Ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο διευθυντής των Ακαδημιών των Πειραιωτών και ο Ντανιέλ Μπατίστα βρέθηκαν στην Super Μπάλα και σχολίασαν το ντέρμπι και το φετινό πρωτάθλημα.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι και φέτος ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην πορεία του Ολυμπιακού. Ο Μαροκινός σέντερ φορ «καθάρισε» το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, πετυχαίνοντας δύο από τα τρία γκολ των πρωταθλητών και μίλησε στην Super μπάλα για την μεγάλη νίκη επί των κιτρινόμαυρων με 3-0.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που καταφέραμε να ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά με μία νίκη. Ήταν ένα ντέρμπι ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να ξεκινήσουμε με το καλό αυτή τη χρονιά, ελπίζουμε ευτυχισμένους να έχουμε κάνει και τους φιλάθλους μας».

Ερωτηθείς για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να μιλά από τώρα για πρωτάθλημα ο Αλγερινός σημείωσε ότι οι Πειραιώτες έχουν μεν μια διαφορά από τους έταιρους διεκδικητές αλλά είναι «πολύ νωρίς ακόμα για να μιλάμε για πρωτάθλημα».

Νικοπολίδης: Ο Ολυμπιακός έχει δύσκολο πρόγραμμα μπροστά του

Από την πλευρά του ο Αντώνης Νικοπολίδης ανέφερε πως: «Σίγουρα ο Ολυμπιακός με την εικόνα που έχει τα τελευταία δύο χρόνια, είναι μια ομάδα σταθερή, στόχος είναι το πρωτάθλημα τίποτα δεν είναι σίγουρο, αλλά ο τρόπος που παρουσιάζεται κάθε Κυριακή και το γεγονός ότι είναι συγκεντρωμένοι κι αφοσιωμένοι στον στόχο. Γύρισαν σε καλή κατάσταση, παρουσιάστηκαν έτοιμοι. Έχουν πολύ δύσκολο πρόγραμμα μπροστά τους, την Τετάρτη παίζουν σε δύσκολη έδρα».

Μπατίστα: Φέτος ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει το πρωτάθλημα πολύ πιο εύκολα από πέρυσι

Ο Ντανιέλ Μπατίστα σχολιάζοντας ΑΕΚ και Ολυμπιακό τόνισε μεταξύ άλλων: «Ο Ολυμπιακός χωρίς να παρατάξει μια από τις καλύτερες ενδεκάδες, είχε την κατοχή της μπάλας, δημιούργησε τις περισσότερες ευκαιρίες. Το γκολ που πέτυχε ο Ελ Αραμπί ήταν πολύ δύσκολο. Η ποιότητα του Ελ Αραμπί πετυχαίνει το γκολ. Η ΑΕΚ χωρίς να δημιούργησε ευκαιρίες, ήταν φλύαρη στο α’ ημίχρονο».

«Είναι πολύ δύσκολο να διεκδικήσεις το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό. Φέτος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα πολύ πιο εύκολα από πέρυσι. Δεν πιστεύω ότι πρέπει να προβληματίζεται» πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο