Στην Τούμπα πέφτουν όλα τα φώτα για το μεγάλο εξ αναβολής ντέρμπι της έκτης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Η πρώτη σύγκρουση των δύο μέσα στον Ιανουάριο, αφού στις 27 του μήνα θα ακολουθήσει το παιχνίδι του Φαλήρου για τον δεύτερο γύρο.

Τα πράγματα είναι αρκετά ξεκάθαρα όσον αφορά στο κίνητρο που έχει η κάθε ομάδα για το μεγάλο ματς. Ο μεν ΠΑΟΚ που βρίσκεται στο -10 από τον αντίπαλό του θέλει μόνο νίκη για να συνεχίσει να ελπίζει στον τίτλο, ο δε Ολυμπιακός με διπλό στην Τούμπα «αγκαλιάζει» ουσιαστικά το πρωτάθλημα αν και υπάρχει βέβαια ακόμη πολύς δρόμος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Δημήτρης Γιαννούλης βρίσκεται κανονικά στην αποστολή αν και η μαγνητική που υποβλήθηκε έδειξε επιβάρυνση στον δικέφαλο και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε Ντόουγκλας Αουγκούστο, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Για τον Ολυμπιακό τα προβλήματα είναι δύο αφού στη Θεσσαλονίκη δεν ταξίδεψαν οι Χοσέ Χολέμπας και Μπρούμα που παρουσίασαν συμπτώματα ίωσης. Όλοι οι υπόλοιποι πάντως προπονήθηκαν κανονικά την Τρίτη και τέθηκαν στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ιταλός Μίκαελ Φάμπρι που ανήκει στη δεύτερη κατηγορία της UEFA θα είναι ο διαιτητής του ντέρμπι με βοηθούς του τους Μάουρο Βιβένζι και Αλεξάντρο Σισέρο, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Τάσος Παπαπέτρου. Στο VAR θα βρίσκεται ο Ιταλός, Τζιανπάολο Καλβαρέσε έχοντας για βοηθό τον Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου από την Αρκαδία.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο