Home / Ειδήσεις / Απαντήσεις για το ποιός πληρώνει τα ταξίδια του έδωσε ο Καμμένος

Απαντήσεις για το ποιός πληρώνει τα ταξίδια του έδωσε ο Καμμένος

Απάντηση στις ερωτήσεις του Ποταμιού και του ΠΑΣΟΚ για το ποιος πλήρωσε το κόστος του πρόσφατου ταξιδιού του στις ΗΠΑ έδωσε ο Πάνος Καμμένος κάνοντας λόγο για σπέκουλα και λέγοντας πως «πληρώνω τα προσωπικά μου έξοδα με την πιστωτική κάρτα μου, η οποία είναι στο όνομα μου και κατατίθεται στο πόθεν έσχες μου από το 1999 και δεν χρεώνω το δημόσιο ταμείο».
Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του ο κ. Καμμένος σημειώνει: «Αντιλαμβάνομαι τη λογική του ΠΑΣΟΚ να θεωρεί ότι οι πολιτικοί πληρώνουν τα προσωπικά τους έξοδα με δημόσιο χρήμα όπως έκαναν πάντα τα στελέχη του. Όμως δεν ισχύει για όλους. Επειδή συνεχίζεται η σπέκουλα, ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πληρώνω τα προσωπικά μου έξοδα με την πιστωτική κάρτα μου, η οποία είναι στο όνομα μου και κατατίθεται στο πόθεν έσχες μου από το 1999 και δεν χρεώνω το δημόσιο ταμείο».

«Δεν δίνω λογαριασμό που πληρώνω για προσωπικά μου έξοδα. Δε χρεώνω στο δημόσιο τα ταξίδια μου και η παραμονή που πληρώνει το κράτος περιορίζεται στο ελάχιστο τίμημα που προβλέπεται, 300 δολάρια τη βραδιά», σημειώνει επίσης.

Απαντώντας δε επί προσωπικού στους βουλευτές του Ποταμιού που του άσκησαν κριτική ο Πάνος ΚΑμμένος αναφέρει στην ανακοίνωση του: «Όσον αφορά το Ποτάμι, μάλλον παρασύρθηκε από τα ποσά που πλήρωναν από το δημόσιο χρήμα Υπουργοί στην ταβέρνα του προέδρου τους» Την ίδια στιγμή εξαπολύοντας ευθεία επίθεση στο ΠΑΣΟΚ αναφέρει: «Αντιλαμβάνομαι τη λογική του ΠΑΣΟΚ να θεωρεί ότι οι πολιτικοί πληρώνουν τα προσωπικά τους έξοδα με δημόσιο χρήμα όπως έκαναν πάντα τα στελέχη του».

Σημειώνεται ότι είχαν προηγηθεί σχετικές επίκαιρες ερωτήσεις από το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, που ζητούσαν από τον υπουργό διευκρινίσεις για το θέμα. Από το Ποτάμι την ερώτηση υπέβαλαν οι βουλευτές Σπ. Δανέλλης και Γρηγόρης Ψαριανός, ενώ από το ΠΑΣΟΚ ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

πηγή tvxs

About m bonsu