Home / Ειδήσεις / Ελληνικό νησί στους ομορφότερους μυστικούς θησαυρούς στον κόσμο

Ελληνικό νησί στους ομορφότερους μυστικούς θησαυρούς στον κόσμο

Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσα μυστικά νησιά υπάρχουν ανά τον κόσμο, τα οποία ταυτόχρονα να αποτελούν και ταξιδιωτικούς παραδείσους; Η απάντηση σίγουρα είναι αμέτρητα. Απομονώνοντας και αναδεικνύοντας 26 από αυτά, λοιπόν, το νεοϋορκέζικο Travel & Leisure συμπεριέλαβε στη λίστα του και ένα ελληνικό.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο άρθρο το συγκεκριμένο ελληνικό νησί, παρόλο που επιλέχθηκε ως τοποθεσία για τα γυρίσματα φημισμένης χολιγουντιανής ταινίας, δεν κατάφερε να ξεπεράσει σε δημοφιλία τη Μύκονο, παρόλο που φημίζεται για τα κρυστάλλινα διαυγή νερά, το εκπληκτικό φαγητό και τις αυθεντικές εμπειρίες που προσφέρει μακριά από τα πλήθη, παραμένοντας, έτσι, ανάμεσα στους μυστικούς, νησιωτικούς παραδείσους ανά τον κόσμο.

shutterstock_440331958

Έτσι, παρά την προβολή που γνώρισε τόσο κατά την διάρκεια των γυρισμάτων, όσο και μετά όσο η ταινία παιζόταν στους κινηματογράφους, κατάφερε να διατηρήσει το χαμηλό προφίλ, τη γραφικότητα και την αυθεντικότητα που το χαρακτηρίζει.

Φέρνοντας ως παράδειγμα το ελληνικό νησί, επιπλέον, το άρθρο τονίζει πως ο καθένας μπορεί να ανακαλύψει κάποιο από αυτά τα κρυμμένα, νησιωτικά «διαμαντάκια» ανά τον κόσμο, αρκεί να ξέρει τι ακριβώς αναζητά και πού να ψάξει γι’ αυτό που επιθυμεί να βρει.

shutterstock_347087963

Μάθετε ποιο ελληνικό νησί βρίσκεται στην 7η θέση στη λίστα του Travel & Leisure στο www.greekguide.com

About Andreas Chondros