Home / Ειδήσεις / Βουλγαράκης: Έπρεπε να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας για την υπόθεση Βατοπεδίου

Βουλγαράκης: Έπρεπε να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας για την υπόθεση Βατοπεδίου

«Έπρεπε να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας για την υπόθεση Βατοπεδίου και αυτό πήρε πολλά χρόνια. Πέρασα τη δυσκολότερη περίοδο της ζωής μου», δήλωσε ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης.

Μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1» για την υπόθεση του Βατοπεδίου ανέφερε: «Τα παιδιά μου υπέστησαν bullying στο σχολείο μετά τα όσα γράφτηκαν για μένα και την γυναίκα μου».

Αναφερόμενος στην σχέση του με τον Κώστα Καραμανλή υπογράμμισε ότι δεν έχει κανένα παράπονο από την στάση του πρώην πρωθυπουργού.

«Με τίμησε και τον υπηρέτησα. Εγώ παραιτήθηκα, ο Καραμανλής δεν μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βουλγαράκης.

Ο πρώην υπουργός χαρακτήρισε λανθασμένη την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης για το Βατοπέδι από τον Κώστα Καραμανλή καθώς «δεν υπήρχε κανένα σκάνδαλο».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εκείνη την εποχή πολιτικά νούμερα όπως η Πιπιλή μιλούσαν για βαρίδια» ενώ εξέφρασε και το παράπονό του καθώς το κόμμα δεν τον στήριξε στη δοκιμασία που πέρασε.

Ο κ. Βουλγαράκης στη συνέχεια τόνισε ότι στην «υπόθεση του Βατοπεδίου συνέπεσαν συμφέροντα ώστε να αποδομηθεί η τότε κυβέρνηση. Πρώτα χτυπήθηκαν όσοι στήριζαν την κυβέρνηση και μετά εκείνη έπεσε.

Η ΝΔ μετά την αθωωτική απόφαση για το Βατοπέδι θα έπρεπε να αποκαταστήσει όσους εθίγησαν».

Ο κ. Βουλγαράκης πρόσθεσε ότι δεν έχει καμία επικοινωνία με τον Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας ότι: «Δεν έχω καλή σχέση μαζί του από το 1993 αλλά ποτέ δεν πίστευα ότι θα γίνει αρχηγός. Η αλήθεια είναι ότι έχασε η Ντόρα και κέρδισε ο Σαμαράς».

Για τους άλλους αρχηγούς του κόμματος ανέφερε ότι πριν από 9 μήνες ζήτησε να συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά όπως τόνισε εκείνος δεν του απάντησε ποτέ ενώ είπε πως είναι καλές οι σχέσεις του με τον Ευάγγελο Μεϊμάρακη.

About Andreas Chondros