Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Διάλογοι του Μπενζεμά για το sextape του Βαλμπουενά

Διάλογοι του Μπενζεμά για το sextape του Βαλμπουενά

Αποσπάσματα από τη συνομιλία που είχε ο Καρίμ Μπενζεμά με τον παιδικό του φίλο – και εκ των εκβιαστών- για το sextape του Ματιέ Βαλμπουενά, έδωσε στη δημοσιότητα ραδιοφωνικός σταθμός της Γαλλίας.

Στη δημοσιότητα έδωσε ο γαλλικός ραδιοφωνικός σταθμός «Europe1» το «deal» που προσπαθούσε να κλείσει με έναν από τους εκβιαστές για το sextape του Ματιέ Βαλμπουενά, ο Καρίμ Μπενζεμά.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης είχε στις 6 Οκτωβρίου μία 20λεπτη τηλεφωνική συνομιλία με τον παιδικό του φίλο, ο οποίος με τη σειρά θα έπαιζε το ρόλο του μεσάζοντα για το επίμαχο βίντεο.

«Έχω την εντύπωση πως δεν έχει πάρει (σ.σ. ο Βαλμπουενά) στα σοβαρά το βίντεο και νομίζει πως είναι πλάκα. Του είπα πως μπορώ να κανονίσω να συναντήσει τον άνθρωπο που έχει το συγκεκριμένο βίντεο, ενώ του έδωσα το λόγο μου πως δεν υπάρχει αντίγραφο», είπα αρχικά ο Καρίμ Μπενζεμά και συνέχισε:

«Εδώ σταματάει και ο δικός μου ρόλος του είπα (σ.σ. του Βαλμπουενά). Από ‘δω και πέρα, αναλαμβάνει ένας φίλος μου, ο οποίος ξέρει εκείνον που έχει το βίντεό σου. Αν θες αυτό το βίντεο να καταστραφεί, τότε μπορώ να πω στον φίλο μου να έρθει στη Λιόν και να σε συναντήσει».

πηγη sport fm

About m bonsu