κράτος. Ο έλεγχος αυτής της Βουλής θα βρίσκεται μόνιμα στα χέρια τής γερμανικής πρεσβείας …Της πρεσβείας που έτσι κι αλλιώς ελέγχει τα “τζάκια” των παλιών δωσίλογων και θα ελέγχει επίσης ένα σώμα της Βουλής, το οποίο στο σύνολό του έχει ψηφίσει τα Μνημόνια και άρα υποχρεούται να τα στηρίξει με κάθε τρόπο. Με κυβέρνηση το “μαγαζί” τού χοντρού της Ραφήνας και αντιπολίτευση το “μαγαζί” τού Alexis, η Γερμανία θα έχει κερδίσει έναν πόλεμο, χωρίς να έχει ρίξει ούτε μία “τουφεκιά”.

Γι’ αυτόν τον λόγο θεωρεί η Μέρκελ ότι οι εκλογές, που προκήρυξε ο Τσίπρας, είναι μέρος τής λύσης του προβλήματος …Τής λύσης, όμως, που συμφέρει τους Γερμανούς και όχι τον ελληνικό λαό …Της λύσης, που συμφέρει την Goldman Sachs, την Siemens και βέβαια τον Γεωργίου, τον Στουρνάρα, τον Βουρλούμη, τον Σκαρπέλη, τον Τσαμάζ και τα άλλα “παιδιά” των “Χριστοφοράκων” και των Κοκκάληδων. Θα ολοκληρωθεί ένας σχεδιασμός, ο οποίος εξυπηρετεί τους Καραμανλήδες, τους Μητσοτάκηδες, τους Παπανδρέου και τους Σαμαράδες. Όλη η “χλαπάτσα” τής Μεταπολίτευσης θα σωθεί από μια Κυβέρνηση-Μεϊμαράκη με υπουργούς Γεωργιάδηδες, Βορίδηδες και Λοβέρδους. Όλη η “χλαπάτσα” τής Μεταπολίτευσης θα σωθεί με μια αντιπολίτευση που θα ασκεί το ιδιόκτητο κόμμα τού Τσίπρα …Του νέου “παπατζή” τής πολιτικής, εφόσον κάνει την “καριέρα” τού “γέρου της Δημοκρατίας”.

Ολόκληρη η ελληνική Βουλή υπό την απόλυτη ομηρία τους. Απόλυτα εκβιάσιμοι οι πάντες. Απόλυτα σίγουροι οι Γερμανοί πως οι Έλληνες πολιτικοί τού μέλλοντος δεν θα διεκδικήσουν ποτέ το δίκιο τής χώρας …Ότι δεν θα οδηγήσουν σε καταδίκες τις γερμανικές εταιρείες, οι οποίες διέφθειραν τους πάντες και μας οδήγησαν στην καταστροφή …Ότι δεν θα οδηγήσουν τη Γερμανία σε δικαστήρια, προκειμένου να καταβάλει τα οφειλόμενα στον ελληνικό λαό …Ότι δεν θα ψάξουν να βρουν ευθύνες για τα Μνημόνια, εφόσον οι προδότες θα είναι αυτοί οι οποίοι θα τα εφαρμόζουν. Σε αυτό το παιχνίδι τού “μαντρώματος” του πολιτικού προσωπικού τούς είναι απαραίτητοι οι φασίστες της Χρυσής Αυγής και του ΚΚΕ. Χωρίς αυτούς τους φασίστες δεν θα υπάρξει περίπτωση να υπάρξει η σωτήρια για τους δωσίλογους Κυβέρνηση Μεϊμαράκη, η οποία θα αναλάβει την πιο βρόμικη δουλειά τής Μεταπολίτευσης.

