Home / Media / Αυτός είναι ο νέος ΜακΓκάιβερ

Αυτός είναι ο νέος ΜακΓκάιβερ

Το CBS ανακάλυψε τον ηθοποιό που θα υποδυθεί τον πολυμήχανο πράκτορα στο reboot της αγαπημένης σειράς των ‘80s

Η είδηση ότι ο ΜακΓκάιβερ θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη , αλλά θα ενσαρκωθεί από κάποιον άλλον ηθοποιό αντί του Ρίτσαρντ Ντιν Άντερσον είχε ήδη κυκλοφορήσει εδώ και καιρό. Αν και το CBS είχε δώσει το πράσινο φως για τον πιλότο του reboot της αγαπημένης σειράς των ‘80s, δεν είχε επιλεχθεί το πρόσωπο που θα υποδυόταν τον πολυμήχανο πράκτορα στα νεανικά του χρόνια.

Λοιπόν, η αγωνία τελείωσε, μια και ανακοινώθηκε ο ηθοποιός που θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Και το όνομα αυτού, Λούκας Τιλ. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Λούκας γεννήθηκε το 1990, ήταν δηλαδή δύο χρονών όταν προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο τουΜακΓκάιβερ. Ο πιτσιρικάς είναι γνώριμη φυσιογνωμία, κυρίως από τον ρόλο του ως Havok στα prequels των ταινιών X-Men (X-Men: Η πρώτη γενιά και X-Men: Ημέρες ενός ξεχασμένου μέλλοντος, ενώ θα τον παρακολουθήσουμε και στο X-Men: Apocalypse).

Η σειρά θα ακολουθήσει τον ήρωα στα χρόνια του στο κολέγιο, ενώ στρατολογείται από τη μυστική οργάνωση για την οποία εργαζόταν στην αρχική σειρά. Στο καστ της νέας σειράς έχει ήδη επιλεχθεί ο Τζόσουα Μπουν, ο οποίος θα υποδυθεί τον Γκάνερ, τον καλύτερο φίλο του Μακ από το λύκειο, αλλά και ο Νικ Στόουκς του CSI, Τζορτζ Ιντς, ο οποίος θα υποδυθεί τον Λίνκολν, έναν κυβερνητικό υπάλληλο που αρέσκεται σε θεωρίες συνωμοσίας που ίσως να μην είναι απλά… θεωρίες.

Η σειρά συνολικά φαίνεται πως είναι νεανική υπόθεση, καθώς το σενάριο και την παραγωγή υπογράφει ο 30χρονος Πολ Ντάουνς Κολαΐτσο και τη σκηνοθεσία ο 39χρονος Τζέιμς Γουάν. Τις ισορροπίες καλείται να κρατήσει ο παραγωγός Χένρι Γουίνκλερ, ο οποίος ως παραγωγός και της αρχικής σειράς ελπίζουμε να δώσει τα φώτα του στη νέα ομάδα ως προς το πού να κατευθυνθεί. Τέτοιου είδους πρότζεκτ, άλλωστε, δεν χρειάζονται και πολύ για να μπατάρουν…

Πηγή:PROTOTHEMA.gr

About Vassilis Batzis