Home / Διάφορα / Αυτό είναι το χειρότερο λάθος που κάνεις στα e-mail σου και δεν σου απαντούν ποτέ

Αυτό είναι το χειρότερο λάθος που κάνεις στα e-mail σου και δεν σου απαντούν ποτέ

Το χειρότερο λάθος που μπορείς να κάνεις σε ένα email βρήκε μέσα από έρευνά της, η Boomerang, εταιρία που βοηθά επαγγελματίες σε τυχόν προβλήματα που έχουν με τα emails τους.

Η εταιρία ανέλυσε μισό εκατομμύριο emails σχετικά με τον τρόπο σύνταξής τους και την ανταπόκριση που είχαν και έβγαλε κάποια συμπεράσματα.

Συγκεκριμένα, το να έχεις ένα ορθογραφικό λάθος στον τίτλο σου (εκεί που γράφει «Προσθήκη Θέματος») είναι αρκετό για να μειώσει τις πιθανότητες να λάβεις απάντηση.

Έτσι, το 34% των emails που δεν είχαν κανένα λάθος στο τίτλο τους απαντήθηκαν, ενώ όσα είχαν κάποιο λαθάκι δεν είχαν τόση ανταπόκριση, με το ποσοστό να πέφτει στο 29% των απαντημένων μηνυμάτων.

Από την άλλη, το να σου απαντήσει ο παραλήπτης του email είναι πιο πιθανό αν έχεις βάλει στον τίτλο σου μόνο 4 λέξεις (και χωρίς λάθος).

Και μπορεί τα παραπάνω να είναι σημαντικά λάθη, αλλά το χειρότερο σύμφωνα με την εταιρία δεν είναι τα ορθογραφικά, αλλά το να γράψεις την πρώτη λέξη του τίτλου με μικρό και όχι με κεφαλαίο όπως θα έπρεπε. Έτσι από τα emails που είχαν αυτό το λάθος απαντήθηκαν μόνο το 28,4%.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Πηγή: Αυτό είναι το χειρότερο λάθος που κάνεις στα e-mail σου και δεν σου απαντούν ποτέ | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/318461/ayto-einai-heirotero-lathos-poy-kaneis-sta-e-mail-soy-kai-den-soy-apantoyn-pote#ixzz4YYTukOpt

About Andreas Chondros