Ο Ελληνικός λαός πρέπει να “ξυπνήσει” από τον λήθαργο. Πρέπει να καταλάβει τι συμβαίνει και να αντιδράσει σωστά …Να επιχειρήσει, αν όχι να ακυρώσει τα σχέδια τού Βερολίνου, τουλάχιστον να τα δυσχεράνει το δυνατόν. Οι επιλογές του είναι ελάχιστες, αν σκεφτεί κάποιος ότι οι εκλογές θα γίνουν από τον “δημοκράτη” Alexis με λίστα. Ούτε καν την επιλογή να “σπρώξει” ο λαός νέους ανθρώπους στη Βουλή δεν έχει …Ανθρώπους, οι οποίοι δεν έχουν ψηφίσει Μνημόνια και είναι άγνωστοι στη γερμανική πρεσβεία …Ανθρώπους, οι οποίοι δεν έχουν προηγούμενη “φθορά” από διαπλοκές τής εξουσίας …Ανθρώπους, οι οποίοι αποκλείεται να βρίσκονται σε λίστες Siemens, Goldman Sachs κλπ. …Ανθρώπους, που, ακόμα κι αν δεν είναι “καθαροί”, τουλάχιστον θα είναι άγνωστοι για τους Γερμανούς εκβιαστές.

image18[4]

Το μόνο που απομένει είναι αυτό το οποίο προτείνουμε. Εκεί όπου πατάει “φρένο” το σύστημα, ο λαός να πατήσει “γκάζι”. Τώρα που θέλει το σύστημα να βγάλει τον Τσίπρα από το “παιχνίδι” για να τον “σώσει”, να τον αναγκάσει ο λαός να μείνει μέσα και να “καεί”. Κάποτε ο Τσίπρας είχε απειλήσει τους εχθρούς του ότι θα τους ταράξει στη νομιμότητα. Τώρα εμείς πρέπει να τον ταράξουμε στην “πρωθυπουργία”. Μόνο με ελικόπτερο πρέπει να μπορεί να φύγει από το Μαξίμου και όχι με την ψήφο μας …Απλά πράγματα …Πρέπει ο λαός να τοποθετήσει στα χέρια του όλη τη δύναμη του “ΟΧΙ”, όπως τοποθετείται μια βόμβα στα χέρια κάποιου ομήρου …Ομήρου, όμως, στη διάθεση του λαού.

Ο Τσίπρας πρέπει να έχει μόνον δύο επιλογές στα χέρια του …Είτε θα φύγει από το Μαξίμου με ελικόπτερο – και άρα ως εχθρός τού λαού – είτε θα βγει από την πόρτα, για να ακυρώσει το Μνημόνιο ως εχθρός των Γερμανών. Η “βόμβα” τής πρωθυπουργίας τού “ΟΧΙ” είτε θα σκάσει στα χέρια του για να τον καταστρέψει είτε θα πεταχτεί στην πλευρά των Γερμανών για να τους χαλάσει τα σχέδια. Ο Τσίπρας είναι ο μόνος που μπορεί να το κάνει, γιατί είναι αυτός ο οποίος το έχει υπογράψει και είναι ο ίδιος που έχει πάρει εντολή να το ακυρώσει από το ΟΧΙ τού λαού.

Μέχρι τότε θα πρέπει να μείνει εκεί όπου βολεύει τον λαό να βρίσκεται και είναι στο “παγιδευμένο” μέγαρο Μαξίμου. Όπως τον κάναμε να κλάψει, όταν μας ζήτησε “ΟΧΙ” και του το δώσαμε, έτσι πρέπει να τον ξαναψηφίσουμε τώρα που μας το ζητάει και πάλι, χωρίς να το θέλει πραγματικά…Πρέπει να μείνει εκεί μέχρι να πει τον Δεσπότη Παναγιώτη. Θα πρέπει να μείνει εκεί ως ο πιο άχρηστος ηγέτης τής ελληνικής ιστορίας …Αυτός, που κατά δική του δήλωση πήγε σε μια μάχη και την έχασε, γιατί στην καλύτερη περίπτωση πήγε “αδιάβαστος”, υποτιμώντας τη δύναμη των αντιπάλων του …Αυτός, που γι’ αυτήν την ηλιθιότητά του όχι μόνον δεν ψάχνει έναν βόθρο να βουτήξει, αλλά ζητάει ξανά την ψήφο του λαού. Έχει το θράσος μάλιστα να ισχυρίζεται ότι τον γλίτωσε και από “εμφύλιο” πόλεμο.

