Home / Διεθνή / «Είμαστε ερωτευμένοι», λέει η δασκάλα για τον 13χρονο μαθητή που την άφησε έγκυο

«Είμαστε ερωτευμένοι», λέει η δασκάλα για τον 13χρονο μαθητή που την άφησε έγκυο

Παραδόθηκε χτες το βράδυ στις αρχές, κατέβαλε εγγύηση και αφέθηκε ελεύθερη – Όπως αποδείχθηκε, έκανε έκτρωση τον περασμένο Γενάρη για να μην υπάρχουν πειστήρια για τον «παράνομο» δεσμό της.

Αφού παρέμεινε άφαντη για ένα περίπου 24ωρο μετά την έκδοση του εντάλματος για τη σύλληψή της, η δασκάλα ενός γυμνασίου στο Τέξας των ΗΠΑ, η οποία φέρεται να έκανε σε καθημερινή βάση σεξ με έναν 13χρονο μαθητή της (με αποτέλεσμα να μείνει έγκυος από αυτόν) προσήλθε τελικά οικειοθελώς σε ένα αστυνομικό τμήμα και παραδόθηκε.

Η νεαρή κοπέλα, η οποία αντιμετωπίζει τώρα σοβαρότατες κατηγορίες για αποπλάνηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, κατέβαλε εγγύηση 100.000 δολαρίων και κατόπιν αφέθηκε ελεύθερη. Σύμφωνα με το δίκτυο ABC, το μόνο που δήλωσε στους αστυνομικούς ήταν ότι εκείνη και ο έφηβος εραστής της «είναι ερωτευμένοι».

Η εξωφρενική ιστορία αυτού του παράξενου δεσμού κάνει από εχθές τον γύρο των διεθνών μέσων, με πολλούς να χαρακτηρίζουν την στάση της 24χρονης Alexandria Vera απέναντι στον ανήλικο μαθητή της «αρρωστημένη» και «εγκληματική».

inner

Η μελαχρινή «δασκάλα του έρωτα» ξεκίνησε την παράνομη σχέση με τον νεαρό μαθητή της τον περασμένο Σεπτέμβριο, μετά από το φλερτ που είχε προηγηθεί μεταξύ τους τόσο κατά τη διάρκεια του μαθήματος όσο και εξωσχολικά, μέσω ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης. Η πρώτη σεξουαλική τους επαφή συνέβη όταν τον συνόδεψε μια μέρα σπίτι του με το αμάξι και εκείνος την προσκάλεσε μέσα, επειδή οι γονείς τους έλειπαν.

Την πρώτη εκείνη επαφή ακολούθησαν πολλές άλλες, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο νεαρός «παρουσίασε» λίγο καιρό μετά στους γονείς του την δασκάλα του ως την «κοπέλα» του, ανακοινώνοντάς τους μάλιστα ότι ήταν έγκυος. Μάλιστα, όπως αναφέρει η δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρος της 24χρονης, η οικογένεια του ανήλικου όχι μόνο δεν κατήγγειλε την δασκάλα του στην αστυνομία αλλά στάθηκε στο πλάι του ζευγαριού, δηλώνοντας ότι θα τους βοηθούσαν στην ανατροφή του παιδιού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η 24χρονη καθηγήτρια αγγλικής γλώσσας ήταν αποφασισμένη να κρατήσει το παιδί. Ωστόσο, τον περασμένο Γενάρη, όταν η σχέση της άρχισε να συζητιέται ανοιχτά στο σχολείο με αποτέλεσμα η διεύθυνση να τη θέσει σε διαθεσιμότητα και να καλέσει την υπηρεσία προστασίας ανηλίκων, η Vera πανικοβλήθηκε και έκανε έκτρωση, ώστε να μην υπάρχουν «πειστήρια» για τον παράνομο δεσμό της.

inner

Πηγή: protothema.gr

About Vassilis Batzis