Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / Ευρωλίγκα / Εγκώμια Κλαβέρ για ΠΑΟ

Εγκώμια Κλαβέρ για ΠΑΟ

Ο Βίκτορ Κλαβέρ σε δηλώσεις του εκθείασε τον Παναθηναϊκό χαρακτηρίζοντας τον σπουδαία ομάδα, ωστόσο τόνισε πως η ομάδα του είναι έτοιμη να δείξει τι αξίζει.

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει τις φετινές ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, στη Ρωσία κόντρα στην Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Μια ομάδα πολύ φιλόδοξη που σύμφωνα με τον Βίκτος Κλαβέρ θέλει από την αρχή να δείξει τι αξίζει.

Ο Ισπανός φόργουορντ που το καλοκαίρι αποτέλεσε το μεγάλο μεταγραφικό «κόλπο γκρόσο» της ρώσικης ομάδας, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, αποθέωσε τον Παναθηναϊκό χαρακτηρίζοντας τον μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, αλλά ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα τα δώσει όλα για να ξεκινήσει με το δεξί στην φετινή διοργάνωση.

«O Παναθηναϊκός είναι μία σπουδαία ομάδα, μία από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης. Εχει πολύ καλούς και έμπειρους παίκτες και εξαιρετικό προπονητή. Αυτό είναι που κάνει την Ευρωλίγκα ιδιαίτερη διοργάνωση: αντιμετωπίζεις τις καλύτερες ομάδες κάθε εβδομάδα. Παρ’ όλα αυτά είναι το πρώτο ματς του ομίλου. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, επειδή μπορούμε να δείξουμε τι είμαστε ικανοί να κάνουμε», τόνισε.

πηγή sport fm

About m bonsu