Home / Ειδήσεις / Βρυξέλλες : Απίστευτες πληροφορίες για το πάρτι οργίων

Βρυξέλλες : Απίστευτες πληροφορίες για το πάρτι οργίων

Οι μέρες περνούν, όμως η φωτιά που άναψε το γκέι πάρτι – όργιο στις Βρυξέλλες, «μαίνεται». Πρόκειται για το πάρτι, στο οποίο συμμετείχε ο Ούγγρος ευρωβουλευτής, Ζάγιερ Γιόζεφ, ο οποίος ανήκε στο συντηρητικό ακροδεξιό κόμμα του Βίκτορ Όρμπαν και είχε ταχθεί κατά της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Mετά τον σάλο που προκλήθηκε, σε μια περίοδο σφοδρής επέλασης της πανδημίας και περιοριστικών μέτρων σε ολόκληρο τον πλανήτη, τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν, όπως είναι λογικό πάνω στον διοργανωτή.

Ο ίδιο με δηλώσεις του, τις οποίες επικαλείται η βρετανική Daily Mail, υποστήριξε ότι ορισμένοι καλεσμένοι θεώρησαν πως οι αστυνομικοί που έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα ήταν μέρος του «κόλπου» για να αυξηθεί ο δείκτης διασκέδασης.

Συγκεκριμένα, ο 29χρονος Ντέιβιντ Μανζέλι δήλωσε ότι ορισμένοι από τους 30 άντρες καλεσμένους «προσπάθησαν να κατεβάσουν το παντελόνι των αστυνομικών, επειδή πίστευαν ότι η επιδρομή τους ήταν μέρος του σκεπτικού του πάρτι».

Είχε καλέσει… μόνο 10 άτομα

Ναρκωτικά, καραντίνα και… απόπειρα διαφυγής, αποτελούν κομμάτια του παζλ που συμπληρώθηκε κομμάτι κομμάτι μετά το άκουσμα της αρχικής είδησης για το παράνομο πάρτι – όργιο.

Ο 29χρονος διδακτορικός φοιτητής Ντέιβιντ Μανζέλι είναι ο άνθρωπος πίσω από την ιδέα του συγκεκριμένου πάρτι.

Σύμφωνα μάλιστα με δηλώσεις του ιδίου, ο αρχικός προγραμματισμός συμπεριελάμβανε μόλις 10 άτομα, τα οποία μάλιστα θα έπρεπε ήδη να έχουν νοσήσει από κοροναϊό έτσι ώστε να ελαττωθεί η πιθανότητα μόλυνσης.

«Τελικά εμφανίστηκαν 25 άτομα γιατί κάποιοι έφεραν φίλους τους στο πάρτι» εξηγεί αναφέρει ο ίδιος συμπληρώνοντας πως δεν γνώριζε τον Ούγγρο ευρωβουλευτή.

Προσπάθησε να διαφύγει

Αξίζει να σημειωθεί πως η πρώτη αντανακλαστική αντίδρασή του Ζάγιερ Γιόζεφ ήταν, ενώ η αστυνομία ήταν απασχολημένη με το υπόλοιπο πλήθος, να ανέβει στο παράθυρο, να βγει έξω και στη συνέχεια μέσω της υδρορροής να βγει στο δρόμο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ίδιος θα μπορούσε να έχει χαθεί στην πόλη, ωστόσο ένας περαστικός είδε την διαφυγή του και πρόλαβε να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Τελικώς συνελήφθη με ναρκωτικά στο σακίδιό του τα οποία ο ίδιος είπε πως δεν γνώριζε πώς βρέθηκαν εκεί. Η Αστυνομία τον συνόδευσε στο σπίτι του έτσι ώστε να τους δείξει το διπλωματικό διαβατήριό του.

Η συνέχεια γνωστή. Ο Ζάγιερ Γιόζεφ παραιτήθηκε παραδεχόμενος το ατόπημά του και ζητώντας από τους ψηφορόρους του να τον κρίνουν για την μέχρι τώρα πορεία του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή

About ingr