Την δική της απάντηση στους συνωμοσιολόγους σχετικά με τους εμβολιασμούς δίνει η νοσηλεύτρια Έλενα Πέτρακα, αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Νοσηλευτικού Προσωπικού και μέλος του Ινστιτούτου Υγείας.

Μία από τις θεωρίες που διακινείται είναι ότι ο πρωθυπουργός και η πρόεδρος της Δημοκρατίας, έκαναν εμβόλιο το οποίο δεν είχε το σκεύασμα της Pfizer αλλά φυσιολογικό ορό.

Στα σενάρια περί εμβολιασμού με απλό φυσιολογικό ορό απαντά η κ. Πέτρακα, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Η κ. Πέτρακα εξηγεί τους λόγους που την ώθησαν να απαντήσει από την πρώτη στιγμή με ανάρτησή της στο Facebook στα σενάρια συνωμοσιολογίας. Όπως λέει, και στο παρελθόν είχε δει κι άλλα πράγματα που είναι «τερατουργήματα στο Facebook» γραμμένα με τη μορφή «ειδικών» αλλά δεν είχε μπει στην ατέρμονη διαδικασία να απαντήσει σε «διαλόγους κωφών».

Όμως το προχθεσινό ήταν πολύ σημαντικό, καθώς διακυβεύεται η εμπιστοσύνη του κόσμου προς τον νοσηλευτή ή τον γιατρό.

Έτσι η κ. Πέτρακα με την ανάρτηση της στο Facebook θέλησε να εξηγήσει όλη την εικόνα της προετοιμασίας του εμβολίου.

«Η χορήγηση των φαρμάκων γίνεται πάντα με τον ενδεδειγμένο τρόπο που μας δίνουν οι εταιρείες» σημείωσε μεταξύ άλλων η κ. Πέτρακα που εξηγεί ακριβώς το προπαρασκευαστικό στάδιο πριν χορηγηθεί το εμβόλιο στους πολίτες και πώς γίνεται η διάλυση με φυσιολογικό ορό.

Σε κάθε μπουκαλάκι περιέχονται 5 δόσεις εμβολίου και δεν πρέπει να χαθεί ούτε μια δόση εμβολίου.

Ενώ δεν θέλησε καν να μπει στη διαδικασία να σχολιάσει έτερο σενάριο για τους «συμβολισμούς» πίσω από καρφίτσα που φορούσε η πρώτη νοσηλεύτρια που εμβολιάστηκε.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο