Home / Ειδήσεις / Δεν υπάρχει άλλη λύση από μία καινούργια δύναμη όπως το Ποτάμι, δήλωσε ο Στ. Θεοδωράκης

Δεν υπάρχει άλλη λύση από μία καινούργια δύναμη όπως το Ποτάμι, δήλωσε ο Στ. Θεοδωράκης

«Είναι λίγο παράδοξο ο κ Τσίπρας να μιλά για σχέσεις “παρά φύση”. Ο κ Τσίπρας έκανε συνεργασία με ένα κόμμα που είναι δεξιά της Δεξιάς, τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Δεν μπορούμε να ξέρουμε για ποιο λόγος θέλει τον κ. Καμμένο ντε και καλά στη Βουλή για να τον ξαναβάλει στο υπουργείο Αμύνης. Αλλά δεν μπορεί όταν έχεις μία τέτοια συγκεκριμένη προτίμηση να μιλάς για “παρά φύση” συνεργασίες των άλλων».

Τα παραπάνω ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα τη Λάρισα, και απατώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, παρουσία κοινού, παρουσίασε τις θέσεις του κόμματος του. Δήλωσε δε ότι δεν αγωνίζεται για τις καρέκλες αλλά για την ύπαρξη μίας «εθνικής Ελλάδος» άξιων ανθρώπων και έξω από κόμματα.

Ο κ. Θεοδωράκης, σχολιάζοντας το χθεσινό ντιμπέιτ Τσίπρα-Μεϊμαράκη, παρατήρησε «δεν νομίζω ότι γίναμε σοφότεροι» και επισήμανε ότι το Ποτάμι στην τελική ευθεία προς τις εκλογές μεταφέρει το μήνυμα ότι «τους λογαριασμούς που άφησαν στη χώρα οι κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ όσο και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τους έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά, και δεν υπάρχει άλλη λύση από το να συνταχθεί ο κόσμος με μία καινούργια δύναμη όπως είναι το Ποτάμι».

 

About m bonsu