Ο Προμηθέας ηττήθηκε με σκορ 100-75 από τη Μπούρσασπορ για την τελευταία αγωνιστική του EuroCup αποχαιρετώντας τη διοργάνωση χωρίς να αποδώσει αυτά που θα περίμενε ο Μάκης Γιατράς.

Οι Πατρινοί έτσι τερματίζουν στην τελευταία θέση του ομίλου με ρεκόρ 2-8, ενώ η τουρκική ομάδα βρέθηκε στην προτελευταία θέση έχοντας μία νίκη παραπάνω και ρεκόρ 3-7.

Οι γηπεδούχοι σε κανένα σημείο του αγώνα δεν κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικοί, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν ό,τι θέλουν και να παίρνουν μια σχετικά εύκολη νίκη.

Κορυφαίοι για την ομάδα του Μάκη Γιατρά ήταν οι Ίαν Μίλερ και Μιχάλης Λούντζης με 16 πόντους έκαστος, ενώ από τους νικητές ξεχώρισαν οι Κένι Κάτζι και Λαμάρ Πέτερς με 26 και 25 πόντους αντίστοιχα.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες βρίσκονταν κοντά στο σκορ, με τη Μπούρσασπορ να είναι εκείνη που είχε ένα μικρό προβάδισμα το οποίο διατηρούσε χωρίς όμως να μπορεί να ξεφύγει.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλευόμενοι την αστάθεια του Προμηθέα και με όπλο την καλή τους άμυνα άρχισαν να χτίζουν μια διαφορά πάνω από τους δέκα πόντους. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το ταμπλό να δείχνει 48-35 υπέρ των Τούρκων.

Στο τρίτο δεκάλεπτο το σκηνικό δεν άλλαξε για την ομάδα του Μάκη Γιατρά, η οποία δεν μπορούσε να ακολουθήσει το ρυθμό που είχε επιβάλλει η Μπούρσασπορ, με τη διαφορά να ανεβαίνει συνεχώς πηγαίνοντας και πάνω από τους είκοσι πόντους, με την τελευταία περίοδο του αγώνα να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Δείτε το box score του αγώνα:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο