Home / Ειδήσεις / Απόλλων Λεμεσού : Βαριά ήττα από την Λεχ Πόζναν και αποκλεισμός από το Europa League (0-5)

Απόλλων Λεμεσού : Βαριά ήττα από την Λεχ Πόζναν και αποκλεισμός από το Europa League (0-5)

Άδοξα ολοκληρώθηκε η ευρωπαϊκή πορεία του Απόλλωνα Λεμεσού. Για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, η κυπριακή ομάδα ηττήθηκε 5-0 στο «ΓΣΠ» από την Λεχ Πόζναν και έμεινε εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή, που είχε αποκλείσει τον ΟΦΗ στον προηγούμενο γύρο, δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα και βρήκε μπροστά της μια ομάδα που ήταν πολύ επικίνδυνη και αποτελεσματική.

Οι Πολωνοί πήραν το προβάδισμα λίγο πριν την ανάπαυλα με τον Τίμπα (42′), ενώ με το «καλημέρα» στο δεύτερο μέρος, ο Ισάκ έκανε το 0-2 στο 47′.

Ο Καμίνσκι σκόραρε στο 58′ για το 0-3, ο Σίκορα στο 81′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4 και το τελικό 0-5 διαμόρφωσε ο Τίμπα στις καθυστερήσεις.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Δημητρίου, Πίττας (46΄ Λάρσον), Κατελάρης, Ρομπέρζ, Σάλαϊ, Αγκίρε, Σακέτι (66΄ Μάρκοβιτς), Ντένιτς, Ντιγκινί, Νταμπό (14΄ Γιαννιώτας), Μπένσοπ.

ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ: Μπέντναρεκ, Πούχαζ, Τσρνομάρκοβιτς, Σάτκα, Ζερβίνσκι, Καμίνσκι (76΄ Σκόρας), Τίμπα, Μόντερ (73΄ Μούχαρ), Σίκορα, Ραμίρεζ Φερνάντεζ, Ίσακ (67΄ Κατσαράβα).

Πηγή

About ingr