Ο ΟΦΗ γνώρισε βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ με 3-0 στο Γεντί Κουλέ, σε ένα παιχνίδι όπου έπαιζε με δέκα παίκτες από νωρίς και με αρκετές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών. Ο Γιώργος Σίμος επέλεξε αρκετά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του ματς  και προξένησε αρκετές απορίες, αφού άφησε στον πάγκο τόσο τον Απόστολο Διαμαντή, αλλά και τον Κωνσταντίνο Μπαλογιάννη, δυο ποδοσφαιριστές που αποτελούν βασικά «γρανάζια» στους μελανόλευκους τη φετινή σεζόν.

Το γεγονός μάλιστα ότι δεν αγωνίστηκε στο αποψινό ματς ο Διαμαντής προκάλεσε την οργή των οπαδών του ΟΦΗ, που τα έβαλαν ανοιχτά με τη διοίκηση του συλλόγου και με τον Γιώργο Σίμο για τις επιλογές του. Πιο συγκεκριμένα, μετά το τέλος του ματς και την ήττα από τον ΠΑΟΚ, οι φίλοι των Κρητικών «έβραζαν» και έκαναν «επίθεση» στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την «ύποπτη» μη χρησιμοποίηση των δυο παικτών, τονίζοντας πως είναι φανερή η… ιδιαίτερη σχέση που έχει η διοίκηση του ΟΦΗ με την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ, με ένα σχόλιο να λέει πως «ο ΠΑΟΚ είναι ο νέος… Παναθηναϊκός μας».

Οι φίλοι της κρητικής ομάδας προχώρησαν σε σχόλια με βαριές εκφράσεις και με σαφείς αιχμές για τις σχέσεις των δυο διοικήσεων, λέγοντας πως ο Διαμαντής δεν έπαιξε επειδή ήρθε τσάμπα από τον ΠΑΟΚ και για να μην δυσκολευτεί ακόμη περισσότερο ο Δικέφαλος να φύγει με τρίποντο, ενώ το πλέον χαρακτηριστικό σχόλιο είναι αυτό που λέει πως «το αποψινό ματς έχει τελειώσει από το καλοκαίρι, όταν και οι δυο παίκτες μεταγράφηκαν στον ΟΦΗ από τον ΠΑΟΚ».

Αξίζει να σημειωθεί πως το περασμένο καλοκαίρι τόσο ο Διαμαντής, αλλά και ο Μπαλογιάννης πήγαν στην ομάδα του Ηρακλείου ως ελεύθεροι, για αυτό και ο κόσμος του ΟΦΗ αφήνει τόσες αιχμές στα σχόλια και τα βάζει ανοιχτά με τη διοίκηση, θεωρώντας πως κάτι αντίστοιχο γινόταν επί εποχής Βαρδινογιάννη και Παναθηναϊκού.

Όσον αφορά τους δυο ποδοσφαιριστές, ο Διαμαντής είναι αναντικατάστατο μέλος της ενδεκάδας με 17 συμμετοχές και ο Μπαλογιάννης έχει επίσης 10 συμμετοχές στο αρχικό σχήμα, όμως σήμερα δεν έδωσαν το παρών στο παιχνίδι και κάθισαν στον πάγκο. Ο πρώτος επειδή ένιωσε βαριά τη γάμπα του στη χθεσινή προπόνηση και ο δεύτερος όχι γιατί είχε κάποιο πρόβλημα αλλά για αγωνιστικούς λόγους, όπως είπε ο Σίμος εξοργίζοντας ακόμη περισσότερο τους οπαδούς του ΟΦΗ.

Δείτε μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια των οπαδών του ΟΦΗ στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο