Home / Επιχειρήσεις / Διεθνή ΜΜΕ: Πληθαίνουν οι πληροφορίες για συμφωνία Twitter και Έλον Μασκ

Διεθνή ΜΜΕ: Πληθαίνουν οι πληροφορίες για συμφωνία Twitter και Έλον Μασκ

Πιο κοντά έρχεται η συμφωνία για την εξαγορά του Twitter από τον Έλον Μασκ. Αν και τίποτα δεν είναι ακόμη βέβαιο ολοένα και πληθαίνουν οι πληροφορίες των διεθνών ΜΜΕ πως οι επίσημες ανακοινώσεις μπορεί να είναι και θέμα ωρών.
To Bloomberg News μετέφερε το μεσημέρι της Δευτέρα πως το διοικητικό συμβούλιο του Twitter βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για την πώληση στον Έλον Μασκ. Επικαλούμενο πηγή με γνώση των συζητήσεων το δημοσίευμα ανέφερε πως η εταιρεία δουλεύει πάνω στους όρους της συναλλαγής και μπορεί να υπάρξει συμφωνία ακόμη και σήμερα, αν οι διαπραγματεύσεις κυλήσουν ομαλά.

Λίγες ώρες νωρίτερα το CNBC ανέφερε ότι η διοίκηση της εταιρείας που διαχειρίζεται το «πιο επιδραστικό» κοινωνικό μέσο δικτύωσης άλλαζε στάση σχετικά με την πρόταση εξαγοράς του Μασκ. Επικαλούμενο και πάλι ανώνυμη πηγή μετέφερε ότι το διοικητικό συμβούλιο του Twitter συνεδρίασε την Κυριακή για να συζητήσει τα πλάνα του Μασκ.
Ακόμη, δημοσίευμα της Wall Street Journal σημείωνε ότι η διοίκηση του Twitter επανεξετάζει την προσφορά και πλέον είναι πολύ πιθανό οι δύο πλευρές να προχωρήσουν σε διαπραγματεύσεις. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η εταιρεία βρίσκεται στη διαδικασία της αποτίμησης της αξίας της, ενώ τα στελέχη της ετοιμάζεται να ζητήσουν εξασφαλίσεις σε περίπτωση που τελικά δεν προχωρήσει η συμφωνία. 

moneyreview.gr
Διαβάστε ακόμη
To Twitter κοιτά με «άλλο βλέμμα» την προσφορά του Μασκ
Έλον Μασκ: Mε πακέτο ύψους 46,5 δισ.δολαρίων θα χρηματοδοτήσει την εξαγορά του Twitter

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News

Πηγή

About moneyreview