Συναγερμό προκάλεσε η είδηση χθες, ότι μια 32χρονη ειδικευόμενη ογκολόγος στο νοσοκομείο «Αττικόν» ήταν το πρώτο αλλεργικό περιστατικό που καταγράφηκε στη χώρα μας, από το εμβόλιο έναντι του κοροναϊού.

Η 32χρονη ειδικευόμενη γιατρός παρουσίασε ταχυκαρδία μετά τον εμβολιασμό και της χορηγήθηκαν αντισταμινικά φάρμακα.

Άξιο απορίας συνιστά το γεγονός πως, όπως αποκαλύπτει στο MEGA η ίδια, δεν είχε ιστορικό αλλεργιών.

«Δεν είναι κάτι ανησυχητικό καθόλου»

Η γιατρός μίλησε αποκλειστικά στο Live News και τα πρώτα της λόγια ήταν καθησυχαστικά.

«Δεν είναι κάτι ανησυχητικό καθόλου. Υπάρχουν τέτοιες αλλεργικές αντιδράσεις σε πολλά άλλα φαρμακευτικά σκευάσματα. Εντάξει έτυχε να είναι σε μένα» ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Είμαι καταβεβλημένη και κουρασμένη, γιατί έχω πάρει αντισταμινικά. Αυτά φέρνουν υπνηλία, δεν είναι κάτι μη αναμενόμενο».

Μετά την εκδήλωση της αλλεργικής αντίδρασης, η νεαρή υγειονομικός πέρασε τη νύχτα για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο.

«Δεν είχα και ιστορικό αλλεργιών οπότε δεν ήμουν φοβισμένη. Ούτε και είμαι, ούτε φοβήθηκα. Ήταν κάτι συμπτώματα που ήταν αλλεργικής φύσεως. Καλό είναι να γνωρίζει ο κόσμος ότι δεν είναι πέραν του ότι ήταν μια μέτρια αλλεργική αντίδραση» τόνισε για το αν έχει ιστορικό αλλεργιών.

Σημειώνεται ότι η 32χρονη γιατρός, που πλέον δεν χρήζει παρακολούθησης, θα συνεχίσει κανονικά την δουλειά της στο νοσοκομείο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο