Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Europa League / Για τo πρώτο βήμα ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αντερλεχτ

Για τo πρώτο βήμα ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αντερλεχτ

Live από το sports.in.gr

Aθήνα

Επιστροφή στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για τον Ολυμπιακό, σήμερα, Πέμπτη, με το πρώτο ματς στη φάση των «32» του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στις Βρυξέλες την Αντερλεχτ  (20:00, ΟΤΕ Sport2) και στόχος είναι να επιστρέψουν με αποτέλεσμα που θα τους δώσει το προωβάδισμα πρόκρισης για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός θα ήθελε να επαναλάβε τον προ τριετίας θρίαμβό του, όταν είχε επικρατήσει με σκορ 3-0, με τρία γκολ του Κώστα Μήτρογλου και τον Ρομπέρτο να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση.

Ο Μάρκο Σίλβα αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Ρομπέρτο θα είναι στην εστία,  Μποτία και Ντα Κόστα θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τους Σαλίνο και Μαζουακού να είναι οι δυο μπακ. Οι Μιλιβόγεβιτς και Ζντιέλαρ θα είναι οι δυο κεντρικοί μέσοι, με τους Σεμπά και Ντουρμάζ στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής και τον Φορτούνη, πίσω από τον Ιντέγε, ο οποίος θα είναι η επιθετική αιχμή των νταμπλούχων Ελλάδος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Τσόρι, Κασάμι, Πουλίδο, Βούρος και Χουτεσιώτης. Εκτός είναι οι Ελαμπντελαουί, Σιόβας, Πάρντο και Ερνάνι.

Newsroom ΔΟΛ

About Kostas Athanasoulis