Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην έδρα της Οσασούνα (0-0) και έχασε την ευκαιρία να επιστρέψει στην κορυφή. Οι μαδριλένοι βρίσκονται πλέον στο -1 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο, η οποία μάλιστα έχει τρεις αγώνες λιγότερους. Από την άλλη η Οσασούνα βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 15 πόντους.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Στο 8’ ο Βαράν βρήκε χώρο, σούταρε, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 30’ η Οσασούνα έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά ο Κουρτουά έκανε εξαιρετική επέμβαση στην κεφαλιά του Όιερ. Οι γηπεδούχοι είχαν εγκλωβίσει με τη διπλή ζώνη άμυνας που έπαιζαν τους Μαδριλένους, που είχαν την κατοχή, αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν φάσεις στα κερά της Οσασούνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεάλ αύξησε την πίεσή της και στο 46’ άγγιξε το γκολ. Ο Βάσκεθ σούταρε από δεξιά, αλλά ο Ερέρα ήταν στη σωστή θέση και απέκρουσε.

Ενα λεπτό αργότερα ο Καρίμ Μπενζεμά βγήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα της Οσασούνα, αλλά έχασε το κοντρόλ και μαζί την ευκαιρία να απειλήσει. Στο 49’ ήταν σειρά του Ασένσιο να απειλήσει.

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε ωραίο κοντρόλ, σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά ο Ερέρα απέκρουσε και πάλι. Στο 61’ οι Μερέγχες σκόραραν με τον Μπενζεμά, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Στο 89ο λεπτό μάλιστα ακυρώθηκε κι άλλο γκολ της Ρεάλ, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει τις δύο ομάδες κολλημένες στο 0-0.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Σέρχιο Ερέρα, Αριδάνε, Κρουθ, Όιερ, Νταβίντ Γκαρσία, Νάτσο Βιδάλ, Πέρεθ, Ρουμπέν Γκαρσία, Τόρες, Μονκαγιόλα, Καγιέρι (78’ Μπούντιμιρ).

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Ράμος, Βαράν, Μεντί, Κρόος, Βάσκεθ, Μόντριτς (75’ Ίσκο), Κασεμίρο, Μπενζεμά, Ασένσιο (65’ Βαλβέρδε), Αζάρ (75’ Μαριάνο Ντίας).

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο