Ο Ολυμπιακός πέρασε (1-2) και από το Αγρίνιο, με τον Χοακίν Αρσούρα να αποθεώνει την αρμάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο 27χρονος παίκτης του Παναιτωλικού έσταξε μέλι για τους «ερυθρολεύκους», υπογραμμίζοντας πως ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το αν έλειπε κάτι από το παιχνίδι του Παναιτωλικού: 

«Νομίζω ότι παίξαμε πολύ καλά απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Μόνο το δεύτερο γκολ μας έλειψε. Ίσως μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία, ίσως ήταν πέναλτι, όμως η ομάδα τα έδωσε όλα και είμαστε ικανοποιημένοι με την προσπάθεια μας».

Για τη διαφορά στην απόδοση του Παναιτωλικού στα δύο ημίχρονα: 

«Ίσως στο πρώτο μέρος δεν παίξαμε πολύ καλά, όμως δεν χάσαμε την πίστη μας. Προσπαθήσαμε. Δεν αρχίσαμε καλά και συμβαίνει αυτό στο ποδόσφαιρο, ωστόσο νομίζω ότι στα υπόλοιπα εβδομήντα λεπτά παίξαμε πάρα πολύ καλά».

Για το πόσο δύσκολος αντίπαλος ήταν ο Ολυμπιακός: 

«Είναι τα πιο όμορφα παιχνίδια να αγωνιστείς, γιατί αντιμετωπίζεις τους καλύτερους παίκτες στο πρωτάθλημα και αυτό σου δίνει έξτρα κίνητρο. Αν πηγαίνεις καλά απέναντι σε αυτές τις ομάδες, τότε σου δίνει αυτοπεποίθηση για τα υπόλοιπα παιχνίδια».

Για το αν θα πετύχει ο Παναιτωλικός το στόχο παραμονής στην κατηγορία: 

«Φυσικά. Θα μείνουμε στην κατηγορία, γιατί αν παίζουμε πολύ καλά με τον πρωτοπόρο, γιατί να μην κερδίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια με τις ομάδες της δεύτερης γραμμής».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο