Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / Α1 Ανδρών / «Δεν είναι εύκολο να βρούμε αντι-Γιανγκ»

«Δεν είναι εύκολο να βρούμε αντι-Γιανγκ»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επιβεβαίωσε πως ο Ολυμπιακός συνεχίζει την αναζήτηση του αντικαταστάτη του τραυματία Πάτρικ Γιανγκ, αλλά παραδέχτηκε πως δεν είναι εύκολο να βρεθεί μια σίγουρη λύση.

Την καλύτερη δυνατή επιλογή από μια μάλλον περιορισμένη γκάμα παικτών καλείται να κάνει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για την αντικατάσταση του τραυματία Πάτρικ Γιανγκ.

«Ψάχνουμε τον παίκτη που θα καλύψει το κενό από τον τραυματισμό του Πάτρικ Γιανγκ. Δεν είναι εύκολη υπόθεση να βρούμε παίκτη με τα χαρακτηριστικά που θέλουμε. Όλοι οι καλοί ψηλοί, έχουν ομάδες και συμβόλαια. Εννοείται πως όσο πιο γρήγορα τον πάρουμε, τόσο πιο γρήγορα θα ενσωματωθεί ως γρανάζι της ομάδας μας, αλλά δεν θα βιαστούμε κιόλας. Πρέπει να κάνουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή», δήλωσε μετά τη νίκη επί του Κοροίβου ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Για την απόδοση της ομάδας του απέναντι στην ομάδα της Αμαλιάδας τόνισε: «Σε γενικές γραμμές μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος. Παίζουμε χωρίς σημαντικούς παίκτες μας και είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα αντίπαλο που έχει κερδίσει ήδη τρεις φορές εκτός έδρας φέτος, παίζει πολύ καλό μπάσκετ και διαθέτει αθλητικούς παίκτες. Δεν τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους, ελέγξαμε τον ρυθμό από την αρχή και είχαμε σοβαρότητα. Έπαιξαν όλα τα παιδιά και πήραμε όσα θέλαμε από το συγκεκριμένο ματς».

Ερωτηθείς πότε θα επανεμφανιστούν Σπανούλης, Πρίντεζης και Λοτζέσκι, που λόγω ενοχλήσεων απουσίαζαν από το ματς, απάντησε: «Δεν γνωρίζουμε πότε θα είναι σε θέση να προπονηθούν στο 100% οι αθλητές που τώρα είναι εκτός. Θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση τις επόμενες μέρες και τότε θα γνωρίζουμε. Ελπίζουμε να τους έχουμε στη διάθεσή μας στο επόμενο ευρωπαϊκό ματς, αλλά ακόμα δεν ξέρουμε».

 πηγή sport fm

 

About m bonsu