Σε έναν κόσμο, ο οποίος σύντομα θα φτάσει στα όριά του – και πέρα απ’ αυτά – , θα πρέπει ο Τσίπρας να είναι αυτός ο οποίος θα τον αντιμετωπίσει, γιατί αυτός τον έφτασε στο σημείο αυτό. Αυτό είναι το ζητούμενο. Το ζητούμενο είναι ο Τσίπρας να βρεθεί απέναντι στον εξοργισμένο κόσμο, ο οποίος εξαιτίας του δεν θα μπορεί πλέον να επιβιώσει. Θεωρούμε βέβαιο ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ και πρέπει να τον καθηλώσουμε στη θέση του, μέχρι να έρθει σε σύγκρουση είτε με τον λαό είτε με τα αφεντικά του. Ο νέος “Γεώργιος Παπανδρέου” πρέπει να εγκλωβιστεί στο Μαξίμου πριν εξελιχθεί το σχέδιο διαφυγής και “δραπετεύσει” για πάντα. Πρέπει να τιμωρήσουμε σκληρά τον μεγαλύτερο παπατζή τής Μεταπολίτευσης.

Μετά τη στάση του και την “στροφή” 180ο στις διαπραγματεύσεις, δεν μπορούμε να τον δούμε ως αθώο σε καμία περίπτωση. Με κίνδυνο της ζωής του έδωσε στους δανειστές μια υπογραφή αξίας 300 δισεκατομμυρίων ευρώ και εξασφάλισε άπαξ την ατιμωρησία στους διεθνείς τοκογλύφους και τους ντόπιους δωσίλογους. Τέτοιες υπογραφές μόνον οι βλάκες μοιράζουν τζάμπα και ο Τσίπρας δεν φαίνεται τέτοιος.  Ειδικά ο Τσίπρας με το βεβαρημένο παρελθόν “εξ απαλών ονύχων”. Ένας γιος χουντικών, ο οποίος στα δεκαέξι του παρίστανε τον κομμουνιστή και έκανε deals – πίσω από την πλάτη των συναγωνιστών του – με την Παναγιωταρέα για την προσωπική του ανάδειξη.

Αυτός ο παιδιόθεν αδίστακτος άνθρωπος στα σαράντα του – και χωρίς να έχει εργαστεί ΠΟΤΕ εξαιτίας των “κόλπων” του – , γιατί να μην “πουλήσει” κρίσιμες διαπραγματεύσεις, για να γίνει και ΠΛΟΥΣΙΟΣ; Όταν είσαι τέτοιος άνθρωπος και με μια “κωλοτούμπα” μπορείς να εξασφαλίσεις και τα τρισέγγονά σου, θα την κάνεις ακόμα κι αν χρειαστεί να “πουλήσεις” έναν λαό …Ακόμα κι αν χρειαστεί να αγνοήσεις ένα ολόκληρο Δημοψήφισμα, που είχες την ατυχή έμπνευση να προκαλέσεις, ώστε να δημιουργήσεις “άλλοθι”. Κάπου σε αυτόν τον Πλανήτη θεωρούμε δεδομένο ότι κάποιοι δικηγόροι μετράνε τα χρήματα του Mr. Tsipras. Θα μπει κι αυτός στο κλαμπ των Καραμανλήδων, Παπανδρέου, Σαμαράδων και Μητσοτάκηδων, οι οποίοι θα ανησυχούν για την κατάσταση στα διεθνή χρηματιστήρια και την πορεία των επενδύσεών τους.

 

Τραϊανού Παναγιώτης

 

Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο Β’

 

ΥΓ.

