Home / Βίντεο / Αργοπορημένη επιβάτης πτήσης για Αθήνα χαστούκισε υπάλληλο αεροπορικής επειδή δεν την άφησε να επιβιβαστεί

Αργοπορημένη επιβάτης πτήσης για Αθήνα χαστούκισε υπάλληλο αεροπορικής επειδή δεν την άφησε να επιβιβαστεί

Στη Βρετανία

Το περιστατικό σημειώθηκε στο αεροδρόμιο του Στάνστεντ

Ένα απίστευτο περιστατικό σε πύλη πτήσης για την Αθήνα κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας στο αεροδρόμιο του Στάνστεντ στη Βρετανία.

Στο βίντεο φαίνεται μια γυναίκα, αγνώστων στοιχείων, να χαστουκίζει την υπάλληλο που είχε βάρδια στην πύλη της πτήσης της Ryanair επειδή δεν της επέτρεψε να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος καθώς είχε αργήσει και η επιβίβαση είχε ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με συνάδελφο της υπαλλήλου που δέχθηκε το χαστούκι το περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας. «Η επιβάτης είχε πολλές χειραποσκευές, αρνήθηκε να πληρώσει το αντίτιμο γι’ αυτές ή να τις ανδιοργανώσει και ενημερώθηκε ότι η πύλη ετοιμάζεται να κλείσει γιατί το αεροσκάφος έπρεπε να απογειωθεί και είχε ήδη καθυστερήσει. Όταν η πύλη έκλεισε αντέδρασε με τον τρόπο που είδατε στο βίντεο» δήλωσε στην εφημερίδα Telegraph.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Έσσεξ επιβεβαίωσε το περιστατικό και ενημέρωσε ότι η γυναίκα μετά το περιστατικό απομακρύνθηκε από το αεροδρόμιο.

πηγή : protothema.gr

About Kostas Athanasoulis