Βλέποντας να ξεκινάει η προεκλογική περίοδος, το πρώτο πράγμα που αντιλαμβάνεται κάποιος είναι ότι σε πρώτη φάση λειτούργησε άψογα ο σχεδιασμός τους. Τα κόμματα πραγματικά αιφνιδιάστηκαν από τον σχεδιασμό τής Μέρκελ και του Τσίπρα. Τα “τζάκια” μπορεί να γνώριζαν τον σχεδιασμό και να συνεχίζουν τις διακοπές τους, αλλά οι “δεύτεροι”, οι οποίοι μπήκαν για να διαχειριστούν τα κόμματα αυτά,δεν γνωρίζουν τίποτε. Οι Μεϊμαράκηδες και οι Φώφες – μετά την πρώτη έκπληξη – μπαίνουν έστω και “ανόρεκτα” σε μια προεκλογική μάχη, την οποία δεν επεδίωξαν και της οποίας το αποτέλεσμα τους τρομάζει …Τους τρομάζει πιο πολύ όχι γι’ αυτά τα οποία θα χάσουν, αλλά γι’ αυτά τα οποία προορίζονται να κερδίσουν και τα οποία οδηγούν σε “ηλεκτρικές” καρέκλες. Ταυτόχρονα – και με μια σύντομη “περιήγηση” στο ίντερνετ – διαπιστώσαμε ότι τα περισσότερα πατριωτικά μπλογκ “έφαγαν” το παραμύθι Τσίπρα.

Όλοι “θριαμβολογούν” για την εγκατάλειψη του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα από κάποια επιφανή στελέχη του, ενώ αυτό ήταν το επιθυμητό γι’ αυτόν, προκειμένου να τους “ξεφορτωθεί”. Παντού διαπιστώνουμε ότι οι πάντες προτείνουν το ίδιο “μοτίβο” αντίδρασης …Να τιμωρηθεί” ο Τσίπρας εκλογικά, χωρίς να γνωρίζουν ότι αυτό είναι εκείνο, το οποίο επιδιώκει τόσο ο ίδιος όσο και οι προστάτες του, προκειμένου να διασωθεί και να απομακρυνθεί από τον τόπο τού εγκλήματος. Στηρίζουν τον “σταφιδιασμένο” επαναστάτη Λαφαζάνη, νομίζοντας ότι κάνουν κακό στον Τσίπρα, ενώ τον εξυπηρετούν. Προτείνουν στην Κωνσταντοπούλου να κάνει ανεξάρτητη πολιτική κίνηση και στην πραγματικότητα να τον διευκολύνει στον σχεδιασμό του. Τέλος, διαπιστώνουμε και πάλι το ίδιο “λάθος” να προτείνεται η Χρυσή Αυγή σαν τιμωρητική επιλογή.

Όλα αυτά είναι λάθος και τα εξηγούμε επαρκώς στο κείμενό μας …”Αν με γελάσεις μία φορά …είναι ντροπή σου και αν με γελάσεις δεύτερη φορά …είναι ντροπή μου”… λένε πολύ σοφά οι Αμερικανοί. Δεύτερη φορά να μας “δουλέψει” ως λαό ένας νέος παπατζής “Παπανδρέου”, είναι η απόλυτη ντροπή για τον ελληνισμό. Εμείς θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν αιφνιδιαστήκαμε από τον φτηνό σχεδιασμό τους και ήμασταν απόλυτα προετοιμασμένοι να τον αντιμετωπίσουμε από την πρώτη κιόλας ημέρα της προεκλογικής περιόδου.

Σ’ αυτούς, οι οποίοι ενημερώνονται από το ΕΑΜ.Β’, θεωρούμε ότι δώσαμε εγκαίρως το “σενάριο” των προσεχών εκλογών. Αποκαλύπτουμε τον σχεδιασμό τής πολιτικής “ανωμαλίας”, ο οποίος εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια του κόσμου, χωρίς να τον καταλαβαίνει κανένας. Ο στόχος μας είναι απλός. Ποτέ και κανένας Έλληνας δεν πρέπει να βαδίζει στο “σκοτάδι” που θέλουν να επιβάλουν οι βάρβαροι του Ρήνου. Ο φετινός Σεπτέμβρης θα είναι έκπληξη για πολλούς σ’ αυτόν τον Κόσμο.

πηγη http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/

About totritomati